Моите 3 начина за пречистване на черен дроб: Билки, лекарства и лимон със зехтин

Ще ви кажа моите средства за пречистване на черен дроб, също и за увеличен, които ползвам всяка божия година.

Защото периодично си има у всеки човек нужда да го прави.

Винаги в началото на всяка пролет си правя пречистване на черен дроб и така е от повече от 14 години насам. Преди беше, защото попийвах повече и в края на зимата вече се усещаше натоварването, една задължителна, позната и много притеснителна тежест. Тя ме водеше до неотменима отпадналост и задълбочаваше пролетната умора.

Демир Бозан ме спаси от поредното болезнено преживяване

Пише ви Анастасия Донева от Свиленград. Сега съм на 35 години. Досега съм изкарала поне десет камъка от бъбреците си. Някои – по-лесно, но други – с ужасна пронизваща болка, продължаваща часове. След това винаги ме мъчат непрестанните позиви за уриниране. Родила съм близнаци и смело мога да кажа, че раждането е нищо в сравнение с бъбречните кризи, които получавах.

А. Донева, пречистване на черен дроб, билки

Анастасия Донева

От известно време вече нямам тези проблеми, защото се доверих на Демир Бозан. За него научих от една приятелка на мама. Снаха й имала такива проблеми и се излекувала с Демир Бозан. Веднага щом разбрах, че има лек, билков при това, си поръчах по интернет без никакво колебание.

Започнах да го пия редовно – по три пъти на ден. След това поръчах още една кутия. Направих два тримесечни курса. Чувствах се заредена с енергия и сила. Демир Бозан като че ли стимулира цялото ми тяло. Оплакванията от бъбреците изчезнаха и вярвам, че никога повече няма да усетя пронизващата болка.

Видях ефекта от действието на тази чудесна билкова комбинация и съм сигурна, че мъките ми бяха дотук. Ако трябва, ще пия Демир Бозан цял живот. Но разбрах, че не е нужно да се пие подред повече от 3 месеца. Прави се почивка и чак ако по-късно се появи отново нужда, тогава евентуално може да се повтори. Струва си. Препоръчвам този еликсир на всички със сходни проблеми.

Пречистването съм го правил с билки, с лекарства и с домашни съответни средства. И трите начини са хубави, обаче не бива да ги комбинирате, за да не постигнете обратния ефект. Черният дроб може всеки път да се регенерира, но това е до време и ако прекалите, или го натровите с нещо, ако го спаружите или изсушите, промените може да станат жестоки и необратими.

1. Билки за пречистване на черния дроб

От билките за пречистване на черен дроб без съмнение и колебание най-доброто е комбинацията Демир бозан. Казвам го в началото, за да ви спестя четенето по-надолу, но ще кажа и за лекарствата и за домашните средства, с които можете да си разнообразявате терапията. Това е нещото, което задължително си пия всяка пролет, то не е натоварващо, не ви вкарва в киселини и болки или пък тежести.

Влиза неусетно, но трябва да се пийва трикратно в деня, за да има някаква файда от упражнението. Чисти умно кръвта от захар и токсични истории, праща кръвното налягане в нормата и засилва знаменитата Печка на организма (така наричат черния дроб, на руски е „печень“), от която зависи цялото ви здраве и цялата ви жизненост.

Билките, заложени в комбинацията Демир бозан, спомагат за регенерацията и възстановяването на черния дроб, дават му възможност и го насърчават в опитите му сам да си реши възникналите през зимата проблеми, причинени от повечкото пиене и мазните манджи.

Една важна отметка да сложа: Вземете си оригиналния чай от 43 лева, за да ви се свърши работа и да имате подобрение и ефект. Всякакви други експерименти са си на ваша глава и сами си отговаряте, ако прибегнете до тях. Опитвал съм ги, не препоръчвам. Ако искате полза от цялата работа, вземете оригинала, това е хубаво и за това говоря.

2. Домашни средства: Лимон и зехтин

Това също е нещо страхотно и става за регулярна употреба. Отнема само три дни, но е ударно. Първите два дни се кара на салатки и ябълчици. Сокчета, целина, цвекло. Ядеш колкото искаш, но избягваш разните подправки. Салатите се омазняват със зехтинче. Може да се добави морков, на корем.

Вл. Илиев, пречистване на черен дроб лекарства

Вл. Илиев

На третия ден се пие една водна чаша лимон и една зехтин, до 150 или 200 милилитра всяка една чаша. Това става към обяд. До обяд си ядеш салатите и ябълките, и цвеклото, но от обяд минаваш само на вода до залез слънце.

Вижте и ТОВА: Лечение на увеличен черен дроб с помощта на билки!

После се правят тези споменати две чаши, като отпиваш от зехтинчето и после непосредствено отпиваш и от лимончето. Черният дроб е добре да седи на топло. Може да се завиеш добре и да си цъкаш на лаптопа. Не се бърза с лимона и зехтина, пие се бавно, гледаш да ти е сладко, доколкото е възможно. Ако се изпият наведнъж, повръщането е гарантирано. Но това значи и провал на операцията. Следва голямо висене в тоалетната. Това, което ще излезе, е интересно.

3. Лекарства за пречистване на черен дроб

Вл. Илиев, пречистване на черен дроб зехтин лимон

Владимир Илиев

Най-доброто, което съм ползвал от лекарствата за пречистване на черен дроб, това е карсил или някои го наричат също така и карзил. Трансметил и легалон също са много хубави. Но при всички случаи там е добре да попитате лекаря, защото имат противопоказания и не са съвместими с всичко. Може да стане някоя гадост. Нищо не ви пречи да попитате.

Есенциалето и то е супер яко и действащо. Метионин и хепасейф са други две имена, които ще ви свършат работа. Но недейте да ги взимате, без да питате лекаря, пак казвам. Можете доста сериозно да пострадате, ако не ме послушате.

Владимир Илиев, Бургас

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Моите 3 начина за пречистване на черен дроб: Билки, лекарства и лимон със зехтин
3.67 (73.33%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *