С билки за отслабване махнах 8 кг и камъни в жлъчката + диета

За моя изненада с билки за отслабване успях не само да сваля 8 кг, но и да изчистя камъните в жлъчката си. По-долу ще опиша и своята диета.

Оправяне на обмяната на веществата предизвиква това.

Бях слаба като дете, бях слаба и като млада, но с напредването на годинките взех да напълнявам. Докато се усетя, бях станала 85 килограма. Не само изглеждах зле, но и се чувствах зле. Килограмите ми тежаха, трудно се навеждах, уморявах се лесно. Към напълняването се добавиха и проблемите със здравето.

Изнамериха ми камъни в жлъчката. Холестеролът ми се повиши.

Започнах диети за отслабване. Първоначално те имаха ефект, отслабвах по 5-6 килограма, които после бързо си възстановявах. Определено беше безсмислено да се тормозя и измъчвам повече с диети.

По съвет на моята приятелка, започнах да пия билковата комбинация Демир Бозан. След месец бях отслабнала с 3 килограма. Поръчах отново. Тогава свалих още 5 кг. Доволна бях, че съм успяла да отслабна, но по-решаващото за самата мен бе, че:

заедно с отслабването реших и проблемите с жлъчката.

Вече не ме боли, не получавам кризи.

Смятам да поръчам още една кутия от билките за отслабване, трябва да сваля още килограми, но по повод здравето нямам никакви оплаквания. Ще продължавам да пия Демир Бозан, за да нямам проблеми с теглото и да съм здрава.

Билките имат този ефект да пречистват кръвта и да възстановяват обмяната на веществата, да я подобряват и нормализират.

От там нататък теглото също отива в норма и организмът сам започва да се чисти от всякакви камъни, налепи, плаки и тъй нататък.

Въпреки установеното обществено мнение, напълняването и камъните в жлъчката не се дължат само на храненето, а и на метаболизма или обмяната на веществата. Ако тя не е в ред, каквито и диети да пазим, няма да помогнат, защото причината за натрупването на килограмите се намира в самия организъм. Има случаи и те не са малко, в които само билките могат да помогнат да се оправим. И чак след това вече идва и здравословното хранене и правилния и разумен начин на живот.

Но аз все пак пазех диета против камъни в жлъчката

Ето я: Ядях колкото беше възможно повече свежички зеленчуци от пазара, не от големите вериги, също и плодове на корем. От зърнените наблягах мощно на пълнозърнестите, като хляб и също така кафяв ориз. Всякакви чисто овесени храни са добре дошли. От млечните продукти посягам към нискомаслените. Меса може, ако са леки. На пилето може да му хапвам бялото месце, но пилето трябва да е „Дюк“ или да е от мама. Риба става, но без шаран и разни други мазни риби.

Николина билки за отслабване

Николина Колева

Ядеш често. Препоръчват 4 яденета, но може и пет да са, даже е още по-хубаво. Така се избягва преяждането. Жлъчката се товари от много храна наведнъж. Слагаме една следобедна лекинка закуска в 16:30 и една предиобедна в 10:30. Яденето трябва да е бавно и продължително. Дишаме дълбоко. Дъвчем, докато стане на каша. Проветрено да ни е. Спокойни да сме. След ядене може една разходка около километър или поне половин километър. Така храносмилането става по-хубаво.

Николина Колева, на 54 години от Смолян.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билки за отслабване махнах 8 кг и камъни в жлъчката + диета
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “С билки за отслабване махнах 8 кг и камъни в жлъчката + диета

    • Здравейте, г-жо Балабанова. Писахме ви на мейла с подробни указания за начините на поръчка и закупуване на Демир бозан. За случаите на болна жлъчка и при отслабване ще ви свършат много добра работа!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *