Как премахнах разширени вени с билки за високо кръвно и отслабнах

Много лесен начин за лечение на разширени вени и отслабване с билки за високо кръвно ми помогна да се оправя. Ето как.

Страдах с години от смущение в метаболизма си. Лечението ми беше с противоречив ефект. Ту слабеех, ту пълнеех. От 28-ата си година започнах стремглаво да наедрявам, докато накрая не си докарах кръвно, разширени вени и сърдечни проблеми.

Олга разширени вени

Олга за своите разширени вени

Когато загубих битката с килограмите, загубих и енергията, и подвижността си. Станах апатична и слабо подвижна. Уморявах се страшно. Макар и дебела, вече имах и анемия. Краката ми започнаха осезаемо да тежат, вените изпъкнаха и станаха болезнени. Бях развила варикоза.

Ужасяващите варианти за лечение на разширените вени

Понеже не попаднах на лекари, които да овладеят хаоса в организма ми, на 40 бях вече баба. Съпоставях се с връстниците си и ми ставаше болно. Неудобно ми беше при вида на все още момичешките им фигури. Завиждах и на енергията им. Лекарите ми предлагаха да изтръгнат разширените ми вени или да ги изгорят при 120 градуса температура, което на мен ми се стори крайно неприемливо.

Стреснах се и затърсих изход. За мен алтернативата се оказа билковият еликсир Демир Бозан, билки за високо кръвно и отслабване. По начало съм си привърженичка на билките, но вместо аз да си приготвям разни комбинации сама, ползвах готовата. Прочетох доста положителни отзиви по въпроса и реших да опитам, да видим какво ще стане.

Голямо беше задоволството ми от подобрението на изследванията и постепенното отслабване. Просто нямам думи. С търпението и постоянството си постигнах и невъзможното. Организмът ми е здрав и имам достатъчно сили и ищах за живот. Вече нямам разширени вени, а кръвното и килограмите ми са в нормата. Постигнах това след 3-месечно лечение с билки.

Олга Найденова, 43-г., Карнобат

Какви са заблудите, свързани с разширените вени

Много често високото кръвно налягане е причина за появата на разширени вени. Също така напълняването и липсата на движение спомагат за тяхното образуване. Тъй като кръвта в артериите се движи общо взето отгоре надолу, а тази във вените – отдолу нагоре, е необходимо тя да преодолява земното притегляне, казват лекарите. За да стане възможно това, трябва повече да ходим. Мускулите на краката раздвижват кръвта във вените. Ние трябва да имаме здрави мускули и кръв, която не е сгъстена, замърсена или поставена под въздействието на високото кръвно налягане. Последното се постига с билки, както става ясно и от видеото с лекаря по-долу. За целта не е нужно вените да се изтръгват или да се изгарят при високи температури, а просто да си оправите кръвното и килограмите. Много хора не знаят това и се подлагат на жестоки и болезнени операции, чиито последствия може да бъдат непредвидими. Затова споделете този материал в социалните мрежи с помощта на бутоните горе вляво. Според статистиката, 41 процента от всички българи над 18 години страдат от разширени вени в един или друг стадий. Те ще ви бъдат благодарни да научат, че не е задължително да бъдат оперирани или подлагани на зверски мъчения. Споделете!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как премахнах разширени вени с билки за високо кръвно и отслабнах
4.5 (90%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Как премахнах разширени вени с билки за високо кръвно и отслабнах

  1. Здравейте, Ваня! Извиняваме се за закъснелия отговор.

    ТУК: http://goo.gl/2AT9dh можете да си вземете от тези билки за лечение на разширени вени и на много други заболявания, или да си ги поръчате онлайн на същата цена.

  2. Здравейте! Аз Нямам висока кръвно, а напротив с ниско съм и страдам от раширени вени. Мога ли да вземам от същите билки?

  3. Na 64 god. sam. Imam varikoza 4-ta srepen na desnia katak, kakto i obrazuvah tromb. Posetih sadov hirurg, koito mi naznachi samo nosene na lastichen chorap. Bih iskala da se otarva ot razchirenite veni i spukanite kapiliari, koito sa dosta boleznini. Kravnoto mi naliagane e normalno, a kilogramite sa mi malko v poveche. Ustanoviha mi vazli na shtitovidnata jleza – prichina za napalniavaneto, no ne iziskvalo na tozi etap lechenie. Molia pomognete da se otarva ot razshirenite veni. e-mail: bobikap@abv.bg

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *