Безсъние и нерви се лекуват само с билки!

Ще ви разкажа как си реших всички проблеми с нервите с помощта на билки за целта и вече не мога да се оплача от нищо!

Ежедневието ми е доста динамично и без да страдам от безсъние. В службата имам страшно много отговорности и се налага всеки ден да съм максимално концентрирана.

Многото работа, постоянният стрес, грижите за детето, семейните ангажименти – всичко това в един момент ескалира.

Не издържах повече.

А кошмарът си продължаваше – цяла нощ не мога да мигна, доспиваше ми се едва призори, когато трябва да ставам. И така нощ след нощ в продължение на месеци. Просто не издържах – от жизнена, дейна, усмихната 33-годишна жена за няколко месеца се превърнах в изпита, посърнала, вечно нервна и недоволна леличка.

Имам силна непоносимост към доктори и всякакви медикаменти.

Винаги когато имам някакъв проблем, търся хомеопатичен продукт. Пробвах няколко неща, но нямаха задоволителен резултат. В търсене на друго, по-подходящо средство за моето безсъние, попаднах на статия за Демир Бозан в интернет. Изуми ме бързият резултат.

Много скоро след като започнах да пия билките започнах да се успокоявам.

Какви билкови таблетки за нерви ползвах:

Ползвах няколко вида билкови таблетки за нерви, за съжаление без особен успех.

 1. Таблетките „Мента, Глог и Валериана“ са наистина невероятни, но ефектът им е повече от временен, а и бързо свикваш с тях. След което просто не действат.
 2. Пробвах и таблетките на Тошков. Хубави са, но аз лично ги спрях, защото започнах да кашлям на нервна почва. Не съм сигурна дали това се дължеше на точно тези таблетки, но за всеки случай ги спрях.
 3. Мъчих също така „Релакса“-та, билковия екстракт „От Я до А“ или както там беше. Също останах доволна, но за всеки случай отново ги спрях, защото не знаех откъде идва треперенето ми сутрин.
билки за нерви безсъние Елица

Елица Николова

Накрая спрях всякакви таблетки и екстракти и се ориентирах към чайовете, защото те ми изглеждат по-близо до идеята за билките и са по-лежерни като действие. Не са така концентрирани сякаш.

Станах по-ведра, усмивката отново започна да се появява на лицето ми. С всеки изминал ден се чувствах все по-добре и по-добре и най-важното спях! Сутрин отивах на работа бодра, изпълнена със сили и хъс за работа. Сега вече нямам такъв проблем, работя, радвам се на любимите си хора и се забавлявам!

Приемам чая редовно, защото той стабилизира нервите и укрепва кръвоносните съдове. От там се отразява идеално на почти всичко, което по някакъв начин се свързва с психиката или с кръвта.

А това са две неща, които са неподвластни на лекарствата.

Не отричам изцяло лекарствата, разбира се. Без тях в някои случаи не може.

Но в по-леките варианти като моя няма нищо по-добро и по-подходящо от билките за нерви.

Те са традиционно признати по нашите географски ширини. И нашите баби, и нашите майки са ги ползвали и ще продължат да ги ползват. От тях научаваме това тайно познание за билките, което се предава от поколение на поколение. А именно че няма по-добро лекарство против безсъние, психически проблеми, високо кръвно и нерви от билките! Препоръчвам с две ръце!

Елица Николова, гр. Девня

Много приятен коментар дойде и от госпожа Ван Хойвеген,

билки чай за нерви безсъние лечение лекуване

Писмото на г-жа Ван Хойвеген

която приема Демир бозан против симптоматиката на менопаузата, свързана основно с нервите и безсънието. Тя го взема от няколко месеца с едномесечни почивки и вече е успяла да се освободи от по-неприятните ефекти на критическата възраст. Включително безпричинната паника, внезапната избухливост, проблемите със стомаха и притеснителното високо кръвно.

Тя ни изпрати коментара си, за да свидетелства пред милионите дами със същите проблеми, че чаят за безсъние и нерви върши хубава работа, а също и на хората с всякакви здравословни грижи. Пълния текст на писмото й можете да видите като кликнете върху изображението отляво за пълен размер или по-долу в десетките коментари, които имаме под публикацията.

Получихме и още един хубав коментар за Демир бозан при нерви:

демир бозан при нерви мнения

Коментарът на Станислава за лечението на нерви с Демир бозан.

Ето това е отзивът на Станислава. Тя поръча билките за лечение на нерви, или по-точно получаване на периодични нервни сривове. Не е можела да стане от леглото. Започнала е да страда от паническо разстройство.

Поръчала е билките и още от само първата чаша от този чай е почувствала сериозно подобрение. Тя казва: „Всичко се промени!“. Станислава и до ден-днешен не успява да повярва как едни най-обикновени билки може да повлияят така силно симптомите на страховата невроза и да заякчат нервите!

Тя препоръчва билките на всички. „Прави чудеса!“ – казва Станислава, която е благодарна, че не ѝ се е наложило да обикаля по лекари, а всичко се е оправило по най-лесния начин! Пишете ни и вие! Имаме нужда от обратна връзка!

За най-добрите отзиви сме предвидили подаръци, които ще ви харесат!

Внимание: Опасност!

билки демир бозан за отслабване

Оригиналната кутия на Демир бозан!

Само имайте предвид, че на пазара напоследък и особено в интернет се появиха доста и най-различни ментета – фалшификати на Демир бозан, билките за нерви.

Те гонят по-ниската цена за сметка на качеството, в резултат на което може да постигнат обратния ефект на този, който желаете вие.

Истинският Демир бозан струва 43 лева и в магазините, и при поръчка по телефон или мейл.

Другото отличително нещо, по което ще го познаете, това е кутията.

Публикуваме я тук, за да знаете какво да купувате и да не се лъжете!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Безсъние и нерви се лекуват само с билки!
4.38 (87.5%) 8 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

22 коментара по “Безсъние и нерви се лекуват само с билки!

 1. Това са телефоните, на които можете да получите повече информация: 0898/543 752, 0899 58 28 32, за билките за безсъние и нерви или да ги поръчате. А ако желаете да се свържете с Елица Николова, това може да стане в коментарите, по мейла или по скайп. Хубав ден!

 2. Нели Ган4ева мога ли да пия Демир Бозан заедно с антидепресанти освен депресия имам и страхова невроза моля помогнете ми

  • Няма проблем да ги приемате заедно с антидепресантите. Това са билки за нерви и страхова невроза, които по никакъв начин не си взаимодействат с лекарствата. Единствено трябва да се пазите и да не ги пиете заедно с други билки, защото там може да се получи взаимодействие. Приготвяйте си ги като чай три пъти на ден и в рамките още на първия месец ще почувствате подобрението. А що се отнася до лекарствата, по-късно можете да ги спрете, когато вече няма да имате нужда от тях. Обикновено хората, които ни изпращат отзиви, казват, че след третия месец от приема на чая вече нямат нужда от лекарствата и след преглед при лекар ги намаляват, а по-късно и ги спират. Но това в никакъв случай не става бързо или веднага.

 3. Билките на Демир бозан едни и същи ли са за нерви и за високо кръвно?

  • Комбинацията е една и съща и се използва с голям успех и като билки за нерви, и за кръвно. Така че не е необходимо да купувате две различни съчетания за кръвното и нервите. Демир бозан ще свърши работа и за двете неща. От вас се иска само да бъдете сериозен и да пиете чая наистина три пъти на ден в продължение на 30 дни. Това, разбира се, не е задължително, но намаленият прием ще отслаби ефекта от тях.

 4. Здравейте, Севдалина Костадинова. Не, билките за безсъние и нерви не се препоръчват при деца.

  И не защото ще им навредят, а защото процесите в техните организми са прекалено бързи и сменящи се и е възможно да отдадем някой нежелан ефект от порастването на децата – на билките, когато той изобщо не се дължи на тях.

 5. Може ли чаят Демир бозан да се вземе с лекарства за алергия от акари и ако може, става ли за 19-годишен. Моля, пишете ,за да помогнете на сина ми, благодаря ви!

 6. Здравейте! Имам проблем с нервите от доста време. Постоянно усещам леко задушаване и отпадналост. От няколко месеца пия антидепресанти, но няма никакъв ефект. Мислите ли, че този чай би ми помогнал? Благодаря предварително!

  • Здравейте, Миглена Инковска! Да, смятаме, че билките Демир бозан ще ви помогнат при задушаване и отпадналост в резултат на нерви и депресия. Тук можете да погледнете хора с подобни оплаквания, как са си помогнали: http://www.demirbozan.com/category/nervi/

 7. Здравейте! Аз кърмя малкото си бебенце, дали ще ми пречи да пия Демир бозан? Благодаря!

 8. Здравейте аз искам да попитам тези билки дали ще ми помогнат. От ноември месец миналата година изпаднах в криза пих много билки и най различни депресанти лекарства и мн. други неща.Ходих и на психиатър минах през всякакви прегледи и казват че всичко ми е наред. че всичко било на нервна почва. Но от време на време получавам кризи треперене сърцебиене високо кръвно потене страх особено когато съм сама.Бихте ли ме посъветвали.Благодаря предварително.

  • Да, разбира се! При депресия, безсъние и всякакви кризи на нервна почва билките ще ви помогнат, ако ги пиете редовно в продължение на месец, по три пъти на ден.

 9. Здравейте,
  при прием 3 пъти дневно за колко време е една опаковка?

  • Стига точно за един месец. По-малко от 3 пъти на ден няма смисъл да се приема, защото няма да даде желания ефект!

 10. Искам да споделя че приемам чай Демир Бозан от няколко месеца с почивка от един месец.Много ми помогна с проблеми следствие на менопауза:нервност вътрешно,напрежение,растройство на съня,избухливост,паника,които сериозно нарушаваха качеството ми на живот.Чаят регулира и кръвното ми налягане и някои стомашни проблеми.Чувствам се по здрава,с повече енергия и по подмладена!В общи линии без никакви сериозни здравни проблеми.Препоръчвам на всички дами с подобни смущения и на всеки който има здравни проблеми.Благодаря Демир Бозан !!

 11. Здравейте! От почти 20 год. имам проблем с нервната система .Незнаех какво се случваше с мен .Обземаше ме паника и страх да остана сама , да се изкъпя сама, задушавах се .Отидох на лекар и диагноза та ми е страхава невраза .Започнах да търся на чени да се излекувам , по лекари , психолози но уви не се получи само ме тъпкаха с лекарства бях като дрогирана. Тогава моят мъж взе решение и ме заведи в Наречен за 10 дни аз наистина се стабилизирах . Ходихме два пъти в годината. Но вече 15 години не съм хадила .Сега се намирам в Германия .От известо време започна отново да се появяват тези синтоми на страх , паника , и задушаване . Чета много за Демир Бозан, майка ми ми испрати от БГ но мисля че е фалшив защото струва 12лв.Моляви кажете ми как да се снабдя с истинският чай .Много се надявам да ми помогни .Имам две прекрасни дечица и прекрасен съпруг искам да им се радвам да се наслаждавам на живота а не да живея в този кошмар на страх ОМРЪЗНАМИ повярвай те ми .

 12. Здравейте,поставена ми е диагноза паническо разстройство,не искам да пия антидепресанти,ще ми помогне ли чая?благодаря

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *