Лекарите не можаха да повярват: Кръвното ми е като на момченце!

Вижте как билки нормализираха кръвното на 58-годишен мъж и свалиха кръвната му захар!

demirbozan-kryvno

Споделете историята на този мъж, който успя за един месец да нормализира кръвното и захарта!

Днес получихме обаждане от наш клиент, ветеринарен лекар, който поръчва за втори път Демир бозан. Не е дал съгласие да публикуваме неговите имена и снимката му, затова преразказваме самия случай. Той е доста показателен за действието на билките от комбинацията Демир бозан. Билките се отразяват винаги на няколко неща. Но нека дадем думата на Негово величество клиента, Господ здраве да му дава и дълъг живот (и билките със сигурност ще спомогнат за това):

Обаждането, което породи тази публикация

„Аз съм ветеринарен лекар, на 58 г., живея в малък град в провинцията. Пия Демир бозан от един месец. Пиша ви, защото вчера минах профилактичен преглед. Аз съм хипертоник, имам диабет и проблеми с простатата. Вчера на прегледа ми казаха, че кръвното ми е като на момченце, дори не можеха да повярват, че за един месец може да се стабилизира по този начин. Кръвната захар ми беше 12, сега е 10. Простатата ме поотпусна и вече се чувствам по-добре. Поръчвам още една кутия, искам да направя тримесечен курс. Надявам се, за това време и захарта да успее да влезе в нормални граници, и за простатата да забравя.
Бъдете живи и здрави!“

И. В.

Как точно се получава така?

лечение на кръвно с билки

Лекарите не са могли да повярват! Кръвното и захарта на този мъж са били като на момченце!

Да, така се отразяват билките. Те прочистват кръвоносните съдове, като така позволяват на кръвта свободно да се движи по тях. По този начин кръвното налягане се нормализира. Ако е било по-високо, отколкото трябва, то спада, а ако е било по-ниско от нормата – се повишава. Кръвната захар също спада. По този начин с една билкова комбинация се отървавате от минимум два проблема. Понякога като страничен ефект от билките, ако има наднормено тегло, се и отслабва, при някои хора спира косопадът, премахват се симптомите на подаграта. Регулира се също така и нивото на холестерола, който понякога може да стане причина за доста неприятности. Невероятно звучи, но е факт, че на пръв поглед съвсем обикновени билки, събрани в известна комбинация и тайна пропорция могат да дадат такъв забележителен резултат!

Откъде произхожда тази рецепта?

Това е така, защото рецептата за Демир бозан идва от дълбока древност и е носител на мъдростта на ходжите от Близкия изток, които пък от своя страна наследяват тази мъдрост от поколения лечители, като се стигне до Авицена и по-далеч в миналото. В това минало, когато още не е имало лекарства, произвеждани от големи фармацевтични концерни от нефт, гипс и други химически вещества. В онова далечно и забравено минало, когато всичко се е лекувало с билки и с голям успех!

Споделете тази история, за да стигне до хората!

Не пропускайте да споделите тази история в социалните мрежи, за да може да стигне тя до повече хора и те да знаят, че за билките няма нищо невъзможно. Два от големите проблеми на нашето съвремие: високото кръвно и опасността от диабет, вече не изглеждат толкова безнадеждни, когато има с какво да ги урегулираме. Само си помислете – колко от вашите близки или познати имат кръвно, различно от нормалното?! За колко хора знаете, които в напредналата си възраст развиват диабет? Това е реалността на нашата цивилизация и нашето общество. Нека заедно да намалим опасностите, които тези болести създават все повече и повече и се разрастват като епидемия! Използвайте социалните бутони за споделяне горе вляво! Нека истината се разпространява!

Лекарят д-р Пелев препоръчва билките при кръвно!

demirbozanГледайте и видеото с д-р Пелев, който редовно препоръчва на пациентите и приятелите си чая „Демир бозан“! Лекарят също така предупреди по време на разговора ни, че на пазара се разпространяват и различни фалшификати, носещи същото име, в които обаче не е спазена точната пропорция. В най-добрия случай билките с неправилна пропорция няма да ви навредят, казва докторът.

Но има и не толкова оптимистични варианти, за които не ни се и говори. Така че, за да ви предпазим от грешки или увреждане на организма ви, публикуваме тук оригиналната опаковка на истинския Демир бозан, който е регистриран в Агенцията за безопасност на храните и единствено за който има гаранция, че ще ви помогне да си нормализирате кръвното налягане и захарта.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Лекарите не можаха да повярват: Кръвното ми е като на момченце!
4.29 (85.71%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

25 коментара по “Лекарите не можаха да повярват: Кръвното ми е като на момченце!

 1. Пиеш чай за 5 лв и това е. Купих 2 опаковки Демир бозан, не ми оказа ама никаква промяна ни на кръвно, нито на простата, ама нищо, никакъв ефект.Обикновен чай.Пълна измама. Прибират ви измамно парите за няма нищо..

 2. Госпожо Dora Zankova, от коментара ви разбираме, че сте пили някакъв чай със същото име за 5 лева и не сте доволна от резултата. Ние често пъти предупреждаваме в публикациите си, че е право на клиентите ни да приемат всякакви ментета, но на тяхна отговорност. Молим ви да не ни обвинявате нас за това, че купували фалшив Демир бозан, а да се обърнете към хората, които са ви го продали. Нашият чай, който е регистриран в Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) струва 43 лева и няма абсолютно нищо общо с това, което сте купили от незнайно кой амбулантен търговец.

 3. демир бозана лекува открити рани, но не и кръвно налягане, изпитала съм го1

 4. Здравейте, planeta! Вероятно под „демир бозан“ вие разбирате някаква конкретна билка, за каквато и друг път сме говорили в коментарите. Наистина в различните райони на България с това име наричат различни билки, всяка една от които помага при различни симптоми. Една от тях, известна под името Marsilea quadrifolia – четирилистна марсилея, наистина лекува открити рани, но не помага при високо кръвно. Друга помага при високо кръвно, но не лекува открити рани. Ние знаем поне още три различни билки, които са наричани с името Демир бозан. И няма как да отгатнем коя точно от тях е имала предвид вашата баба, в зависимост от това, в кой район е живеела.

  По темата ще напишем отделна публикация и дано тя да хвърли повече светлина по въпроса.

  В случая на този сайт говорим за билковата комбинация Демир бозан, която е патентована и регистрирана в Българската агенция по безопасност на храните и не бива да се бърка с множеството различни и взаимно изключващи се наименования на отделни билки. Тази комбинация помага при високо кръвно, висока кръвна захар, пречиства кръвта, но не лекува открити рани.

 5. desi, отзивите на този сайт са от читатели, които сами са изпратили своите препоръки със собствените си снимки и са дали съгласието си да ги публикуваме, за да може повече хора да имат достъп до информацията, която в техния случай се е оказала животоспасяваща.

  Това е единствената статия, в която не пускаме снимката на човека, дал отзив за действието на тези билки за кръвно. И забележете, че отзивът е само десетина реда! Каквото ни е казал г-н И.В., това сме и публикували.

  Ако желаете да се убедите допълнително в достоверността на статията, бихме могли да попитаме господина, дали е съгласен да ви пише лично на вас по въпросите за лечението на високо кръвно с билки. В случай че и вие сте заинтересована от темата, пишете ни на мейла office@demirbozan.com и ще се опитаме да изградим контакта.

  Ние също намираме, че материал в такъв вид изглежда като рекламен, и това ни притеснява. Затова и бихме положили известни усилия, за да ви разубедим в погрешно изградените ви впечатления!

 6. Iani Tasios, до момента при нас не е постъпил отзив на клиент, който е на хемодиализа и е ползвал Демир бозан при кръвно и диабет. Затова ни е трудно да се изкажем с категоричност по този въпрос. Но принципно билките са абсолютно безвредни и нямат противопоказания. От друга страна защо да пречиствате кръв, която се сменя през няколко дни!? Избягваме да препоръчваме чая на хора в по-сложна житейска ситуация. Защото много от нас са склонни да отдават на билките и онези проблеми, които иначе по никакъв начин не са свързани с билките.

 7. Здравейте! От къде мога да си поръчам оригиналния Демир Бозан. Знам, че много фалшиви неща се предлагат.
  С поздрав: И.Младенова 58г.

  • Госпожо Младенова, тук ще намерите списък от дрогериите и аптеките в цялата страна, от които можете да си купите Демир бозан на място: http://www.demirbozan.com/kupete-demir-bozan-na-myasto/

   Тези билки за нормализиране на високо и ниско кръвно можете да си поръчате и до адрес, като доставката ще бъде за наша сметка и вие няма да платите нито стотинка повече над цената, която се предлага в магазините.

 8. На всеки човек му действа различно…с този чай аз си свалих кръвното,чувствам се бодър и изобщо ми действа добре. Към пакета има прикрепена инструкция за употреба. Единственото неудобство е,че го запарваш наведнъж за целия ден(сутрин,обяд и вечер). Пия го от две години и гарантирам,че действа,но ефекта не се получава за седмица,две.Не съм рекламно лице на формата и не агитирам никого. 🙂

 9. Необходимо ,ми е,Харесвам,стойността на лечението .И ще си,поръчам , на края на месец май.

 10. Здр.демир позан се пие ако сте умрасени(магии).или се даржи някаде в къщи за да изгони лошото.от личен опит ви казвам за това пречистване е ном 1.

 11. Демир бозан, консултирайте се с професионалист фармацефт за да ви обясни дали билките са "абсолютно безвредни" и нямат противопоказания ! Не подвеждайте хората !

 12. Лечебната боза ще предпазва от проблеми със сърцето и стомаха, тъй като съчетава здравословните ефекти на киселото мляко и овесените храни. Засега тя си няма търговско име, но пък се знае нейният създател -Величка Гочева.Фондацията на името на основателя на българската микробиология акад. Стефан Ангелов тази година отличи нея за най-добра научна публикация на млад микробиолог под 35 годишна възраст.
  А Величка Гочева е само на 27.Преди три години пред нея е поставена малка, но достатъчна за докторант, научна задача. Трябвало да се изучи бозата като хранителен продукт. Да се изследват изходните материали в нея и да се установят бацилите, които предизвикват ферментацията.Дотогава никой не бил работил върху бозата – просто сме си я пиели.Говори се, но и в лабораторни условия учените установили, че в момента качеството на масово произвежданата у нас боза е много ниско. Нещо повече, никой не знае какво има в нея.В миналото я правели от просо, но сега масово се използва пшеница. Вари се при непрекъснато разбъркване, прецежда се, бутилира се и се оставя безконтролно да ферментира. Докато вкисне и стане негодна за пиене.Ето на това се казва “голяма боза”.
  Родената в Смолян Величка Гочева вероятно от дете я е привлича бозата, защото в Пловдивския Хранително-вкусов институт избира точно нея за тема на дипломната си работа.
  Първите резултати впечатляват специалистите и по-късно тя вече работи по ферментацията при бозата в Научно-технологическия институт в Манчестър. Интересът на англичаните към непознатата за тях балканска напитка е голям.
  По-късно като докторант, една година работи по същия проблем в Университета във Върмонт, САЩ.
  Така стига до много интересната за специалистите и важна за всички, които обичаме бозата, публикация в престижното научно списание International Journal of Food Science and Technology. Това окончателно определя избора на Величка за наградата на Фондация “Акад. Стефан Ангелов”.

  Демокрит: Кое е по-важно за вас – публикуването на статия в международно научно списание или самата нова боза?

  Величка Гочева: Нямаше да има публикация, ако я нямаше бозата. Работим върху нов продукт, в който използваме вместо пшеница овес. Знаем какво е значението на овеса за здравето на човека. Много са популярни овесените ядки, а полезността на пълнозърнестия хляб е безспорна. Подобрява се храносмилането, отстраняват се много стомашно-чревни проблеми. Част от полезната стомашна микрофлора загива от лошо хранене и лечение с антибиотици и вредната понякога взимат връх.

  Важни са хранителните влакнини на овеса. Това е грубата, кафеникава обвивка на зърното. Тя е много важна, намалява нивото на холестерола в кръвта с 25 – 30 %.

  За общество като нашето, където високото кръвно налягане, инфарктите и инсултите са прекалено много, това е безспорно постижение.

  Ето защо ние променихме изходната суровина за производство на боза и с това базата за разработването на новия продукт. Но по-важно е, че направихме сериозна селекция на микроорганизми, избрахме не случайни щамове от млечнокисели бактерии и придадохме на бозата свойства, характерни за профилактичното и оздравително значение на пробиотиците. Тези щамове привнасяме като закваска на нашия продукт.
  Получаваме вече контролирана ферментация с определен брой микроорганизми. Това е много важно, защото при млечнокиселите продукти е нужно спазване количеството на тези живи микроорганизми, за да подействат здравословно на човека.

  СТАТИЯТА ПРОДЪЛЖАВА НО МИСЛЯ ЧЕ И ДОТУК ВИ УБЕДИХ КОЕ Е ПО-ПОЛЕЗНО И ВКУСНО ЗА ЗДРАВЕТО ВИ!

  ПИЙТЕ БОЗА А НЕ ТРЕВА!

 13. АБЕ ДА НЕ СТЕ ЛУДИ БРЕ, ЗА 43 ЛВ. КОЛКО БОЗА ЩЕ ИЗПИЯ И ПОНЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ МИ Е ОТ ПОЛЗА А КОЙТО ИСКА ДА СИ ХВЪРЛЯ ПАРИТЕ ЗА ДЕМИР-БОЗАН И ПРОПАН-БУТАН!

 14. Здравейте д-р Пелев, бих искала да Ви попитам как мога да купя от този продукт Демир бозан за съпруга си? По каква доза се пие?
  Мъжът ми има високо кръвно и висока кръвна захар от повече от 10г.
  Надявам се, това да му помогне да ги регулира.
  Ще чакам да ми пишете на имейла ми скоро.

  С уважение,

  Светлана

 15. Бихте ли обяснили по какъв начин действат билките – дали разширяват съдовете, или премахват холестероловите плаки, или по друг начин. Моля пишете ми на емайла. Благодаря

  • Билките пречистват кръвта, не разширяват изобщо съдовете!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *