Сваляне на кръвна захар с канела, карамфил и хубави билки (2 мнения)

Най-лесното и бързо сваляне на висока кръвна захар се прави с канела и карамфил. Достатъчно е да наръсите с няколко чаени лъжички канела киселото си мляко.

Също може да се взима и на капсули, вътре тя е изсушена и добре смляна. И най-важното – действа незабавно. Това обаче важи най-вече за хората, които имат втория тип диабет. Също така намалява и ако имате високи нива на холестерола. Засилва действието на инсулина. Просто трябва да се хапва системно и редовно и тя ще активизира главните ензими, които отговарят за фабрикуването на инсулина в тялото.

Какво да правим при висока кръвна захар?

Освен канелата, когато си замеря кръвна захар, за бързо, макар и временно сваляне ползвам карамфила. Той се разтваря във вода – 60 грама на литър и се пие. Индонезийците много го ползват, слагат си го даже и в цигарите. Супер полезна подправка е, работи без грешка.

Сваляне на кръвна захар с билки

сваляне на висока кръвна захар с канела и карамфил и билки

Милен Маринов

Демир бозан е комбинация от билки, които всяка една поотделно сваля кръвната захар, обаче взети заедно, стават наистина страшилище за високата кръвна захар и трайно махат симптомите не само на диабет тип 2, но и на първия диабет. Проблемът там е, че трябва по-дълго време да се взимат, но за сметка на това ефектът е доста траен. Аз ги комбинирам с канелата и карамфила. Когато ми трябва скорост, взимам канела и карамфил, иначе за трайност пия Демир бозан. Трите заедно са чудо и действат, без да натоварват и без да дават ефекти настрани. Да не забравяме и правилното хранене при диабет!

Милен Маринов, Хасково

И още едно мнение получихме:

С билки при диабет нормализирах холестерола и кръвното

Ще ви разкажа как се справих с диабет, лош холестерол и хипертония с билки за лечение на диабет и кръвно. Всичко това се постига чрез пречистване на кръвта и махане на причините за болестите.

Само на 51 години съм, но имам вече безброй болести. Преди 5 години ми се появи диабет. В началото бях само на лекарства, но от известно време минах на инсулин. Това обаче не беше всичко, получих аритмия, високо ниво на „лошия холестерол” и хипертония. Отгоре на всичко и краката започнаха да ме болят, според лекарите всичко това се дължало на наднорменото ми тегло.

билки за диабет валентин

Валентин Проданов

Минах на диета и свалих някой и друг килограм, но това не се отрази по никакъв начин на здравето ми. Нито помогна, нито навреди.

Как попаднах на въпросните билки при диабет.

Вече започвах да губя вяра и надежда, че ще изкарам до пенсия. Чувствах се стар и немощен. Зарових се в интернет, да търся някакви билки, които се приемат при диабет. За щастие не ми беше трудно да открия, излизат веднага в резултатите и има достатъчно хора, които са ги ползвали и дават отзиви. Общото при всички тях е, че са ползвали билките за пречистване на кръвта Демир бозан и от там са дошли всички останали положителни въздействия. Освен от лошия холестерол, билките чистят и от кръвна захар, налепи по кръвоносните съдове и тъй нататък.

Ефектът от билковата комбинация за диабет.

Още първите дни след като започнах да пия отвара от билковата комбинация, усетих прилив на енергия. Това ми даде кураж и сили, и най-вече – вяра, че билките ще ме избавят от многото здравословни проблеми.

При следващите кръвни изследвания след месец се оказа, че нивото на кръвната ми захар внезапно е влязла в норма като за диабетик. Постепенно започнаха да намаляват оплакванията ми, краката престанаха да ме болят и кръвното ми се нормализира.

Три месеца пих от билките при диабет и мисля пак да си поръчам. Чувствам се отново на 40 години, по-жизнен и по-здрав.

Валентин Проданов, на 51 г., от гр. Лом.

При диабет не забравяйте билките на нашите майки и баби!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Сваляне на кръвна захар с канела, карамфил и хубави билки (2 мнения)
4 (80%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Сваляне на кръвна захар с канела, карамфил и хубави билки (2 мнения)

  1. Как да си поръчам тези билки за диабета тип 2? Аз искам да сваля кръвната захар, пия и карамфил, и канела ям количества, обаче искам да ги подпра и с вашите билки, за да има по-добра полза. Мерси.

    • Писахме ви на мейла, който сте оставила. Иначе можете да ги поръчате спокойно по телефона даден в сайдбара или в страницата за контакти. Смятаме, че ще бъдат добро допълнение към канелата и карамфила за вашия диабет.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *