Билките най-добре лекуват нерви и депресия, знам го от опит!

С помощта на билки си успокоих разнебитените нерви и се освободих от депресия и куп други диагнози, които ми бяха поставили.

Това се казва в писмото, което получихме от Йорданка Стайкова от Пазарджик във връзка с прочутите билки за нерви и депресия – комбинацията Демир бозан.

Цитираме го по-долу, заедно с още един отзив от Варна.

Но преди това нека да кажем как действат самите билки и защо са били препоръчани на дамата от лечителя, на когото тя има доверие.

Ето основните „виновници“ за лечението на депресия и нерви с билки:

 1. Билката котешка стъпка, знайна и като „Билката на Левски“ е основното средство против нерви и депресия, включено в Демир бозан.
  котешка стъпка билки за нерви и депресия - 03

  Котешка стъпка

  Действието й сериозно се усилва от останалите 5 билки.
 2. В съчетание с наличния вътре глог се покачват способностите й за премахване на преумората и добавяне на нужния тонус.
  глог билки за нерви и депресия - 06

  Глог

  Именно тонусът е, който липсва при постоянната депресия и задълбочава допълнително кризата.

 3. От името на третата билка – спиреа (или блатен тъжник) идва името на аспирина, който е известен с това, че премахва всякакви болки, включително и душевни.
  спирея билки за нерви и депресия - 04

  Спирея (блатен тъжник)

  Разликата между спиреята и аспирина е основно в липсата на страничните ефекти и противопоказанията, които се проявяват при аспирина, но ги няма при билката. Действието на спиреата (spiraea) в съчетание с глога и котешката стъпка е, както казахме, е успокояването на душевната болка.

 4. Четвъртата билка е хвощът, която изчиства страховете.
  хвощ билки за нерви и депресия - 02

  Хвощ

  Тя дава ефекта, който лекува хората от страхова невроза и всякакви неадекватни стремления към „паралелни“ реалности, без да потиска духовното у човека. Хвощът ликвидира страховете от полудяване и заедно с глога, спиреята и котешката стъпка възстановява здравословното разбиране за силата на човешкия дух и неговите възможности.

 5. великденче билки за нерви и депресия - 01

  Великденче

  Петата билка – великденчето, се препоръчва при неврози и всичко, което наричаме „болни нерви“ от самия д-р Тошков. Но когато то се съчетае с изброените по-горе котешка стъпка, глог, спирея и хвощ, силата му да кротва нервите става непобедима. Така действието му не може да се сравни с нищо друго, което се опитва да го постигне.

 6. Като бонус идва царевичната коса, която успокоява физическите неразположения, които много често седят в основата на депресията.
  царевична коса билки за нерви и депресия - 05

  Царевична коса

  Тя лекува какво ли не. Но в съчетание с останалите компоненти нормализира вътрешния дисбаланс и създава основата за цялостно здравословно себеусещане.

А това е самото писмо на Й. Стайкова за билките против нерви и депресия:

Аз съм на 31 години и от 4 години имах постоянни здравословни проблеми. След раждане с форцепс, при направена епизиоотомия ми поставиха диагноза incontinentia alvi.

Последва първа неуспешна пластична операция. Две години след нея ми направиха втора пластика – присадиха ми нов мускул, взет от крака. След тази операция се почувствах още по-зле. Получих тежка невроза и доста на брой други усложнения.

Едната киста беше отстранена. Остана втората, ниско долу под кръста. За нейното махане беше необходимо да се разбиват и кости…

Всичко това ме доведе до състояние, от което не можех да се измъкна. Постоянна мъка и тъга, мисли, че вече не съм пълноценен човек. Освен всичко останало работата ми беше много напрегната, пълна с проблеми и постоянен стрес, редуван с неприятности.

Чувствах се в окови, от които не можех да се освободя и от които страдаше най-вече семейството ми.

Новото за мен: билки за стрес!

nervi-jordanka-stres

Йорданка Стайкова, Пазарджик

Забравих – освен невролози и лекари посещавах и екстрасенс, който също видя затруднения при лечението. Накрая той ми предложи да пробвам билковата комбинация Демир Бозан.

Тя подейства чудодейно!

Здравословните ми проблеми секнаха и, вярвате или не – предложиха ми нова, по-добра работа. Не случайно това е билката на анадолските ходжи – има нещо мистично и магическо в нея.

Йорданка Стайкова, Пазарджик

Билки за силни нерви, които не те отпускат, а тонизират!

През последните 10-ина години съм пробвала какви ли не билки за нерви, защото професионално ми се налага да бъда хрисим и добър с клиентите. Но понеже работя на телефон предимно с хора, които ме дразнят, нервите ми могат да се нарекат сравнително разклатени.

Това автоматично ме довежда до депресия, защото ако избухна и кажа на някой от тези, дето се обаждат, какво мисля за него, го губя като клиент. Това води до загуби в работата ми, но което е още по-гадно, отразява се зле на самочувствието ми и ме кара сам себе си да възприемам като лузър.

Затова преди работа ритуално обичам да изпия по един чай, който да ме предпази от нежелано избухване и съответстващото на него по-късно изпадане в депресия. Най-доброто доскоро за мен беше обикновеният чай от мента. Но на него лошото му е това, че те отпуска и може дори да ти се доспи, като страничен ефект от успокояването. А и не бих казал, че прави нервите кой знае колко силни. Поради забавянето на реакциите, ментата става причина и за допълнителен стрес, защото допускаш повече грешки.

Опитвал съм и други неща, но те или те правят абсолютна марда, или те отпускат и ставаш безволев, или притъпяват усещанията си. Демир бозан е единствената комбинация от билки за нерви, която не бави рефлекса, не те прави мързелив, нито безволев, нито сънлив, нито изсипан на стола. Тя просто дава сила на нервите и нужния за работата позитивизъм. Енергията ти от цялата тази работа не намалява, а се увеличава.

билки за силни нерви и против депресия

Драгомир Методиев

Билките по някакъв начин даже тонизират, но не те правят излишно нервен, а напротив. Можеш да гледаш отгоре на нещата, но без да ги омаловажаваш. Ако решите и вие да ги пробвате, е важно да си вземете от хубавите, които са за 43 лева.

За ментетата реално ще дадете повече пари и накрая ще се окаже, че не действат. Затова търсете само Демир бозана на „Фарма витал“, ако искате да спечелите здрави нерви, добра работоспособност и бистър ум.

Драгомир Методиев, Варна

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билките най-добре лекуват нерви и депресия, знам го от опит!
4.22 (84.44%) 9 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Билките най-добре лекуват нерви и депресия, знам го от опит!

  • Господин Борисов, писах ви на мейла във връзка с действието на тези билки за нерви и депресия още преди три седмици, но нямам потвърждение, че сте получили писмото ми!

   • Здравеите йорданке бих искал да ми кажете дали наистина деиства тази билкова комбинация на нервите преди 4 години бях подложен на силен стрес доста дълго време и за сметка на това се ми се пияви едно хронично главоболуе явно сами се разклатили нервите ходих по доктору сумати време и не успяха да ми пимогнат за главоболието спорет теб дали ще ми помогне този чаи понеже имаш опит с него благодаряти за вниманието

 1. Още през първия месец на приемането на Демир бозан ще почувствате ефекта от него. Важно е обаче тези билки за нерви да се приемат както е в указанието по три пъти на ден и да не пропускате, за да не се намали ползата от тях. Ако пропускате, ефектът ще се появи значително по-бавно. След края на първия месец вие си преценявате дали да продължите. Но на хората, които решат да продължат, препоръчваме след третия месец да си направят един месец почивка, без да приемат Демир бозан.

 2. От 1 месец сина преживя много стресови моменти, отогава той не е на себеси,започна да вдига кръвно , непрекъснато си го мери, пие хапчета кой каквото му каже, не спи по цели нощи. Моля Ви помогнето на един млад мъж с малко детенце.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *