Лекарят: Спасете се от високото кръвно с билки!

Високото кръвно налягане (хипертония) е една от най-големите опасности за здравето, която можете да предотвратите с билки.

Това обяви в специално видео интервю известният пловдивски медик и интелектуалец д-р Жорж Пелев.

Медикаментите, които всеки страдащ от хипертония трябва да приема, малко или много утежняват семейния бюджет и освен това неминуемо, както всички лекарства, имат своите странични ефекти. Дори и да регулира кръвообращението, лекарството може да доведе до редица други здравословни проблеми, за които ще пиете други лекарства. Те също ще имат странични ефекти  и така се завъртате в един омагьосан кръг без край.  Спор няма, че лекарствата помагат (когато са правилните и се приемат правилно), но истината е, че в основата си те са химически съединения и увреждат здравето ни.

Какво съветва лекарят при високо кръвно.

kravno-d-r-jorj-pelev

Д-р Жорж Пелев: С удоволствие препоръчвам на пациентите си Демир бозан за високо кръвно налягане!

Като лекари ние изписваме прекалено много лекарства, бих казал, и твърде малко обръщаме внимание върху билковите комбинации – казва д-р Пелев във видеото по-долу. Билките имат много широко приложение, особено в днешния динамичен и натоварен със стрес свят. Чрез тях, без да се натоварва човек с излишни медикаменти, би могъл по-леко да поеме стреса, който го сполита, смята лекарят.

„Билковата комбинация Демир бозан е един пример за това, колко много успешно може да се намали кръвната захар, да се подобрят показателите на черния дроб, да се нормализира високото кръвно налягане, да се успокоят нервите“ – казва д-р Пелев в специалното видео.

Демир бозан е един ефективен начин за овладяване на всички тези състояния, които са в резултат на ежедневния стрес – твърди медикът.

Така че винаги препоръчвам на своите пациенти:

Демир бозан да бъде използван като билки за високо кръвно.

Изписвам го с винаги много приятен терапевтичен ефект. Лично аз самият съм го ползвал дори, така че го препоръчвам както на пациентите си при високо кръвно, така и на колегите си, да бъде прилаган от тях – разказва лекарят.

demir-bozan-protiv-visoko-kravno

Високото кръвно най-добре се регулира с билки.

Създадена на базата на 6 билки, комбинацията помага да захвърлите хапчетата и да се почувствате отново добре. Ако решите да се доверите, съвсем скоро ще видите, че кръвното ви налягане ще влезе в нормата, няма да ви боли глава и няма да имате нужда от една шепа хапчета, твърди докторът.

Билките, които ни е дарила природата, винаги са били най-полезният начин да се справим със здравословните проблеми и Демир Бозан е доказателство за това.

Някои факти за високото кръвно

Споделете тази публикация, защото според Световната Здравна Организация близо 30% от световното население страда от високо кръвно налягане. Това означава, че всички тези хора биха се зарадвали да намерят решение на проблема си в лицето на едни билки за целта.

Според специалистите процентът е най-голям в страните с ниски доходи, каквато е и нашата страна.

Статистиката сочи, че половината от смъртните случаи в света се дължат на инфаркт или инсулт – състояния причинени от високото кръвно налягане. За България процентът на смъртност в следствие на заболявания на сърцето, съпроводени с хипертония, е 65 на сто!

По данни на СЗО у нас около 2 млн. души страдат от хипертония (високо кръвно налягане). Хипертонията изисква постоянно наблюдение на стойностите на кръвното налягане, следенето на състоянието от специалист-кардиолог и редовен прием на медикаменти, които да го регулират. Споделете тази статия с някои от въпросните 2 милиона души! Сред тях със сигурност има поне няколко ваши близки!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Лекарят: Спасете се от високото кръвно с билки!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Лекарят: Спасете се от високото кръвно с билки!

 1. Много добра статия за лечение на високо кръвно с билки! Ще се радваме да прочетем и други коментари по въпроса, защото е наболял.

  Постоянно хората се тъпчат с лекарства, а кръвното е доста сериозен проблем за ужасно много хора. По тази причина и заблуждението е голямо. Защото много производители на химически лекарства имат интерес да привлекат тази огромна аудитория. Те завземат пространството и вниманието и се опитват да отклонят хората от истината, че за лечение на високо кръвно природата се е погрижила да има съответните билки.

  И никак не е необходимо човек да се трови, за да си свали кръвното и в резултат да получи цял куп странични ефекти и отклонения и да плаща, докато е жив. Да не говорим, че ще трябва тепърва да се справя с новите проблеми, които алчни търговци са му причинили.

 2. Известен факт е, че лекарствата имат бърз, но само временен ефект, докато употребата на билки за високо кръвно имат по-трайно действие, макар и то да се проявява по-бавничко.

 3. Как трябва да се приема билката при случаи, в които вече се ползват медикаменти.Взимам сутрин Nebilet+ 5 мг./ и вечер Prestarium- 5 мг. Те изцяло и веднага ли се заместват с билковата комбинация или се спазва определена постепенност.
  Щи Ви бъда благодарназа специализирания отговор.

 4. Не е необходимо да спирате лекарствата, когато приемате билките. Те едно с друго не си взаимодействат.

  Единствено не бива да смесвате Демир бозан с други билки за кръвно или въобще с каквито и да било други билки, защото те биха могли да отслабят действието една на друга.

  Не препоръчваме спирането на лекарствата и заместването им с билките нито постепенно, нито внезапно.

 5. колко време трябва да се пие билката,след това пак на лекарства ли се минава.нали високото кръвно не се лекува.

  • Виолета, билките за кръвно дават ефект още през първия месец. Обикновено хората правят курсове от по три месеца, след което почиват от билките един месец. Някои пък ги приемат периодично и профилактично. Те с лекарствата не си пречат изобщо и може да се приемат успоредно.

   Що се отнася до „лечението“ на високото кръвно с билки, по-скоро то се постига напълно, когато откриете кои са причините за това кръвно и се опитате да отстраните тях, а не последствията от тези причини.

   Дали ще е нездравословен и застоял начин на живот, неправилно хранене или нещо друго, отстраняването на причината е това, което лекува, а не билките и лекарствата.

   Ролята на тези билки е да пречисти кръвта, защото е възможно кръвното да се повишава, заради натрупването на холестерол и плаки в кръвоносните съдове. От там идва и нормализирането на кръвното. Но ако след половин или една година кръвта ви отново се замърси, поради една или друга причина, някои от които сме изброили по-горе, тогава кръвното може да се върне на предишните си стойности.

   Желаем ви успех!

 6. и за имам проблем от време на време вдигам кръвното налягане , интересува ме Демир бозан ще ми регулира кръвното

 7. Възможно ли , кръвното налягане да се повишава по време на предклимактеричен период поради задържане на течности?

 8. Здравейте,в моето семейство майка ми е хипертоничка от 10години,но от 2месеца лекарите нещо не могат да се справят с високото ѝ кръвно.Сутрин се събужда с 190/90,вечер към 23/24часа също се вдига и се налага да пие хлофазолин,а иначе терапията в момента е:
  с-престстариум 5/5,небилет10
  о-моксогама 0,3
  в-моксогама 0,3
  Преди 6години претърпя инсулт и е с контрлиран диабет.Моля за съвет и информация-как и откъде мога да получа билките и как да ги използваме.Благодаря!
  maria.dimitrova.bs@gmail.com

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *