Лечение след инсулт: Билките оправят мъжа ми след удара!

Лечение след инсулт: Съпругът ми Красимир, който сега е на 54, получи исхемичен инсулт през март месец 2012 година.

Цялата му лява страна беше почти напълно парализирана. Беше доста потиснат и нямаше никакво желание да се бори с последиците от инсулта. Доведохме му рехабилитаторка, която започна да му помага в раздвижването на левия крак и на лявата ръка. Идваше всеки ден и работеха с него около час.

Той обаче сам не си даваше никакви усилия, за да се оправи. По цял ден не ставаше от леглото. Не разговаряше. Не гледаше телевизия, въобще не се занимаваше с нищо. Беше обхванат от апатия.

Лечението след инсулт.

Няколко дни след като започнах да му приготвям отварата от Демир Бозан, забелязах слаб прогрес. Красимир стана по-активен, започна да се усмихва. Една сутрин извиках от изненада, когато го намерих седнал на леглото да гледа телевизия. Заедно с рехабилитаторката засилиха упражненията, които в комбинация с чая успяха да го изправят на проходилката. С нея започна да прави малки обиколки на апартамента, като стъпваше твърдо с левия крак. Парезата беше доста упорита.

Заедно с рехабилитаторката минаха на обучение в това, как се слиза по стълби и после взеха да излизат и да правят малки обиколки на блока.

Преди да започне да пие този чай, той не можеше да прави нищо от това.

Сега вече кръвното му е напълно нормализирано и според рехабилитаторката няма опасност инсултът да го повтори. Билките свалят кръвното и така пазят от втори инсулт.

insult-vesela-лечение-след-инсулт

Весела Симеонова, София

Днес, макар и с бастун и макар да провлачва леко левия крак, Красимир излиза, ходи до магазина и пазарува сам. Естествено, не се товари с торбите, но толкова хляб и кисело мляко може да вземе. Само колата едва ли ще я подкара отново. Но какво да се направи…

Благодарна съм на Демир Бозан, който прави чудеса за всички хора, станали жертва на инсулт като моя Красимир. Билките им помагат отново да станат самостоятелни и да живеят пълноценно.

Весела Симеонова, София

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Лечение след инсулт: Билките оправят мъжа ми след удара!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лечение след инсулт: Билките оправят мъжа ми след удара!

  1. Оценката, че бокният не искал да се възстанови е грешна- инсултът блокира мозъка и той не може да командва тялото. Все пак имате късмет, че инсултът не е бил от кръвоизлив и, че вече имат лекарите нови методи и средства. Желая ву здраве и търпение!

  2. Абсолютно сте права, Цветанка Владова! Нашата читателка Весела Симеонова е останала с погрешното усещане, че болният няма желание за живот. Другото вярно нещо е, че лекарите започват да преоткриват билките за лекуване на състоянията след инсулт и предотвратяване на неговото повтаряне. Колкото по-отворени са лекарите към възможностите за лечение на инсулта с билки, толкова повече спасени и възстановени пациенти ще има. Благодарим ви за този отзив и призоваваме всеки, който има какво да каже по темата за инсулта и билките, да го каже тук!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *