Рехабилитация след инсулт (тежък): Стабилизирах се с билкова комбинация

Едва оживях след тежък исхемичен инсулт. Благодарение на лекарите и рехабилитация от страна на дъщеря и сестра Ели след шест месеца вече можех да ставам от леглото.

Но… дотам. Безценна помощ оказа дъщеря ми, която намери добра специалистка по рехабилитация, сестра от Втора градска болница, Ели. Ели идваше вкъщи всеки ден сутринта и правехме упражнения за раздвижване на крайниците. Тя ме научи как да се изправя и как да ходя.

Придвижвах се с проходилка, имах постоянен световъртеж и никакви сили за живот. Двете с щерка ми намериха и логопед, който също идваше у дома и ме учеше да приказвам. После разбрах, че това е било голяма жертва и далновидност от тяхна страна, защото в България хората, прекарали инсулт, никой не ги води на логопед, а още по-малко им го кара у тях. В други страни това е задължително. А без логопед сега сигурно щях да говоря като не знам какво, ако въобще можех да говоря.

Ели и дъщеря ми ме научиха да слизам по стълбите и после да се качвам отново по тях. Правех си големи разходки в последствие из Южния парк, което много ми помогна. С проходилката. Зет ми ме караше с колата и двамата с детето сядаха на едно заведение в началото на парка, докато ме наблюдаваха как си възвръщам възможността да ходя из парка.

Тази рехабилитация след инсулта буквално ми спаси живота. Тя много се подценява у нас. Хората се дават прекаралите инсулт в старчески домове, където малко по малко ги убиват. А всъщност вниманието и грижата лекуват, а не хапчетата.

Тогава зет ми ми поръча билковата комбинация Демир Бозан. След едномесечен прием просто станах друг, по-здрав човек.

Започнах да се обслужвам сама, вече с часове се разхождам в Южния парк, виенето на свят изчезна, стабилизирах кръвното. Но с Демир Бозан не се разделих – пия го вече трети месец, ще направя едномесечна почивка и ще продължа отново по настояване на дъщеря ми.

Просто той нормализира кръвното и пази от инсулт.

венета тежък инсулт, рехабилитация

Венета Лазарова

Подобрява цялостната кондиция и възстановява тялото и психиката почти напълно. Доста съм доволна от това, което се случи, а най-много се радвам, че няма опасност инсултът да ме повтори, слава Богу.

То се усеща, когато има такава опасност. Е, няма! Комбинирайте го и вие с рехабилитацията, ако някога ви се наложи да се грижите за човек, който е прекарал инсулт. Билките са безценни, но още повече лекуват добрата дума, синовната нежност и рехабилитатор плюс логопед!

Изпитано от: Венета Лазарова, 68-г, София

Вижте и това:

Лечение след инсулт: Билките оправят мъжа ми след удара!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Рехабилитация след инсулт (тежък): Стабилизирах се с билкова комбинация
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *