Вече не съм нервна. А бях постоянно такава. Оправих се!

Винаги съм била ужасно много нервна, кажи-речи откакто имам някакви спомени за себе си. Но се оправих. Ще ви разкажа как.

Така започва разказът на Маринела, в който тя описва преодоляването на своята нервност.

Ето какво беше състоянието ми, преди да започна да се лекувам с билки: От дете изпитвам силно безпокойство, когато остана сама или пък в някаква горе-долу пълна тъмнина. Безпокояли са ме всякакви дреболии, а напоследък постоянно се притеснявах за нещата, свързани по някакъв начин с парите. Имах непрекъснати притеснения за здравето си.

Когато звъннеше телефонът, се стрясках задължително и не беше от сигнала. Постоянно го сменях, но стряскането си оставаше. Имах сериозно безсъние и често съм посягала към разни приспивателни и транквиланти.

Смятала съм се за скована и непохватна, впрочем това ми го внуши дядо ми, още докато бях дете. Лесно изпадах в крайно състояние на умора. Разстройвам се от какво ли не, най-вече от новините, затова мразя да пускам телевизора. Но през последните години те пробиха и навсякъде в интернет. Страдах от резки пристъпи на паника, тревожност, имах атаки на страхова невроза.

много съм нервна 23

Маринела Ангелова

Дразнеше ме всякакъв шум, дори и от електрическото духалце през зимата. Изпадах в ужас, когато ми се присмиват. Мразех да се запознавам с някакви хора, защото се изчервявах в такива случаи.

Моя приятелка лекарка с психологически профил ме посъветва да опитам Демир бозан, билките за нерви. Те са комбинация точно за такива симптоми и за още хиляда други. Тя каза, че е предписвала тези билки и на други свои познати и пациенти и са им действали безотказно. Пих ги три месеца и мога да кажа, че положението сега е доста по-приятно. Поне 99 процента от изброените по-горе симптоми вече ги нямам. Препоръчвам, пробвайте!

Маринела Ангелова, Монтана

И още едно писмо от Весела Георгиева:

Ще ви разкажа как се отървах от безпричинните си нервност и безпокойство, граничещи с невроза.

Доскоро работех на бюро по цял ден. В началото всичко беше наред, беше работа-мечта. Но от известно време не ме свърташе на едно място, само нервничех, не можех да се съсредоточа върху работата си. Мой приятел лекар каза, че имам началните симптоми на неврозата, психично заболяване, водещо до безпокойство и до излишна претенциозност във връзка с неща, които на останалите хора им изглеждат незначителни. Обясни ми, че лечението на неврозата е доста неприятно и най-вече се свежда до общуване с психиатър. А те или се опитват да те убедят, че си луд, или те тъпчат с химия и ти увреждат вътрешните органи.

nevroza-vesela

Весела Георгиева, на 32 години от София

Тези два начина на лечение на невроза не ми допадаха,

ето защо се поинтересувах от това, как може да стане работата с билки. Билките са винаги за предпочитане пред химията и засуканите разговори с психиатри.

Работата ми харесваше и се справях добре, предполагам, че причината за тази моя невроза беше по-скоро колективът, с който работех. Имаме един колега, който е в непрестанен спор с друга колежка. Насаме и двамата ми се оплакват един от друг и очакват от мен съвет и подкрепа. А аз не искам и не мога да взема ничия страна в този конфликт. Така се стига до това, колегата да реши да напусне. Накратко това беше работната среда, в която бях потопена 9 часа на ден, 5 дни в седмицата.

Доста неприятно!

Един следобед, докато си почивах от балансите, влязох в интернет, попаднах на сайта на Демир Бозан, билкова комбинация, която действа положително на целия организъм, физически и психически. Прочетох отзивите и мненията на много хора като мен, които са имали същите проблеми като моите. Поръчах на служебния си адрес, защото пратката пристига в работно време.

Около месец редовна употреба на отварата от Демир Бозан и отново работех пълноценно, нямаше го нервното безпокойство, концентрацията ми беше перфектна. Така се реших и да напусна работното си място и вече съм на по-добра работа. В крайна сметка аз живея и работя за себе си, а не за тях. Доволна съм от взетото решение. Пия си билките и ми е готино на новото място.

Весела Георгиева, на 32 години от София.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Вече не съм нервна. А бях постоянно такава. Оправих се!
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Вече не съм нервна. А бях постоянно такава. Оправих се!

  1. Здравей те!закупих билката демир бъзн и незнам да лли нее някое менте,след колко време ефекта е на лице,и колко време трябва да се пие .Благодаря Ви.

    • Ако сте я купили от нас, не е менте. Но ние продаваме комбинацията под това име, която е оригиналната и регистрирана официално. Ако сте купили нещо друго, за което са ви казали, че е една-единствена билка Демир бозан, тогава знайте, че ние нямаме нищо общо с това и не бихме желали да се ангажираме с отговор на въпроса дали сте купили менте, или не. Демир бозан, който не е менте, е комбинация от билки. Ефектът от него е налице в рамките на първите 30 дни, ако го пиете редовно.

  2. здравейте,аз съм с леко ниско кръвно,дали ще има проблем да пия чая. А алкохол ако реша да пия проблем ли е, или ако пия други лекарства. Забравих да спомена за какво я купих. Страдам от паник атака и притеснение за здравето си и вече станах и нервен покрай тези неща. Дано ми помогне. Купих си чая и се надявам да ми помогне.

    • Здравейте, Йордане! Лекарствата и алкохолът не са пречка да се пие чаят. Но сам по себе си алкохолът засилва паник атаките и това може да бъде сериозен проблем. Също така смесването на алкохол и лекарства може да предизвика непредвидими последици. Молим, ако те настъпят, да ги разтълкувате правилно. Нервността най-добре се тушира не с алкохол, а със стабилно наспиване. Билките също така се отразяват идеално и при ниско, и при високо кръвно, защото го нормализират. Повишават го, ако е ниско и го понижават, ако е високо. Смятаме, че с тези уточнения билките ще ви помогнат.

  3. Благодаря за отговора. И аз съм забелязъл,че ако реша да пия 50 грама алкохол не ми става по спокойно а точно обратното. Ще спазвам стриктно всичко и дано ми помогнат.Живи и здрави😊

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *