Безсънието и страховете ми бяха ликвидирани!

От доста време страдах от безсъние. Имах адски много проблеми в работата, майка ми беше тежко болна и грижех за нея.

Бях на предела на силите си.

В един форум се запознах с жена, която е имала преди време моя проблем. Голямо напрежение, много проблеми и вечер не може да заспи. Попита ме дали съм чувала за тайната билка на ходжите от Анадола – не бях. Тогава ми обясни, че Демир Бозан контролира енергийния баланс в организма и пречиства кръвта.

Оказа се, че безсънието може да се дължи на много и най-различни фактори.

Като безпокойството е само едно от тези решаващи неща. Човек може да не успява да заспи и защото има някакви проблеми, някакви заболявания на вътрешните органи, но също така и на замърсяванията в кръвта, които всекидневно приема под формата на храна. Те също така причиняват различни неврози, панически атаки и прочие неща, които могат да предизвикат безсъние.

Посъветва ме да си поръчам билката и да я пия. Послушах я и не сгреших.

Резултатът при мен беше доста бърз. Много скоро след като започнах да пия Демир Бозан почувствах облекчение и за пръв път от месеци наред спах цяла нощ! Нервната ми система се успокои, започнах да гледам по-ведро света около мен. Престанаха да ми се образуват всякакви нерви, както се казва. Получих невероятен прилив на енергия отнякъде.

bezsanie-dilyana

Диляна Борисова от Плевен разказва за своето безсъние.

Изчезнаха основните ми страхове, които бяха напът да се превърнат в неприятна страхова невроза. Лекарите, при които бях ходила преди това, ми бяха казали, че от това нещо няма оправяне.

Блъскаха ме с всякакви хапчета, нито едно от тях не можа да помогне. От тогава съм убедена, че всичко у човека трябва да се лекува само и единствено с билки. Другото – химията, не само че не помага. тя и вреди. Помислете си и вие с какво „дарявате“ организма си. Това е една ужасно важна тема!

Диляна Борисова, Плевен

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Безсънието и страховете ми бяха ликвидирани!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *