Пречистване на черния дроб: Как спасих мъжа си с билки

Билки за пречистване на черния дроб спасиха мъжа ми от цироза. Откриха му увеличен черен дроб и му казаха незабавно да спре всякакво пиене.

Съпругът ми си пийваше, както всеки нормален българин, с повод и без повод. Не мога да кажа, че пиеше много, но лекарите често пъти са на противоположното мнение, дори и когато става дума за 1-2 чаши ракия вечер.

Вследствие на продължителен „опит“ с алкохола попадна в болница, където лекарите му намериха увеличен черен дроб и му забраниха категорично дори да близва алкохол. Следващата стъпка според тях била цирозата, при която лечение няма. Някои хора като стигнат до този момент се уплашват, а други продължават да си правят това, което правят откакто се помнят: да си пият „нормално“ до последния си дъх.

Съпругът ми беше от първата група. Стресна се и заедно започнахме да търсим в интернет някаква рецепта за пречистване на черния дроб. Така попаднахме на билките за увеличен черен дроб Демир бозан, която беше помогнала на много хора със случаи, подобни на нашия.

пречистване на черния дроб

Стефка Димитрова

Чаят се приема три пъти на ден и пречиства кръвта и черния дроб от всякакви замърсявания, паразити и натрупвания. Това успокоява органа и възстановява нормалната му работа. За около месец от началото на приема мъжът ми постепенно успя да спре пиенето (освен по празници и изрични поводи, но без да се прекалява). За това определено помогнаха и билките, защото той казваше, че докато пие чая, не му се пие никакъв алкохол.

Отиде пак при същия лекар и той му каза, че сега е доста по-добре. Черният му дроб се беше прибрал и с още малко постоянство и заинтересованост можеше да се излекува напълно. Продължи да приема чая още два месеца, след което се оправи. Сега го няма тъмният цвят на лицето, розацеята и зачервяването на носа, бузите и челото, които се появяваха преди. Черният му дроб е с нормални размери и няма никакво усещане за тежест.

Стефка Димитрова, 39 г.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Пречистване на черния дроб: Как спасих мъжа си с билки
4.5 (90%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Пречистване на черния дроб: Как спасих мъжа си с билки

 1. Моля пояснете как точно да поръчам билки за пречистване на черен дроб и билки за превъзмогване на алкохолна зависимост.Това едни и същи билки ли са? Ако не могат ли да се комбинират? Човекът за когото са предназначени трябва ли да знае, че пие отвара за отказване на алкохола?

  • Здравейте, Венета! Билките за пречистване на черен дроб в някои случаи помагат и за превъзмогване на алкохолната зависимост, но не винаги. Те са с един и същи състав както за горните две цели, така и за всички останали – кръвно, диабет, страхова невроза и тъй нататък.

   Билките за възстановяване на нормалните размери на черен дроб се купуват или на място (вижте тук: http://goo.gl/2AT9dh) или се поръчват онлайн (вижте тук: http://goo.gl/VMSqUL). И в двата случая плащате една и съща сума – 43 лева, като доставката е за наша сметка.

   Не е задължително човекът да знае, че пие отварата, но определено ако знае, ще има по-добър ефект и по-лесно ще постигнете общата си цел.

  • Понякога се налага. Човек невинаги през живота си е еднакво мъдър. Имаме възможност да се променяме и да се поправяме. Освен това не е задължително човек да пие, за да си повреди черния дроб. Едно пречистване винаги е добре дошло, дори и при хора, които живеят по-умерено. Има много случаи на цироза от лоши изпарения в работата или по други наглед невинни и благоприлични причини. Радостно е все пак, че може да се предприеме някакво макар и бавно лечение с помощта на билки. Един черен дроб може да придобие ненормално увеличени размери и на пръв поглед ей така, без никаква външна причина. Той е страшно издръжлив, но и много деликатен орган. Дори и непрестанното лошо настроение, отчаянието и непрекъснатото чувство за безизходица може да го увреди. И невинаги лекарствата помагат, за съжаление.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *