Забравих за подаграта с помощта на билки!

Билки за подагра, лекарства при пикочна киселина: Преди около 5 години се появиха първите симптоми на подаграта, тогава не знаех, че е подагра.

Моят проблем не е много разпространен, поне сред моите познати. Започна се с големия пръст на левия крак. Кракът ми се беше подул, болеше, не можех да си обуя даже чорапите. В началото си помислих, че нещо съм го ударил, но се събудих с болки посред нощ.

Оказа се подагра. За мое най-голямо съжаление, лекарят ми каза, че няма лечение, просто трябвало да пазя диета. Изглежда много просто и лесно, но когато трябва да се лишиш от почти всичко, което обичаш, не е.

Нямах голям избор, мисълта за болките ме накара да спазвам препоръчаната от лекарите диета при подагра.

Но имаше моменти, когато се случваше да си похапвам дреболийки или вкусни свински пържолки. Тогава беше ужасно, вече подаграта се разпростираше, тя обхвана и другите пръсти, постепенно се прехвърли и на другия крак.

Една съботна сутрин дъщеря ми и зет ми ни дойдоха на гости. Донесоха ми една кутия с 90 пакетчета билков чай. Казаха, че било Демир Бозан. Ние с жената не бяхме чували за него. Зет ми каза, че помага за много болести, включително и подагра.

Жената веднага се зае според указанията отдолу на кутията да ми прави отвара.

Измина един месец оттогава и вече мога да се храня нормално, разбира се, ограничавам количеството на непрепоръчваните при подаграта храни, но все пак мога да си похапвам.

Вижте и ТОВА: Как билки осъществиха най-доброто пропъждане на подаграта, подобно на добър лекар!!

Какви лекарства против пикочна киселина ползвах за подагра?

За пристъпите ми изписаха колхицин и някакви специални лекарства, които са „нестероиди“ и махат възпалението. Става дума за тилкотил и ибудолор. Те бяха идеални за предназначението си и наистина помагаха, но действието им беше краткотрайно, а и имаха бая странични ефекти.

podagra-anton-grozev билки за подагра

Антон Грозев от Стара Загора

Други лекарства, които взимах (освен аналгина и аспирина, които ги ядях като бели горчиви бонбонки), бяха неприятният солуран и алкализиращият Уралит U.

Тях ги дават при повишена пикочна киселинност на урината и плюс това ми даваха някакъв диуретик, за да ходя по-често до тоалетната и да изчистя пикочната киселина.

Заедно с тях започнах да вземам Демир бозана и да си ви кажа правичката и честно, той ми подейства най-хубаво и най-трайно.

Антон Грозев от Стара Загора.

Погледнете и ТУК:

Лечение на подагра: Кои са хубавите лекарства, билки (чай) и диети

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Забравих за подаграта с помощта на билки!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Забравих за подаграта с помощта на билки!

  1. Здравейте ! Бих желал да попитам каква е горе-долу цената на този чай и откъде можем да се снабдим с него ? Аз съм от Стара Загора, благодаря Ви предварително ! e-mail за отговор: ksbg@mail.bg

  2. Цената на Демир бозан е 43 лева заедно с доставката. За начините да се снабдите с него вижте горе вдясно на сайта.

  3. Здравейте, Кристиян! Демир бозан за подагра и при всички останали заболявания може вече да се купи и от Стара Загора, от аптеките на „Фрамар“.

  4. Здравейте!!Въпросът ми е: може ли да се ползва чая при заболяване от атопичен дерматит???? и в каква доза ако може да се прилага??? Освен че са билки за подагра, вършат ли работа тези смески и за споменатата диагноза?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *