Откриха ми висок HDL холестерол. Нормализирах го с билки.

Един разказ за висок холестерол и неговото успешно нормализиране с билки. Впечатляваща история!

Вече съм на 50 години, но винаги съм бил строен и елегантен мъж и исках да си остана такъв. Напоследък това не ми се удаваше особено. Започнах да трупам мазнини в областта на корема.

За капак, на обичайните профилактични прегледи в завода ми откриха висок hdl холестерол и триглицериди.

Започна ходенето по лекари и многобройните изследвания. Изписаха ми лекарства и както може да се очаква, ми препоръчаха да отслабна. Аз също го исках, но не беше толкова лесно за реализиране.

Тогава взех да се интересувам от билково лечение и здравословно хранене, за да постигна отслабване и намаляване на високия холестерол. Посъветваха ме да опитам с Демир Бозан, билкова комбинация, която съчетавала ефекта, който и аз търсех. Хич не му мислих, а си набавих въпросната билкова комбинация.

Пих Демир Бозан три месеца. Ефектът беше поразителен. Сега го няма корема, а изследванията показаха, че триглицеридите и hdl холестеролът също са в норма. На Демир Бозан дължа здравето и стройния си вид. Чувствам се подмладен поне с десетина години.

Ангел Георгиев, 50-годишен

Във видеото по-долу ще видите разказа на Пламен Казанджиев, който също е успял да свали лошия холестерол в необходимите граници.

holesterol-otslabvane-angel

Ангел Георгиев

Споделете този разказ в социалните мрежи, в които имате профили, за да може той да достигне до повече хора.

Днес високият холестерол придобива размерите на епидемия и са ужасно много българите, които напразно страдат от него.

Техните неприятности могат да бъдат разрешени, ако информацията за лечението с билки достигне и до тях!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Откриха ми висок HDL холестерол. Нормализирах го с билки.
4.67 (93.33%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Откриха ми висок HDL холестерол. Нормализирах го с билки.

  1. Това е чай от 6 билки можеш да си го поръчаш на имейл office@demirbozan.com ili na tel 0899582832 struva 43lv .ToI chai go ima i po aptekite v BG no pishe che naskoro se e poiavil i falshiv sas sashtoto ime zatova po sigurno bilo s porachka.Az shte si go poracham da vidia imali efekt.

    • Здравейте, Галина Христова и Десислава Георгиева. Наистина най-сигурно да не попаднете на фалшификати е да поръчате по някой от телефоните, посочени по-горе вдясно, в сайдбара на сайта. Също така потърсете Демир бозан за холестерол и всичко останало в някой от обектите на нашите дистрибутори. Тук са техните адреси: http://goo.gl/2AT9dh

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *