За затлъстяло сърце и отслабване разчитам на билките

Когато ми се наложи отслабване, прибягвам до билките. А това значи горе-долу всяко лято. И успявам!

Работата ми е уседнала, а и откак се помня се храня доста нездравословно. Прекалявах с тестените храни,сладкишите и газираните напитки.

Преди доста години обаче ми се получи наднормено тегло, а от година по-късно ми започнаха проблемите със сърцето.

Лекарите установиха, че имам затлъстяло сърце.

Не ми обясниха подробно и не зная какво точно значи.

Предписаха ми лекарства, които ми помогнаха донякъде да избегна задуха, на много повече ми помогна една билкова смес, към която ме насочи един мой познат. Тя е широко рекламирана, но аз от собствен опит вече зная и бих препоръчала – за затлъстяло сърце да опитат старинната билкова комбинация по рецептата на анадолските ходжи – Демир Бозан, билки за отслабване.

елена отслабване

Елена Видева

Тя повлиява и излишните килограми, които отнема почти неусетно. Освен че преодолях неприятното задъхване, перманентната умора и рисковете от усложнения на сърцето, аз се радвам на хубава фигура – мечта на всяка жена, независимо от годините. От тогава досега знам как да се подготвям за морето. Един цикъл пиене на този чай и нямам проблеми нито с теглото, нито със сърцето.

Елена Видева, Сливен

Чаят от тези билки действа така, защото има свойството да пречиства кръвта. От там се изваждат навън и всички онези вещества, които спомагат натрупването на излишни килограми по тялото и тлъстини по сърцето. Как става това, ще научите от краткото видео на д-р Дюлгерски по-долу.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

За затлъстяло сърце и отслабване разчитам на билките
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “За затлъстяло сърце и отслабване разчитам на билките

    • Нели, за съжаление не изпращаме Демир бозан в чужбина по 1000 причини. Единственият начин да получите билките за отслабване е да посочите адрес на ваш близък или приятел, на който има човек в работно време. После той трябва да препрати кутията по привичните ви канали.

  1. На 72г. съм.Имам високо кръвно,проблеми със сърцето,с костите,МСБ-пия сутрин и вечер по 7 хапчета.С наднормено тегло съм.Ако пия Демир бозан трябва ли да спра лекарствата?

    • Не, в никакъв случай не бива да спирате лекарствата, докато пиете Демир бозан за високо кръвно, наднормено тегло и проблеми със сърцето. Единствено не бива да го смесвате с други билки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *