Билки за диабет ме измъкнаха от порочния кръг

С билки за диабет успях да изляза от порочния кръг на тази болест, безкрайното гълтане на лекарства и притесненията. Ще ви разкажа историята си, за да си помогнете и вие.

Страдам от захарна болест от 7-8 години. Лекувам се. Пия лекарства, но въпреки това, нивото на кръвната захар си остава високо. За тези години що лекарства са ми минали през стомаха! Но лекарите не се предаваха, като нямаше резултат с едно лекарство, изписваха друго и така изминаха последните години. Лекарствата започнаха да проявяват и много странични действия. А не бяха малко и симптомите на диабета.

Паметта ми също започна да отслабва. Попаднах в един порочен кръг, от който мислех, че ще ме измъкне само смъртта.

Не съм бил прав. Билки за диабет, известни под името Демир Бозан, ме измъкнаха от тази ситуация. Комбинацията и любознателността на дъщеря ми ме спасиха. Тя откри тези билки. Поръча ми ги и направо ми ги донесе на крака у дома. Обясни ми как се приготвят и първия чай ми го направи сама.

Не след дълго, не мога да кажа точно, но след около 15-ина дена, започнах да чувствам подобрение. Този бърз ефект ме изненада, чувал съм, че билковите продукти действат много бавно.

За няколко месеца цялостно здравословното ми състояние се подобри. Нормализира се нивото на кръвната захар, болките, които имах, изчезнаха, паметта ми отново се възстанови. Весел и енергичен съм.

билки за диабет спас

Спас Методиев

Тези билки пречистват кръвта и от там се отразяват благоприятно на диабетно болните, а и на всякакви заболявания, които по някакъв начин намират своите причини в замърсяването на кръвната течност.

Прочетох също така отзивите на много хора, които бяха излекували какво ли не с тези билки и картината бе доста впечатляваща. Оказа се, че болестите, дължащи се на нещо неправилно, случващо се  с кръвта, са стотици и могат да имат един-единствен общ лек.

Какво може да желае човек от живот повече от това!

Спас Методиев, на 53 г.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за диабет ме измъкнаха от порочния кръг
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Билки за диабет ме измъкнаха от порочния кръг

  1. ZDRAVEITE imam da6terq na 8 godini predi 3-meseza i postaviha diagnoza zaharen diabet tip1. Za sega e v remisiq i K3 e mnogo dobre .Iskam da znam dobre li e da pie ot tazi bilka.

  2. Галя, не препоръчваме тези билки за диабет на малки деца, кърмачки и бременни. И то не защото биха им навредили по някакъв начин, а защото те не бива да приемат билки. Просто тези състояния и възраст са доста деликатни и каквото и да се случи с тях, после те го отдават на билките. А лечебните растения, малко или много, са нещо загадъчно и не бива да ги замесваме, когато става дума за детство, кърмене или бременност. Без употребата на билки в тези случаи откриването на истинската причина за едно или друго неразположение би била по-лесна и ефикасна.

  3. Здравейте, хора! По колко на ден трябва да се пият всеки ден евентуално тези билки?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *