С билката на ходжите татко отново е на крака

След инсулта на баща ми винаги ще съм благодарна на лекарския екип, който спаси живота му, но и на Демир Бозан, който го изправи на крака.

Преди време баща ми получи инсулт. Мама повикала веднага бърза помощ и лекарите овладяха ситуацията и спасиха живота му. След инсулта обаче лявата половина на тялото му се парализира. Това му пречеше да се движи и живее нормално. Не можеше да се храни нормално и трябваше да му сложат някакво приспособление, за да може да го храним.

Винаги татко се е грижил за нас, за мама и за мен. Сега си бяхме сменили ролите. Трудно ни беше, но някак си се справяхме. Исках да му помогна, а не да го гледам как вегетира.

инсултЗапочнах да търся в интернет нещо, което да помогне на татко, защото медицината не можеше да направи нищо повече. Намерих Демир Бозан. Реших, че си струва да опитаме, имаше и други хора с подобни съдби, на които билковата комбинация беше помогнала. Поръчах, без да питам никого.

След няколко дни пратката пристигна и аз я занесох на татко. Обясних на мама какво представлява и как да я приготвя.

След две седмици, аз бях на работа, когато телефонът ми позвъни и чух гласа на мама. Не можех да разбера какво ми говореше, беше много развълнувана. Разбрах, че татко е започнал да движи пръстите си.

Така плавно подобрението растеше. След време леко повдигаше и крака и т.н. След около 5 месеца с Демир Бозан, татко се изправи за първи път на крака сам.
Надяваме се, отново да започне да ходи. Разчитаме на Демир Бозан.

Виолета Бахчеванова от София.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билката на ходжите татко отново е на крака
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *