Билки за високо кръвно избавиха сина ми от хипертония

Билки за нерви и високо кръвно успяха да избавят сина ми Десислав от диагнозата хипертония. Той е на 23 години. Съвременната медицина не успя да се справи.

Преди около една година лекарите му поставиха диагноза хипертония. От доста време Деси се оплакваше от главоболие и нерви и когато го заведохме на лекар, първото нещо беше да му премерят кръвното.

Оказа се високо. Това не ми беше и за миг минало през ума. Според мен това беше типична болест за по-възрастното поколение.

И двамата с мъжа ми много се притеснихме.

Деси беше толкова млад, а с високо кръвно.

Оттук насетне дори не ни оставаше време да се притесняваме. Започна се една епопея с доктори и всевъзможни изследвания в Пловдив, после пък – и в София.

Причина за проблема с кръвното нашата медицина не можа да открие. Предписаха му някакви супер мощни лекарства. Дълго време ги пиеше, но симптомите останаха.

Високото кръвно действа подмолно

Човек неусетно свиква със симптомите на високото кръвно налягане. Деси вече казваше, че няма оплаквания и се чуди защо, небесните дяволи да го вземат, трябва точно сега да се лекува.

Другият гадничък проблем е, че след като хипертониците започнат лечение и се доближат до т. нар. прицелни стойности (стойностите, които се изискват), те получават оплаквания именно поради това, че вече са свикнали изцяло с по-високото налягане. За съжаление част от тях или намаляват сами своето лечение, или въобще го прекъсват. Това е много опасно. Хората трябва обратно да свикнат с нормалното кръвно, а не да остават с това състояние, с което в дадения момент се чувстват по-приемливо. Затова и ние ударихме на камък с лекарствата и докторите.

Една съседка на свекърва ми ни каза за някакви билки за високо кръвно Демир Бозан. На нея й помогнал за високото кръвно.

Свекървата ми намилаше за този Демир Бозан, но аз не смеех да дам на детето си нещо без лекарско предписание. След настояване от страна на свекърва ми се предадох и поръчах.

Само за един месец кръвното на Деси отново стана нормално.

Определено ще поръчам от Демир Бозан още веднъж, защото и нервите започнаха да се уталожават.

В интернет намерих доста отзиви на хора със снимки, които са успели да нормализират кръвното си с билки. Свързах се и с няколко от тях. Те всички са смаяни от факта колко много народ заблудено се тъпче с хапчета и си уврежда организма, когато природата ни е дала билки за тази цел.

Петя разказва за опита си с билки за високо кръвно

Петя Павлова

Наистина впечатляващо е как цялото това знание за билките се е загубило, при положение че нашият народ има традиции в билколечението.

На нас не ни остава нищо друго, освен да разпространяваме това знание в интернет, било чрез Фейсбук, било чрез други социални мрежи, за да се възстанови нормалното положение, което цари по нашите земи от хилядолетия.

Петя Павлова от Асеновград.

Вижте и ТОВА:

С билки за високо кръвно налягане казах сбогом на лекарствата

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за високо кръвно избавиха сина ми от хипертония
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Билки за високо кръвно избавиха сина ми от хипертония

    • Писали сме ви на мейла. Поръчката на билки за нерви и високо кръвно става по телефон или електронна поща от страницата ни с контакти, които можете да намерите в сайдбара или най-горе и най-долу на сайта.

  1. Здравейте, ползвам Демир Бозан от около 2 г и продължавам да пия, но прочетох че има билки за високо кръвно и нерви тези билки други ли са или пак самите те в кафявата опаковка ,която получавам?

    • Здравейте, Диляне! Билките са едни и същи и за кръвно, и за нерви, и за всичко останало. Успех!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *