Личен опит: Бързо сваляне на пикочна киселина с 3 лекарства и билки!

Едно от веществата за бързо сваляне на пикочна киселина, които се използват в медицината със забележителен успех, това е известният алопуринол (или на латински allopurinol).

Той се съдържа и е основна съставка на лекарството Алодагра, което се дава на таблетки от по 100 милиграма акт. в-во. Действа наистина добре, но ако не си промените рязко хранителните навици, в даден момент привиквате към алопуринола и вече не действа така хубаво, тоест намалява му въздействието.

С Демир Бозан е време отново да бъда щастлив

Преди две години бях тежко болен, намериха ми някаква ужасна подагра, докторите ме бяха отписали един вид и ми даваха до края на живота да карам на диети.

бързо сваляне на пикочна киселина подагра 6543

Н. Вълчовски

За щастие се запознах с човек, който ми помогна да се съвзема и да повярвам, че ако искам да живея, мога да си помогна и сам. По този начин преодолях това изпитание. Помогнаха ми въпросните билки Демир бозан, заедно с няколко лекарства, които ми бяха изписали.

Диетата също свърши своята чудесна работа, но е факт, че в края на краищата сега вече нещата са ок. Пак внимавам какво ям и пия, но не е онова страшното, което ми бяха предрекли. Пиша ви с позволение да ми пуснете и снимката, защото останах доволен и искам и другите хора също да споделят радостта ми и да се лекуват, ако имат нужда.

Мерси!

Никола Вълчовски. На 32 години

Другите добри хапчета за пикочна киселина и по-точно за скоростното й намаляване, това е бензбромарон. Той се продава из аптеките под името Benzbromaron Al 100 и също е много добър, с това уточнение, каквото направихме по-горе: Тялото привиква към него, ако не вземете мерки по отношение на диетата.

Сулфинпиразон (на латински sulfinpyrazone) е лекарството, което вдига количеството на отделяната пикочна киселина, тоест изхвърля се мощно излишното количество. То обаче не бива да се взема при чернодробна или дори при бъбречна недостатъчност. Също бременни, кърмачки и свръхчувствителни към това вещество не трябва да го вземат. За сметка на това, ако нямате тези противопоказания, действа много хубаво.

И трите е задължително да комбинирате с диета за подагра.

Също не са лоши билките Демир бозан, които засилват нужното пречистване на кръвта, при това сравнително бързо и трайно, от пикочна киселина и всякакви други вредни неща. Те се взимат заедно с изброените лекарства, когато лекарствата са ви предписани, разбира се, от лекар. Билките засилват действието им, правят го по-бързо, но в същото време и правят процеса по-деликатен. Отстраняват нежеланите и коварни ефекти, които ги има при всички лекарства. Смекчават симптомите. Чистят, не на последно място.

бързо сваляне на пикочна киселина подагра 34

Б. Мечев

Взимал съм ги много пъти и правя едномесечен курс, който при трикратно всеки ден пиене, за 25-30 дни дава забележителен и траен ефект.

Но е важно да е от истинския Демир бозан, който го дават за 43 лева и да се пие наистина, ама наистина три пъти на ден. И нямате грижи.

След един такъв курс мерите пикочната киселина и ще се очаровате от новите стойности, които имате. Подаграта лека-полека почва да си заминава.

Борислав Мечев, Варна

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Личен опит: Бързо сваляне на пикочна киселина с 3 лекарства и билки!
4.86 (97.14%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *