С билки успях да се излекувам от подаграта

 Откакто пия Демир Бозан, нямам проблеми с подаграта и краката. Да са живи и здрави децата, че ми споделиха за тази билкова комбинация.

Откакто я пия, нямам никакви проблеми с подаграта. Много обичам да си хапвам, ама като минах 40-те започнаха да ме болят краката. Напълнях много и докторите казаха, че имам подагра.

Напразните диети при подагра.

Трябваше да спазвам редица диети, да внимавам да не хапна нещо повече, че болките бяха адски. Забравиха ми всички любими храни и ме оставиха само на салати. Живо мъчение. Опитах няколко от най-известните диети при подагра, като любопитното е, че наистина имаха някакъв относителен ефект. Но за съжаление временен ефект. Лекарствата при подагра също не помагаха кой знае колко. Главно успокояваха болката, но подаграта си стоеше необезпокоена. Продължих с ровичкането из интернет в търсене на някакво друго средство, на някакъв народен лек. Също така пишех в Гугъл и „цяр за подагра“, за да не ми излизат винаги едни и същи лекарства, които вече бях опитал.

Децата ми препоръчаха решението: Билки при подагра.

Добре че бяха децата, да ми дадат билковата комбинация Демир Бозан. Така и не се научих да спазвам диетата, но благодарение на чая, забравих даже че някога съм имал болки в краката. Откакто приемам билковата комбинация, направо забравих, че съм болен. Вече не се будя нощем, нито е болят краката. Един ден дъщеря ми донесе една кутия Демир Бозан вкъщи и ми каза да пия само от чая. Всъщност в търсенията си из световната мрежа неколкократно се бях натъквал на въпросната билкова комбинация, но я бях подминавал с пренебрежение, защото ми се струваше невероятно да лекува толкова много неща.

velichko-podagraСъгласих се да го пробвам и тези билки при подагра наистина ми помогнаха. Вече няколко месеца нямам никакви проблеми с подаграта. Хапвам си от всичко колкото поискам и когато поискам, пия Демир Бозан и не се притеснявам, че посред нощ адските болки ще се върнат.

Величко Стефанов, 53 години

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билки успях да се излекувам от подаграта
3.6 (72%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “С билки успях да се излекувам от подаграта

 1. Здравейте, Йордан. Предадохме на Величко Стефанов да се свърже с вас по мейла или през Фейсбук, както прецени.

  Според нас подаграта не се лекува напълно. Но получаваме доста отзиви, според които хората са успели да намалят до минимум причините за развитие на подагра и в резултат симптомите напълно или почти напълно са изчезнали.

  Въпреки това обаче темата си остава деликатна, защото подаграта много трудно се поддава на лечение, със или без билки. Освен това голямо значение има и начинът на живот.

  Така че едва ли би се намерил някой, който да се ангажира със 100-процентова гаранция за пълно излекуване на подаграта. И въпреки това изключения има! Това са хората, които са ни изпратили своите снимки и отзиви и са се съгласили понякога да дават отговори на читателските въпроси.

  Желаем ви успех във вашето нелеко начинание!

 2. Здравейте, Радостина! Демир бозан за подагра можете да поръчате тук: http://goo.gl/5t74UW – горе вдясно има телефони и адрес, на който да пишете, ако пожелаете.

 3. Здравейте,майка ми на 68 годишна,от няколко години сърафа от малкия пръс на крака ,има една малка дупчитса която от врвме на време зараства,но се зачервява и ср надува ,бяха направили някаква нагрефка но няма подобренийе,ако може да ни помогнете със някакво лекарство ще сме ви благодарни,или да я насочите към някакъв специалис,или със билка,

 4. поради работата пониакога изпускам обедния чай а пониакога сам толкова гладна като се прибера в къщи, че чая го изпивам след като се набухам. ще ми си излекувам вените ставите, подаграта и да намалиа колограмите вече 1,5 го пиа и имам ефект. на 51 год съм

  • Сметката показва, че ако пропускате обедния чай, лечението на подагра ще става поне с 1/3 по-бавно, ако не и още по-бавно, защото идеята е да се получи натрупване на полезните и лечебните вещества. Но щом имате ефект, това би ви насърчило да го пиете и по-редовно.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *