Билки за нерви сложиха край на постоянната ми тревожност

Успокоението и подобрението на настроението ми се почувства само след две седмици лечение с билки за нерви.

Край на усещането за постоянна тревожност се сложи окончателно на 3-тия месец. Дотогава бях опитвал билки поединично, в комбинации, по рецепти от вестници или от приятели.

При мен нищо не сработваше. а състоянието ми беше нетърпимо. Знаех, че е остатък от преживените в продължение на 14 години семейни трагедии, загуба на близки, болести и страхови изживявания.

Примиряване с факта, че имам болни нерви.

Точно когато се мислех за укрепнал вече, установих, че нещо всъщност още не е наред. Усетих, че е обхванала постоянна тревожност и се стягам несъзнателно, повече от нормалното.

Вечер, като се прибирах, чувствах мускулна треска в раменете, гърба и гръдния кош. Така се стисках, че се преуморявах само от това. Ръцете си държах винаги свити в юмрук, с впити в дланите нокти.

Преди да стигна до мисълта за билки за нерви.

Вечно стисках някоя дреболия. Подскачах като ужилен от всеки шум. Денят ми започваше с нагласата за предстоящи битки. Бях постоянно уморен и тъжен. Плачеше ми се от безсилие, нищо не ме радваше и се питах що ли за живот е това.

Впрочем лекувах се и при психиатър. От лекарствата ми ставаше лошо. Когато се оплачех, ми удвояваха дозата. От това пък получавах сърцебиене и треперене на цялото тяло. Рязко ми падаше кръвното и се движех с несигурна походка. Като че се натравях и към психическия си проблем прибавях и физическо страдание.

Тодор билки за нерви

Тодор Найденов

Надеждата ми бе все пак да намеря някакви билки за нерви, но както казах, всички опити с тях поставяха на изпитание и без това дефицитното ми търпение. Тайната билкова смес на анадолските ходжи се оказа моят лек. С него упорствах, защото скоро почувствах безспорния му ефект. Затова завърших лечението си докрай. Нервите ми се уталожиха и сега съм добре.

Тодор Найденов, 48г, Самоков

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за нерви сложиха край на постоянната ми тревожност
4.4 (88%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Билки за нерви сложиха край на постоянната ми тревожност

  1. ZDR. i az sam sas sashtite simtomii moje li da mi kajete kakvo lechenie sa vi kazali anadolskite hodji MNOGO SHTSAM VI BLAGODAREN AKO KAJETE BLAGODARQ !!!

  2. Демир Бозан може ли да се използва за тревожно разтройство,стрес ,повишаване на тонуса?Има ли странични ефекти?На билкова основа ли е ?

    • Абсолютно да!! Идеални са за тревожно разстройство. Това са билки. Повишават тонуса, когато имате нужда. Стр. еф. няма.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *