Отслабване с билки: Как свалих 25 кг. за три месеца

От собствен опит знам, че с билки за отслабване най-лесно се свалят килограми.

Аз лично редовно прибягвам до тях, но само веднъж свалих цели 25 килограма.

Ще ви разкажа как отслабнах. Занимавайки се с частен бизнес, се оказах с наднормено тегло, високо кръвно налягане, ставни болки, аритмия, невроза.

Терапията с билките за отслабване Демир Бозан започнах като на шега. При това я комбинирах с така наречената високо мазнинна диета, защото просто обичам да ям мазно месо.

Отслабване и „високо мазнинна диета“.

При нея спираш рязко всякакви въглехидрати: хляб, ориз, сладкиши, плодове и всякакви тестени изделия.

Ограничаваш протеините, доколкото е възможно и пиеш непрекъснато течности. За мен тези течности се свеждаха до чая Демир бозан (по три чаши дневно), а през останалото време редувах зелен чай, вода и фрешове от грейпфрут (до половин литър на ден).

Вечерно време пиех бяло вино, както винаги, защото то съдържа най-малко въглехидрати.

От нищо друго не съм се ограничавал.

Мазна пържола на закуска или бъркани яйца със сланина те държат сит поне до 1-2 часа следобяд.

В това време ти имаш безкрайно много енергия и не те свърта на едно място. Започваш да обикаляш повече, отколкото си свикнал и вършиш повече работа.

Така, без да се усетиш, изгаряш всички поети калории сутринта, че и малко повече. Чаят Демир бозан от своя страна подобрява метаболизма и измиването и изхвърлянето на мазнините.

За три месеца по този начин стопих 25 килограма, но не спрях рязко чая.

отслабване с билки Стоян

Стоян Колев

Прекъснах само за един месец, след което отново продължих. Сега правя по-големи паузи и взимам чая само по един месец в началото на всеки сезон, за профилактично пречистване на кръвта и поддържане на обменните процеси.

Постепенно изчезнаха и другите изброени в началото проблеми и най-вече кръвното и аритмията. Сега вече мога да кажа, че съм здрав като бик, но за щастие вече не тежа толкова.

Стоян Колев, Пловдив

Диетологът: С Демир Бозан се отслабва лесно

Здравейте. Познавам лечебните качества на билковата комбинация Демир Бозан от дълго време и с удоволствие я консумирам. Благодарение на напитката се чувствам бодра и тонизирана всеки ден.

Работя като диетолог и работата ми ме е срещала с най-различни случаи. В последно време много от пациентките ми се оплакват от стрес, напрежение, но най-вече от сънливост и умора. Тъй като голяма част от тях са заети и по цял ден са на работа, често се случва да не спазват съветите, които им давам. Но на всяка, на която съм препоръчала Демир Бозан се връща при мен изключително доволна, защото билковата комбинация помага и за отслабване.

как да отслабна за 1 месец, отслабване

Кремена Тончева

Самата аз се старая да пия билковата комбинация редовно. Независимо от всичко след тежката зима всеки организъм се чувства изтощен, дори моят. Благодарение на Демир Бозан обаче успявам да се справя с тези проблеми.

Радвам се на жизненост, добро здраве и повишена работоспособност през целия ден. Като всяка съвременна съпруга и на мен ми се налага да съвместявам задълженията вкъщи с тези в работата. Затова и пия Демир Бозан сутрин и следобед. Така се зареждам с енергия и спокойно мога да върша не само работата си навън, но и у дома. Както и пълноценно да обърна внимание на всичките си клиенти.

Кремена Тончева от Хасково, диетолог

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Отслабване с билки: Как свалих 25 кг. за три месеца
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Отслабване с билки: Как свалих 25 кг. за три месеца

    • Демир бозан, с който Стоян Колев е отслабнал за 3 месеца, е комбинация, а не билка. Можете да я намерите като проследите линка „Поръчка“ горе и долу на тази страница.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *