Мама се възстанови след инсулта, оправи и диабета с билки

Искам да разкажа за билките, които ликвидираха диабет и помогнаха на мама да се възстанови след инсулта.

Ще разкажа нашата история.

Мама се пенсионира преди няколко години. Получи инсулта миналия май.

Билки излекуваха гангрена на крака на мама

Гангрена на крака в резултат на диабет, застрашаваща майка ми с ампутация, беше неутрализирана от лечение с билки за високо кръвно.

Искам да споделя с вас и всички хора с проблеми, подобни на нашия, как Демир Бозан ни помогна.

За първи път посетихме васкуларния хирург през май месец. Той каза, че на майка ми трябва да се направи операция или ампутация на крака под коляното поради гангрена на долната част на десния крак.

След прегледа, проведен след тримесечен курс от Демир Бозан, лекарят констатира:

Гангрената на крака е значително намаляла и има признаци на оздравяване.

Лекарят се изненада много, като разбра, че това подобрение се дължи на билкова комбинация, която мама пиеше от три месеца. Посъветва ни да продължаваме с Демир Бозан.

Предполагам, че още известно време ще трябва мама да пие чай Демир Бозан, но си струва. Бях сигурна, че тази чудесна билкова комбинация ще даде тъй желания от нас резултат.

Междувременно научихме, че тези билки не са за гангрена, но повлияват идеално симптомите, свързани с диабета, като например кръвна захар и прочие. Обаче как така стана, че и гангрената се повлия, дори самите производители на Демир бозан не се наеха да ни обяснят. За тях това беше чудо. Така че изобщо не е нормално и редно да се дава смела гаранция за лечение на гангрена, но когато имаме диабет, билките са абсолютен номер 1 за точно тази работа.

Ваня гангрена билки за високо кръвно

Ваня Койчева

P.S. Не се излъгахме.

След още три месеца се сбогувахме с гангрената.

Раната на крака вече оздравя, образува се струпей върху нея. Ефектът на Демир Бозан беше зашеметяващ, той помогна за излекуването не само на крака – високото кръвно, което мама имаше от много години, се нормализира. Тя се чувства добре, жизнена и усмихната.

Ваня Койчева от Стара Загора.

Причините за това не са много ясни, мама винаги е била здрава, нямаше високо кръвно или някаква друга болест, освен ревматизъм. Имаше обаче диабет и допускахме, че там може да се е криела ужасяващата причина. Но тогава смятахме това заболяване за обичайно и нормално за достопочтената ѝ възраст, тежка участ, с която се налага малко или много да се примирим.

Две седмици преди инсулта майка ми се оплакваше от много силна болка в десния крак.

Инсултът беше силен и диагнозата, която поставиха лекарите, беше дясна хемиплегия. След инсулта мама не можеше да говори, загуби подвижност на дясната си ръка и крак. За щастие, паметта й не беше засегната.

След първоначалното стабилизиране на състоянието й, започнахме да работим върху възстановяването. Правихме упражнения, но лекарите не ни даваха надежди, че мама ще се възстанови. Първите седмици бяха трудни, но след две седмици с малко помощ можеше да седне.

Заедно с това показателите на диабета се бяха изострили сериозно и всъщност рехабилитаторката, която идваше, ни посъветва да намерим нещо, което да сваля кръвна захар.

Открих Демир Бозан в интернет като ровех за нещо, свързано с диабет и инсулт едновременно. Не съм го търсила така специално, съвсем случайно попаднах на сайта. Поръчах веднага. Четири седмици бяха минали от инсулта, когато започнах да й давам Демир Бозан. След втората седмици мама започна да издава някакви членоразделни звуци. След месец тя направи първото си изречение. След два месеца се изправи и можеше с подкрепа от нас да върви. Доста тежко, може да се каже, го изкара.

Рехабилитаторката настояваше да хванем логопед, иначе няма да се оправи. Така правели в Украйна, която е доста по-изостанала от нас (все още) по какви ли не показатели. Но за грижата си за възрастните хора, прекарали инсулт, определено са на светлинни години от нас.

Беше проблем да открия логопед, който се занимава с възрастни. Всички логопеди предпочитат да работят с деца. Никой не иска да му се изпускат в ръцете, да се търкалят по пода 80-килограмови мъже и жени, но все пак? Нали за това са учили! Накрая намерихме една много свястна дама, която се съгласи да работи, и оправи говора криво-ляво. Възможно е и билките да са способствали за възстановяването, така поне пише.

диабет лечение симптоми

Мария Паунова

Сега три месеца, откак пие Демир Бозан, мама може с минимална помощ да отиде до банята и говорът й значително се подобри. Още трудно движи дясната си ръка, но вярвам, че с още един курс с Демир Бозан и това ще стане.

Цялото семейство се радва на нейния прогрес, не знам какво щеше да стане, ако не бях открила Демир Бозан. Вярваме на Демир Бозани и ще продължим лечението с него колкото е нужно. До пълното излекуване и на диабета!

Мария Паунова от Радомир

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Мама се възстанови след инсулта, оправи и диабета с билки
3.89 (77.78%) 9 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Мама се възстанови след инсулта, оправи и диабета с билки

 1. Здравейте,баща ми е диабетик на инсулин,има гангрена на десния крак до коляното(некрози,големи площи),лекарите препоръчват ампутация.Можете ли да ни дадете съвет,той отказа лекарско лечение.Благодаря Ви предварително.
  Румяна Демирева

  • Здравейте, Румяна Демирева! Това е единственият отзив за лечение на гангрена с билки, който сме получили до момента. Така че гаранция няма как да се даде върху такава малка извадка. Сигурно е единствено, че Демир бозан няма да навреди на гангрената на баща ви. Но за всеки случай ви съветваме да слушате лекарите.

 2. Здравейте! Баща ми е диабетик от 2004г.На инсулин е от тогава! Има доста придружаващи заболявания, за съжаление – високо кръвно, за което приема терапия, 2012 опериран за Са на дебелото черво, с анус претер! От известно време е с отоци по краката, които спадаха през нощта,но вече не. В момента е в съдова хирургия с 3 посиняли пръста на единия крак, предлагат да ги ампутират.На същия крак има и малки ранички. Болят го краката и почти не успява да ходи на пръсти. Има ли начин да се справим с това състояние и да избегнем ампутацията! Ще Ви бъда благо дарна,ако ми отговорите!

  • Страхуваме се, че баща ви е в доста напреднала фаза на диабета. Билките ще му помогнат, но едва ли ефектът от тях ще бъде толкова добър, колкото всички бихме искали!

 3. Майка ми има вече гангрена т.е. ампутирани цели или части от пръсти поради неоросяване на крайниците. Дали тази билка би и помогнала

  • Страхуваме се, че процесът доста е напреднал. Опитайте нещо друго!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *