Детоксикация на черния дроб ме отърва от уголемяване и цироза

Определено имах нужда от детоксикация на черния дроб след толкова години пиене и особено след като при даване на кръв ми откриха проблем.

Отидох да дам кръв за една приятелка, която щеше да се подлага на неприятна операция, нещо във връзка с яйчниците ли, не разбрах, а и не питах твърде много.

Но при изследването преди кръводаряването ми казаха да мина пак след няколко седмици, за да проверя дали нямам спин или хепатит и още нещо.

Тъй като от 20-30 години си пия сериозно, използвах този повод (страх, не страх), за да разбера дали имам проблем с черния дроб в крайна сметка. Никой не обича да ходи на лекар и да му казват гадни за слушане неща, но така и така ми бяха направили вече изследванията, щеше да е грехота да не науча какви точно са резултатите.

Затова след уговорения срок се отбих в кръвния център в Плевен, където давах кръвта, да ми кажат каквото имат да ми казват, нека да се знае. По-добре ли щеше да е, ако ми има нещо, но не знам и взема, че умра внезапно?

Естествено, оказа се, че има проблеми. Трудно е да отидеш на лекар и той да не ти намери нищо. Особено ако си пил доста време без прекъсване алкохол. Тогава е почти сигурно, че ще ти намерят. Но поне това, което откриха, не беше толкова страшно. Оказа се, че има някакъв проблем с черния дроб, но не може да се каже точно какво е. Някакви стойности са били завишени, не знам, не им разбирам термините.

Но трябваше да отида на още едно изследване. И там се оказа, че черният ми дроб е леко увеличен и се нуждае от детоксикация.

Така се зарадвах!

Аз очаквах да е поне цироза и да ми кажат, че ми остава не повече от половин година живот! Стана ми много приятно и мило. Лекарката между другото ми препоръча тези билки Демир бозан, защото ги е давала на много свои пациенти именно за детоксикация на черния дроб и досега не беше имала случай да не подействат. Веднага ги поръчах по интернет, обаче ми обърна внимание да взема от оригиналните на „Фарма Витал“ иначе ако се скъпя, може просто да няма полза от тях, а също и рискувам ментетата да ми навредят.

Не се замислих. Рекох си, аз ако с 43 лева се отърва от целия този ужас, ще бъде супер! Кой се цигани в такива моменти? Стриктно пих билките по три пъти на ден, иначе отново можеше да не подействат и пак отидох да ме видят.

детоксикация на черния дроб - 01

Владимир Атанасов

Докторката каза, че дробът е спаднал. Изследваха ми пак кръвта, стойностите ги дадоха нормални. Това стана само в рамките на един месец. Но аз бях наистина прилежен и не съм пропускал.

В интерес на истината от тогава и алкохол не съм близвал. Подозирам, че е от билките, защото четох, че те убиват желанието за алкохол тотално. Много хора така, без да се усетят, са спрели пиенето.

Владимир Атанасов, Плевен

Ще ви разкажа как Демир Бозан помогна и на мен при косопад.

Всичко започна след смъртта на майка ми, животът ми се преобърна. Изпаднах в депресия, засилиха се и симптомите на други заболявания, които имах преди, но бяха в ремисия. Сякаш смъртта на мама отприщи някакъв бенд. Всичко се сгромоляса отгоре ми. Мъка, тъга и много здравословни проблеми.

Няколко месеца след погребението, започнах да забелязвам косми по възглавницата си, щом се събудех сутрин. На темето ми постепенно започна да се оформя едно празно място, косaта ми започваше да капе. Много се изненадах, чувал съм, че оплешивяването е наследствено, а моите дядовци си починаха, лека им пръст, с коса и двамата.

Пробвах едни ампули против косопад, започнах да купувам маркови шампоани и балсами за грижа за оредяваща коса, но нищо не ми помогна.

Един ден като се прибирах от пазаруване с една торба продукти за стимулиране на растеж на коса и против оплешивяване, ме спря една съседка. Забеляза какво съм си купил и лека-полека измъкна информация от мен за проблема ми с косопада.

детоксикация на черния дроб - 01 987

Ж. Иванов

Тя ми препоръча билковата комбинация Демир Бозан, която помагала и при косопад на нервна почва. Стори ми се съвсем логично и моят да се дължеше на нерви, защото наистина много неприятности ми се насъбраха в последно време. Тя ми даде телефона, на който мога да поръчам. Прибрах се у дома, метнах покупките на дивана в хола и веднага поръчах.След месец голото място започна да се замъшва. След 6 месеца с Демир Бозан не само, че нямаше и следа от косопада, но даже новопоникналата коса беше по-гъста и по-хубава.

Живко Иванов, Карлово

Вижте и ТОВА задължително:

Детоксикация: как се прави, детокс програми и меню. Билки за пречистване

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Детоксикация на черния дроб ме отърва от уголемяване и цироза
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *