Как с билки овладях неприятния псориазис. Едно възможно лечение

Псориазис принципно не се лекува, но билки за лечението му могат значително да подобрят ситуацията.

Сега ще ви разкажа своята история с лечение на псориазис.

psoriasis-valentin

Валентин Красимиров

Моят проблем започна, когато бях на 18 години. Като повечето свои съученици, и аз кандидатствах. Покрай тази кампания имаше доста притеснения, не исках да разочаровам родителите си. Те имаха големи очаквания, аз – големи съмнения. Изпитите минаха и тогава започнаха моите проблеми. Още на следващия ден по главата и лактите ми се появиха червени петна, малко по-късно кожата ми се покри с люспи.

Мама ме накара да отида на лекар. Оказа се псориазис. Трябваше да спазвам диета, определени храни бяха вредни за болестта ми. С това се справях успешно, но и при най-малкото притеснение и стрес главата ми отново се покриваше с люспи.

Наложи се да си сменя прическата. Започна да се подстригвам като войник.

Не че това решаваше проблема, но ми беше по-лесно да се боря с псориазиса.

Майка ми е вече пенсионерка и обича да си купува вестници и списания. В някое от тях прочела за билковата комбинация Демир Бозан, която помагала и при кожни заболявания. Без да ме пита, е поръчала.

С неудоволствие започнах да я пия, макар че не ми костваше почти нищо. Мама я приготвяше, аз само трябваше да изпивам по една чаша три пъти дневно преди ядене. За моя изненада Демир Бозан помогна. Не съм получавал пристъп на болестта от три месеца. През това време не съм имал стресови ситуации и проблеми, но псориазисът сякаш си беше отишъл. Смятам и прическата да сменя.

Валентин Красимиров, на 27 години

Демир бозан въздейства много силно на нервите, които се успокояват. По принцип се смята, че псориазисът е повече неврологично, отколкото кожно заболяване. Във видеото по-долу ще видите момче, което е излекувало своята депресия с билки. По същия начин се отразяват тези билки и на псориазиса. Споделете тази история в социалните мрежи, за да достигне тя до повече хора!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как с билки овладях неприятния псориазис. Едно възможно лечение
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Как с билки овладях неприятния псориазис. Едно възможно лечение

    • Здравейте, Вергил Пироев! Не успяхме да разберем от вашия коментар към кого се обръщате във връзка с билките за лечение на псориазис и кое точно ви интересува дали е вярно.

      Отзивите, които публикуваме по темата за псориазис и другите заболявания, са ни изпратени от читатели, дали съгласието си да ги пуснем с техните имена и снимки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *