Лечение на страхова невроза: Как да си помогнем с билки (ИЗПИТАНО)

Много хора подценяват всички билки за лечение на страхова невроза. И аз бях една от тях, но вече не съм. Вижте как я неутрализирах с билки!

Хората прибягват към какви ли не методи за лечението на тази болест, но не и към билките, които са традиционен способ за освобождаване от всякакви болежки по нашите географски ширини.

strahova-nevroza-ivelina

Ивелина Димитрова даде съгласие да публикуваме нейната история във връзка с лечението на страхова невроза с билки.

България е страната на билките и билколечението. Това се е знаело и от нашите баби, и от нашите майки, но ние сякаш все повече го забравяме. Гълтаме всякаква химия и отрови под формата на хапчета, ходим при психолози, да ни правят на луди, но не се сещаме, че лечението и билките са две думи синоними. Няма лечение без билки, но тогава след катастрофата аз още не го знаех.

Тя ми докара страхова невроза, от която после дълго време не можех да се освободя.

Страховата невроза

В крайна сметка леко се разминахме при катастрофата, която описвам в отделно каре, но аз се бях изплашила ужасно много.

Не можех да мисля за нищо друго. Непрекъснато си представях какво можеше да се случи. Можех да затрия цялото си семейство. Не желаех да разговарям с никого.

Катастрофата

Преди три години си купихме първия семеен автомобил. Изкарах курсовете, поизпотих се малко, но успях да взема книжка. Първата Нова година с кола решихме да прекараме извън града. Поразровихме се в Интернет и намерихме една хижа край Пловдив, в Родопите, направихме резервация. Дойде и денят на заминаването. Натоварихме се всички в колата и потеглихме. До Пловдив всичко беше ОК. Започнаха по-стръмни и тесни пътища със заледени участъци. На един такъв тесен и заледен участък насреща ми излезе кола. Панирах се и набих спирачка. Колата започна да танцува по пътя, нямах никакъв контрол. За щастие не се блъснахме в другата кола, но се забихме в една преспа.

Затворих се. Развила съм страхова невроза – това го научих по-късно. Почнаха да се появяват и първите симптоми. Спане на светната лампа. Пренареждане на саксиите по няколко пъти на ден. Постоянен страх, най-често безпричинен, но кой да ти каже. Нервност и избухливост. Подозрителност.

„Лечението“

Лекарят в началото започна с терапия. Това е нещо като убеждаване, че нещата, от които се страхуваш, не са сериозни. Аз се съгласявах с всичко, кимах с разбиране, но това изобщо не реши проблемите ми. После се продължи със силните лекарства. Те причиняват една блажена отнесеност и наистина не се страхуваш от нищо, само дето си неадекватен и не можеш да свършиш работа за пет стотинки. Отделно от това ми причиниха хроничен гастрит, който лекувам и до днес. Вече с билки.

Билките

Една вечер съпругът ми домъкна кутия с някаква билкова комбинация, която помагала за всякакви проблеми, свързани с кръвта или психиката.

strahova-nevroza

Страховата невроза не се лекува нито с терапия, нито с химия, а само с билки, категорична е Ивелина Димитрова.

Бях скептична, но не ми се разправяше с него и започнах да я пия. Много скоро усетих подобрение. Започнах да забравям злополучната случка, изкарала ме от равновесие, благодарение на билките от комбинацията Демир Бозан. Изчезнаха симптомите, раздразнителността и избухливостта. Страховете се изпариха. Освен това получих и допълнителна доза тонус и желание за живот, които преди това ми липсваха. Ако знаех по-рано, нямаше да се тровя с хапове или да ходя на протяжни терапии, които само те карат да се чувстваш по-зле и с понижено самочувствие.

Отново се качих на колата и шофирам, но не и при зимни условия.

Ивелина Димитрова от Свиленград.

(текстът продължава и след видеото с едно интересно писмо и скрийншот от него)

Получихме това писмо на наша редовна клиентка, която приема Демир бозан за страхова невроза и той ѝ се отразява доста добре.

писмото за лечение на страхова невроза с Демир бозан

Писмото за действието на Демир бозан при страхова невроза (кликнете върху снимката за изображение в пълен размер).

Съкратихме имената ѝ, за да не нарушаваме дискретността и конфиденциалността на комуникацията ни. Ще се радваме, ако и вие споделите с нас впечатленията си от билковата комбинация за лечение на страхова невроза. Искаме истините за билколечението да достигнат до колкото се може повече заинтересовани, защото проблемът с това заболяване напоследък само и все повече се задълбочава. Пишете ни на мейла горе вдясно или в коментарите какво мислите и вие за тези билки. Опитали ли сте действието им и какво е то и въобще за всичко, което бихте искали да споделите!

Здравейте,
Благодаря за бързото изпълнение на поръчките. Аз си поръчвам за втори път от чая и съм наистина доволна. Чувствам се по-спокойна и с нетърпение чакам поредното пиене на чая, което стана като ритуал за мен. Имам страхова невроза, която определено се повлиява успешно. Успех на всички Ви желая и ще препоръчвам чая с чисто сърце.
Поздрави.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Лечение на страхова невроза: Как да си помогнем с билки (ИЗПИТАНО)
3.89 (77.78%) 9 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

29 коментара по “Лечение на страхова невроза: Как да си помогнем с билки (ИЗПИТАНО)

 1. Krasimira Jeleva, Ако проследите този линк: http://www.demirbozan.com/kupete-demir-bozan-na-myasto/ ще видите откъде може да се купи Демир бозан на място. А горе вдясно в сайдбара има телефони и имейл за поръчка. И в двата случая цената е една и съща, тъй като доставката е за сметка на изпращача.

 2. @Kalinka Manolova поне на мен и на една моя приятелка са ни помагали. Аз също периодично си поръчвам. Можете да ги вземете на място от тук http://www.demirbozan.com/kupete-demir-bozan-na-myasto/ или да ги поръчате по телефона от същия сайт. Горе вдясно има телефони.

 3. Здравейте, Мирослава! Вижте тук http://goo.gl/V2eDfo билките, съдържащи се в комбинацията Демир бозан.

  Всяка една от тях расте и на различни места в чужбина, но като комбинация, одобрена от Българската агенция за безопасност на храните, се предлага само тук.

  Тя е предназначена за лечение на депресия и страхова невроза, но помага и при доста много други заболявания.

 4. Здравейте, Мирослава Хаджиева и Хреси Янкова Вълчанова! За съжаление не можете да поръчате тези билки за страхова невроза от чужбина. Единственият начин е някой от България да ги поръча и да ви ги прати. Причините за това са 1000, но ще ви споменем една: До момента не сме намерили транспортна или куриерска фирма, която да доставя Демир бозан във вид, дори подобен на този, в който сме го изпратили. Обикновено пристигат във вид, невъзможен за употреба.

 5. НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, А ИМ ОБЯСНЕТЕ,ЧЕ ПОДОБНО МНОГО „НЕТРАДИЦИОННИ“ МЕТОДИ( КАТО НАПРИМЕР :ХОМЕОПАТИЯ, ЙОГА, АВТОГЕНЕН ТРЕНИНГ, ПСИХОТЕРАПИЯ) ДЕМИР БОЗАН ДЕЙСТВА БЪРЗО НА ОНЕЗИ, КОИТО СА ПО-ЛЕСНО ВНУШАЕМИ И ДОВЕРЧИВИ. От споменатите като за последно смятам да опитам Автогенния тренинг. Макар,че съм сигурна в крайния резултат. Всичко е прекалено бавно за моето състояние. За 2 път пробвам психотерапия от 1 години , без успех и със задълбочаване.Имам паническо разстройство от 7 години и всичко съм опитала от споменатите по-горе за по година -две и …….. всичко без успех ! Видях,че има няколко поста тук , в които авторите се хвалят ,че едва ли не след първите 10 дни от започване на пиенето се оправят. Ами аз го пих 30 дни-пак без успех.А кризите се задълбочават и практически имам само 10-15 дни/месечно без кризи.ИМА НУЖДА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ СРЕДСТВО, КОЕТО В РАМКИТЕ НА ОКОЛО 10 ДНИ ЩЕ МИ ПОДЕЙСТВА, НЕ МОГА ДА СЕ ВЛАЧА С МЕСЕЦИ ДА ПРОБВАМ „ИЛАЧИ-БАБИНИ ДЕВЕТИНИ“. Не мога да се самоизолирам от света и хората непрекъснато. Отрицателно съм настроена и към Демир Бозан, но бих го питала за последно, поне няма да е вредно- ако не ще трябва да настроя живота си според тези кризи. Тоест изобщо да не живея, общувам.

  • Замисли се тогава, дали диагнозата ти не е грешна.Направи изследване за хистаминова интолерантност, фруктозна и лактозна малабсорбация, изхвърли шибаните антидепресанти, пий ниски дози ксанакс и ще усетиш разликата.

 6. iskam dasi gi pora4am kak stava pora4kata pri men e v na4alna forma o6te straxovata nevroza no ako ne vzema merki 6tese yslojni imam edno dete no to e na 22 godina yse6tam 4e nemy davam spokoistvie da di6a postoqno my zvanq po telefona straxmee da nese napie da ne padne da ne napravi nqkoq belq ve4er dokato nese pribere ne lqgam a rabotq na smeni ko6mar e ako sam parva smqna i toi nese pribere na vreme 4akam go do 12 do 1 ta i ne spa ytivam napravo na rabota ko6mar golqm molq pomognete

 7. страдам от страхова невроза приемам анти депреса и успокоително

 8. Zdraveyte,imam treperene na kraynici,povdigane,zamaenost,svetovirtej,pulsacii na stomaha,pulsacii na glavata,sircebiene,otpadnalost,iznervenost,izbuhlivost strah ne izpitvam.tolkova mnogo samo predi izpiti.Tova dali e strahova nevroza?

 9. Пфочетох доста разбирам че дозта хор са и лекувани, моля випоможнете ми дъщеря ми се бори 7г. с паническо разстройство маса психиатри психолози хапчета без ефект

 10. Прочетох и аз мисля, че ще ми помогнат тези билки против страхова невроза

 11. страдам от шизофрения.напоследък незнам какво се случва с мен.немога да спя ,раздразнителна съм, напрегната и уморена.да ли тези билки демир бозан ще ми помогнат.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *