Отслабване с билки (чай): Моят лесен начин

Отслабване с чай от специални билки се постига по най-лесния начин, при това без да се ограничаваш от абсолютно нищо.

Просто вариш чай и пиеш три пъти на ден.

Имах сериозен проблем с теглото и то по моя вина. Първоначално теглото ми беше нормално и се чувствах добре, но един ден, ей така на майтап реших, че един или два килограма по-малко ще ми се отразят добре.

И започнах диета – ама веднъж свалиш ли малко и ти се иска още и така аз започнах да си правя буквално експерименти с теглото си.

И така до последната диета, която направих – наистина свалих всичко излишно, но какво стана после – освен че си върнах старото тегло, качих и още отгоре и направо се ужасих. Притеснявах се от поява на стрии и целулит.

А това адски ме безпокоеше и само за това си мислех – беше ужасно. Прочетох някъде за билковата комбинация Демир Бозан и по-точно как благодарение на нея се контролирала обмяната на веществата в организма.

Започнах да я пия и веднага усетих колко ненужни са били всички изнурителни диети, които съм пазила. Сега поддържам идеална фигура и не си тровя живота с мисли как безрезултатно да свалям още килограми.

Проблемът с диетите се свежда до това, че напълняването не се дължи само на многото ядене. Яденето е само част от цялата картина. Значимата част от нашето натрупване на килограми идва именно заради затруднената обмяна на веществата, замърсяването на кръвта, която вече не може да се транспортира добре по кръвоносните съдове и по този начин започва да забавя метаболизма.

отслабване с билки Ана

Ана Миланова

Тук идва ред на билките, които поставят вътрешния живот на тялото в относителен ред и хармония с природата и по този начин му помагат само да се пречиства и да поддържа нормалното за височината си тегло.

Когато говорим за отслабване с билки, е добре да имаме под ръка нещо като Демир бозан, същевременно силно, но и изпитано от не един и двама, даващи гаранции, че чаят действа.

Ана Миланова, София

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Отслабване с билки (чай): Моят лесен начин
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *