Как отслабнах и свалих лошия холестерол

Започнах да пия Демир Бозан заради холестерола, но заедно с това и отслабнах. Лекарите ми казаха, че имам висок холестерол.

Изписаха едни лекарства и ми описаха една диета, която не ми се удаваше особено да спазвам, защото ми забраняваха да ям все неща, които обичах.

Много съвестно си пиех лекарствата и се стараех и диетата да спазвам. След три месеца трябваше да отида на контролен преглед и изследвания. За мое огромно съжаление, нямаше никакъв ефект. Бях съкрушена. Толкова зор и полза никаква. Чудех се как е възможно толкова силни, скъпи, нови и прехвалени лекарства, пък да не действат!?

Не знаех какво да правя, лекарката ми не се предаде, изписа ми някакви други лекарства, по-нови и по-скъпи, разбира се.

Изобщо не отидох до аптеката да ги купя. Загубих вяра, че с лекарства ще мога да се оправя. Реших да се насоча към алтернативната медицина, да потърся нещо билково.

Още щом чух за билките на анадолските ходжи Демир Бозан, веднага се обадих и поръчах. Нямах търпение да получа билковата комбинация и да започна да я пия. Мъжът ми също се включи, той ми приготвяше отварата, а аз съвестно си я пиех три пъти на ден преди хранене, каквито бяха указанията.

“Де го чукаш, къде се пука” – започнах да пия Демир Бозан за холестерола, а се получи и един интересен за мен ефект, неочаквано и лесно отслабване. Оказа се, че високият холестерол и отслабването понякога са здраво свързани. Като намалиш лошия холестерол, намаляваш и килограмите. Логиката е в това, че човек пълнее, когато в организма му нещо не работи както трябва. Когато имаш висок холестерол и обмяната ти на веществата не е нормална, или пълнееш, или отслабваш.

otslabvane-holesterol-irena

Ирена Гочева, Варна

Пълнеенето е знак, че нещо не е наред, знак да се вземеш в ръце. Може да водиш заседнал начин на живот, може да не се храниш правилно, а може и просто да си болен!

Трябва да провериш и да разбереш каква е причината.

И така, вталих се и с изненада установих, че така изглеждам по-добре и не само аз се харесвах с новата си фигура. Холестеролът също влезе в норма.

Ирена Гочева, Варна.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как отслабнах и свалих лошия холестерол
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Как отслабнах и свалих лошия холестерол

 1. Здравейте!
  Убедително звучат хората, които са изпитали Демир Бозан.
  Бих искал да ви попитам за конкретните стойности на холестерола, които са се променили – преди и след приема на билката.

  Благодаря Ви!

  • Здравейте, Георги-Анон. Някъде из отзивите имаше конкретни стойности на холестерола преди и след приема на тази билкова комбинация, но в момента не можем да ги открием.

   Търсенето продължава.

   Ще се свържем и с наши клиенти за повече подробности и ще ви дадем нова, конкретна публикация по въпроса за промените в стойностите на холестерола преди и след.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *