С билки спрях гадния косопад след раждане и кожата ми се изчисти

Звучи невероятно, но най-доброто средство против косопад, това са билките! Чемерика не ми свърши работа, за съжаление.

След раждането на първото ми дете косата ми много падаше. Остана наполовина. А след второто вече съвсем. Остана половината на половината. Плачеше ми се, когато влизах в банята!

Обиколих де-що имаше доктори, пробвах всичко, но всичко имаше краткотраен ефект. Опитвах и с чемерика против косопад – отровна билка, която се продава в аптеките. Мазах се, но нищо! Чемериката се оказа доста прехвалена по форумите. Иначе я има навсякъде в аптеките, например в „Ремедиум“, можете да я пробвате, дано пък на вас да ви подейства.

Принципно от много места бях чувала, че косопадът се оправя само с помощта на отровни билки, затова адски много се изненадах, че не ми подействаха на мен.

И изведнъж дойде билковото разрешаване на въпроса с косопада.

Тогава една приятелка ми сподели, че нейна позната си решила проблема с косопада с Демир Бозан. Тогава за пръв път чух за тази билка. След две седмици редовна употреба косата ми спря да пада и дори започна да се сгъстява.

kosopad-demirbozan-milena

Милена разказва за косопада

Амбицирах се още повече да продължа. Демир Бозанът действаше!

Имах петна по лицето от второто раждане, които също изчезнаха, благодарение на билковата смеска по рецепта на анадолските ходжи. Вече имам прекрасна коса и чиста кожа. Наистина всички кожни проблеми и тези на косата се решават вътрешно, ако не са на психична основа. Но по външен начин чрез мазане не се решават изобщо никак!

Милена Стоянова, 32 г, Стара Загора

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билки спрях гадния косопад след раждане и кожата ми се изчисти
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *