Демир Бозан производител

„Демир бозан“ е марка на фирма „Фарма Витал“ ЕООД. Билковата комбинация се приготвя и съхранява по всички изисквания на законодателството на България и Европейския съюз.

демир бозан производителПроизвежда се от сертифицирана билкозаготвителна фабрика, по поръчка на „Фарма Витал“ ЕООД. Фабриката е на фирма „Алфа Инвест Плюс“ ЕООД и се намира в Самоков. Точният адрес е улица „Орлови скали“ №1.

Фабриката основно се занимава с производството на известните чайове от билки „Монарда“ и контактува само с търговци на едро.

Ако желаете да си купите отделни бройки Демир бозан или по-голямо количество с отстъпка, трябва да се свържете с официалния производител „Фарма Витал“ по някой от телефоните или имейла, посочени горе вдясно в сайдбара. Фабриката „Алфа Инвест Плюс“ ЕООД не е упълномощена да продава Демир бозан на друг, освен на „Фарма Витал“, която поръчва на „Алфа Инвест Плюс“ точно определено количество.

В случай че наистина държите да купите на място билките, можете да направите това като посетите някои от оторизираните за целта обекти, чиито адреси се намират на тази страница.

Продуктът има изискваните от закона и Наредба №47 регистрация в Дирекцията по храните, Технологична документация, Договор за производство и тъй нататък.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

7 коментара по “Демир Бозан производител

  1. Така и не става ясно КОЙ ТОЧНО Е ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ?
    Коя е тая билкозаготвителна фабрика и къде се намира?

    • Здравейте, Жозефина. Дописахме публикацията в отговор на вашите въпроси с точния адрес на фабриката от „Алфа Инвест Плюс“ ЕООД, но тя не е упълномощена да продава Демир бозан на други, освен на „Фарма Витал“. Така че този адрес може да ви послужи, ако решите да ползвате техните услуги за нещо друго или просто да се убедите, че са реален и легитимен юридически субект.

  2. Здравейте гт-н Демир Бозан Желая контакт с Вас за да ми иратите по електроната мрежа лечението ми на високо кръвноналягане коетоми причини инсулт и в момента не се ддвижа самостоятелно. Очквампимо от Вас.
    Ндежда Савова Рашкова от град Разград

  3. Алфа инвест плюс ЕООД според търговския регистър е наистина на този адрес,но дори и бегло не се споменава да се занимава с каквито и да е чайове и изобщо няма и хабер за сертификация за заготовка на билки.това е фирма за проучване,проектиране изпълн на сгради,машини и съоръжения и т.н.Като лъжете ,не допускате ли за миг поне,че освен бабите от село дето ви вярват безрезервно,може да има и грамотни хора в тая държава#Освен това погледнете на google maps ,какво точна има адрес Орлови скали 1в Самоков!¿???!!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *