Билки за отслабване правят чудеса в борбата с килограмите!

Комбинираните билки за отслабване не само регулират метаболизма, но и подсилват имунитета, изчистват токсините.

Билки за отслабване, строга диета или хапчета за редуциране на теглото? Ако имате подобни колебания кой метод да изберете, за да се преборите с килограмите, не му мислете! Винаги избирайте билките!

Вижте също и ТАЗИ СТАТИЯ: Ефикасните билки за отслабване!

В тази статия ще ви обясним подробно защо най-ефикасният метод за отслабване са именно билковите комбинации. А ако съчетаете приемането на природни средства с малко спорт и здравословно хранене, крайният резултат ще ви изуми.

Как действат ефикасните билки за отслабване?

Виктория Димитрова: Над 12 кг. свалени с билки за 3 месеца!

Виктория отслабване с билки

Виктория Димитрова

Опитвала съм всичко, което съм имала възможност, за да сваля излишното тегло и килограмите: купувала съм какви ли не колани, ходила съм всеки ден и дълги месеци на фитнес, но нищо не можа да свърши работа, тоест да доведе до отслабването.

Видях от интернет отзивите за билките Демир бозан и пробвах с тях. През първия месец едва-едва отслабнах със съвсем малко – с 1-2 килограма, но не ги взимах толкова често. Те е нужно да се приемат по три пъти на ден.

През втория месец вече свалих цели пет килограма, а през третия – със седем.

Знам, че тези билки не са предназначени конкретно за сваляне на теглото, но на мен ми помогнаха и по тази причина ги препоръчвам масово на хората и също на приятелите си.

И отново си ги купувам от месец на месец, за да си задържа новото хубаво тегло и да не качвам.

По тази причина ги препоръчвам билките на всички онези отчаяни момичета с такива проблеми, искащи да отслабнат лесно, а също и на момчетата.

Природните средства въздействат на метаболизма, като ускоряват процеса и по този начин тялото не само отслабва, но и се изчиства от токсините. Именно метаболизмът е този, който определя кои вещества са вредни за организма и кои са полезни за усвояване.

Когато обмяната е неправилна, в тялото се трупат вредни вещества и водят до целулит, задържане на вода, наднормено тегло и затлъстяване.

Именно тук се намесват различните билки за отслабване. Те коригират дисбаланса, като трайно регулират метаболизма. Ето защо при този природен метод за вталяване се изисква повече време, но пък тук йо-йо ефектът липсва.

За разлика от отслабването с лекарствени препарати, билките осигуряват трайно редуциране на теглото.

Така например, ако с хапчета може да свалите 5 кг за две седмици, то с билки ще постигнете същия резултат за около месец.

С тази разлика, че във втория случай ще задържите теглото си дълго време след преустановяване на приема, докато при таблетките скоро ще възвърнете свалените килограми. И то с бонус!

Колкото и пречистени да са хапчетата за отслабване, те съдържат вредни вещества, които забавеният метаболизъм само ще натрупва в организма.

Обратното – правилно подбраните билки за отслабване не само ще ви вталят, но ще подобрят жизнените процеси в тялото.

Лечебните растения от своя страна регулират метаболизма, но и повишават тонуса, подсилват имунитета, изчистват токсините и пр. Така крайният резултат ще бъде стройно, но и здраво тяло в здрав дух!

Кои билки НЕ са подходящи за отслабване?

Бъдете особено внимателни към билките американски зърнастец и сена, тъй като могат да причинят стомашно-чревни проблеми. Други билки, които потискат апетита като африканската Hoodia gordonii, пък са противопоказни за диабетици.

Кои са най-подходящите билки за отслабване?

ефикасни билки за отслабване котешка стъпка

Котешка стъпка е една от най-ефикасните билки за отслабване

Разбира се, не всяко лечебно растение може да се използва за редуциране на теглото. А някои билки дори могат сериозно да ви навредят. Комбинирането на различни видове, без да сте се консултирали със специалист, също може да има обратен ефект. Иначе казано – не си правете експерименти!

Сред най-безопасните билки според учените са зеленият чай, джинджифилът, копривата, някои водорасли, котешка стъпка. Всички те спомагат за метаболизма и изгарянето на мазнини. Най-ефективни са билковите комбинации, но само такива с доказано действие.

Така например много добри са отзивите за отслабване с Демир Бозан. Тази билкова комбинация съдържа котешка стъпка, известна с полезното си действие при редица заболявания, дори и рак. Великденчето, хвощът, блатният тъжник и останалите лечебни растения в състава й са дозирани така, че повлияват благотворно на организма не само при отслабването, но и при редица други здравословни проблеми.

Във видеото по-долу например може да чуете историята на Виктория Димитрова за отслабването с билки Демир Бозан (преразказали сме я по-горе в жълтото каре).

Как действат при отслабване билките Демир бозан.

Цялата „магия“, заради която от хилядолетия всички се стремят към тези билки, се състои в тоталното пречистване на кръвта и оправянето на метаболизма (обмяната на различните вещества). Също и във възстановяването на душевния баланс. Но нека ги разгледаме едно по едно.

Между замърсяването на кръвта и напълняването има сериозна зависимост и корелация.

То по принцип е причина за стотици заболявания, но обеситетът или наднорменото тегло са едни от най-забележимите и разпространените от тях. Каква е връзката? Натрупването на различни замърсители, плаки, холестерол и други в кръвта я затруднява в една от основните й функции – да пренася излишните и вредни вещества към изхода на организма, към черния дроб за преработване и тъй нататък.

Когато това условие се наруши, в човешкото тяло започва да се натрупва какво ли не (не само холестерол) и функциите му се оказват доста затруднени. От там веднага се повлиява метаболизмът.

Как влошеният метаболизъм влияе върху покачването на килограмите.

билки за отслабване и метаболизъм

Метаболизмът се възстановява най-добре с билки

Отново откриваме пряка зависимост между тези две неща. Затруднената преработка и изхвърляне на веществата, които не са полезни за тялото, водят до тяхното оставане в нашия организъм.

Когато те не могат да достигнат до органите, за които са предназначени, а се отлагат като натрупвания на мазнини, „паласки“, „бричове“ и тъй нататък, това е проява на един от най-неприятните видове напълнявания. Които не могат да се коригират с никакви упражнения и никакъв джогинг.

Неслучайно голяма част от американците без всякакъв успех тичат километри всеки ден и прекарват часове във фитнеса без никакъв успех. Просто те извършват някакви безнадеждни действия, за да се преборят с влошената си обмяна на веществата. А в същото време приемат всякакви екструдирани и химически преработени храни, които само допълнително объркват метаболизма им.

Как се отразява душевното равновесие на отслабването с билки.

Самите билки Демир бозан ликвидират всякакви причини и симптоми на паническото разстройство (страхова невроза), на заболяванията на нервите и други психотични и непсихотични фактори. Всички те действат върху центъра на глада и карат хората да ядат повече, за да се почувстват по-спокойни.

Ликвидирайки страховете и безпокойството, хората получават способността да преценят кои са истинските им врагове по-трезво.

Намалява се безразборното ядене на всичко, което се рекламира по телевизията (много опасно!). Човекът сам изгражда критерий кое е добро за тялото и неговата здравословна форма и кое не. В цялата система на хранене и движение се проявява някаква рационалност. Някакъв разум. Храненето вече не е подчинено изцяло на страховете и на инстинктите за оцеляване в напълно враждебна среда.

Както нещастната любов води до отслабване,

така и излекуването от страховете и безпокойствата довеждат до рационализация и вразумяване на хранителния ни режим. Това в общи линии е методът на действие на тези билки. Те уравновесяват вътрешния ни душевен живот и от там нататък ние сами нормализираме теглото си. Защото грижите ни стават по-малко и ние вече сме силно заинтересовани да изглеждаме добре и да бъдем здрави.

Нека за финал отговорим на някои често задавани въпроси.

Къде в София може да се намерят тези билки.

Горе под главата на сайта, където пише „Купете Демир бозан на място!“ ще намерите линк към страница с Гугъл карти, където са посочени всички обекти в София и страната, от които може да се купят на място въпросните билки. За съжаление те не се намират във всеки град, но има възможност да бъдат изпратени с куриер до всяка точка на България.

Като от това тяхната цена не се увеличава, защото доставката е за сметка на изпращача и вие не плащате нищо отгоре.

Къде може да се прочетат мнения за билките за отслабване?

Долу под тази публикация има още пет мнения на хора с техните снимки, които имаме съгласието да публикуваме. Горе вдясно на сайта, от падащото меню „При какво помага Демир бозан“ ще ви се отвори категория „Отслабване“. В нея ще намерите още над 20 подобни мнения със снимки. Всички тези хора са радостни, че могат да споделят с останалите нещо, което наистина действа.

Помагат ли тези билки за отслабване на корема?

Да. По корема и задните части тлъстини се складират откакто съществува човечеството. Тяхното предназначение в предисторическите времена е било по-лесно да се преживее зимата. Тоест появата на тези мастни натрупвания е знак за усещане, че нещо не е както трябва. Това е знак за безпокойство и за съществуваща заплаха.

От една страна причина за натрупването на тези излишни килограми по корема и задните части е страхът, че може и да няма утре, че няма да изкараме годината. Тези страхове идват от тъмните глъбини на душата и в повечето случаи не са рационално обосновани. Билките премахват страховете, а самият вече душевно здрав организъм премахва килограмите.

Това ли са известните билки за отслабване на Лидия Ковачева?

Лидия Ковачева препоръчва в своите книги котешката стъпка и спиреата при опитите ни за отслабване. На други места – в интервюта и публикации е споменавала за значението на стръковете от хвощ и великденче. Според нейни близки, с чиито разкази разполагаме, Лидия Ковачева е препоръчвала листата и цвета от глог, а също и употребата на царевична коса.

Всички тези билки се намират в състава на Демир бозан и тяхното съотношение е изцяло в съгласие с теорията на известната гладолечителка Ковачева.

Действат ли тези билки при менопауза и за отслабване в тази деликатна възраст?

Да, именно защото билките са насочени не само срещу нарушената обмяна на веществата и замърсяванията в кръвта, а и успяват да хармонизират самите душевни процеси, те са прекрасни при действието си по време на менопаузата. Те премахват чувството на тревожност, студените и топлите вълни, усещането за заплаха и повика да се тъпчем, за да се почувстваме по-спокойни.

На сайта също така ще намерите и множество отзиви за дами във възрастта на менопаузата, които са успели да ликвидират неприятните й симптоми. Отслабването с билки е частен случай на това.

Бързо ли става отслабването с тези билки?

Зависи какво разбирате под „бързо“. От отзива по-горе и долу във видеото се разбира, че Виктория е свалила над 12 килограма за три месеца. Но според нас това е отделен случай, изключение, успешно потвърждаващо правилото, че с билки килограмите се свалят бавно, но трайно. Принципно ефектът от тях се забелязва още през първия месец, ако стриктно ги приемате като чай по три пъти на ден.

Пропускате ли някой от трите приема, пак се забелязва ефект, но той е по-слаб. Причината за това е, че билките действат с натрупване. Когато ги приемате редовно, в кръвта се отлагат необходимите вещества и действат толкова по-силно, колкото дълго време ги приемате постоянно. За 30 дни ще почувствате началния ефект от билките за отслабване. Във вторите 30 дни този ефект ще се засили. В третите ще се засили още повече.

А на четвъртия месец е добре да направите почивка, защото иначе организмът може да развие резистентност и тези билки да започнат да му действат по-слабо.

Български ли са тези билки за отслабване?

Да, всяка една от билките в състава на Демир бозан е брана в България. Всяка една от тях е традиционна за българското билколечение и се използва за отслабване от хилядолетия насам. Но самата рецепта за комбинацията Демир бозан е популярна не само у нас, а и във всички балкански държави. Тя идва по нашите земи от Мала Азия, още преди турското нашествие.

Внасят я първите пътешестващи лечители, които идват по тези територии още в ранната Византийска империя, тоест преди самото създаване на държавата с име България. Но тяхната употреба е толкова традиционна тук, че отдавна са възприети като едни от най-българските билки за отслабване и лечение на всички изброени по-горе болести.

Безвредни ли са тези билки?

Абсолютно! Всяка една от тях се отразява отлично на здравето и носи само ползи. Поотделно, а и в комбинация, те нямат никакви противопоказания и не дават странични ефекти. Единствено не се препоръчват на малки деца, кърмачки и бременни и то не защото биха им навредили по някакъв начин, а защото състоянието на тези хора е деликатно и непредсказуемо.

И те, а също така и техните близки, са по-склонни да отдават причините за всяка промяна в здравословното им положение на билките, отколкото на реалните причини. А и когато говорим за отслабване, най-добре е да оставим децата, кърмачките и бременните на мира.

Опита си с билковата комбинация при отслабване споделят и други доволни потребители. Споделете я и вие. Най-правилното решение е с билки за отслабване!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за отслабване правят чудеса в борбата с килограмите!
4.14 (82.86%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

12 коментара по “Билки за отслабване правят чудеса в борбата с килограмите!

 1. на 55 год. съм и в менопаузата напълнях много,искам да отслабна,никога не съм била слаба,но 100 кг са много.Моля АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ.

  • Здравейте, Петрушка! Най-добре попитайте във Фрамар ТУК: http://goo.gl/7q2FHa – чували сме, че те доставят в чужбина по техни канали. Така тези билки за отслабване най-вероятно ще достигнат до вас в Испания.

 2. Zdraveite. Izpratih porachka za dostavka na Demir Bozan. Ne sam poluchila nikakvo pismo na el poshtata. Koga trqbva da pristigne. Blagodarq predvaritelno.

 3. Здравейте!На 49 год съм,156 см,96 кг.С раздразнено черво съм-постоянно с диария,с оперирана жлъчка преди 10 год.Напълняването ми е от детска възраст-прекарах на 4 години следваксинален менингоенцефалит.Никога не съм била слаба.Холестеролът и кръвната ми захар са в рамките на нормалното-правя си изследвания на 6 месеца.Ще се радвам да ми отговорите,ще мога ли и как да отслабна 25 кг,притеснява ме червото-не мога да ям нито плодове,нито млечни произведения.Благодаря за вниманието!

 4. Bilkiti sa nai -hubavoto lekarsyvo,no yvno se zabravyt I tarsime barziy nachin hapcheta I kakvi li ne nachni koito mogat da navridyt mnogo poviche ,bilkite ako ,.ne pomognat misly che nyma da ti navredyt taka kakto izmisleni reklami I hapcheta iskim da popitam do chujbina moji li da gi izpratite I kolko che struvat -do Amerika

 5. Здравейте!Майка ми получи инсулт и благодарение на Демир Бозан вече и спомен няма от болеста!Препоръявам го и на други хора с проблеми-невероятен чай.Може да помогне,но не и да навреди!Бъдете здрави! 🙂

 6. Здрвеите много ми се иска да опитам и тази билка в формата на чаи демир бозана и се чудя дали може да ми я изпратите в испания .

  • Не, за съжаление всички куриери и пощи, които сме опитали досега, докарват пратките в безобразен вид и после клиентите се сърдят на нас. Единственият начин е да използвате някой от вашите канали за доставка в Испания и да помолите човека, който се занимава с това от България, да поръча Демир бозан на адреса в родината и после да ви го препрати по обичайния за вас начин. Така ще има поне един човек, който да знае, че ние не сме изпратили билките в насипно и негодно за употреба състояние.

 7. Здравейте.Имам дъщеря на 1 год.и 2 месеца.Кърмя я.След като родих качих доста килограми. Имам около 10 кг.в повече.Искам да Ви попитам дали ще ми помогне тази билка за отслабване и как трябва да я ползвам?Дали ще ми повлиява отрицателно на кърменето?Има ли противопоказание при такива случаи? Благодаря Ви.Хубав ден.

  • Не препоръчваме Демир бозан да се пие при кърмене. Най-добре го вземайте, след като спрете с кърменето. Тогава със сигурност ще ви помогне за отслабване, ако го приемате по три пъти на ден един месец.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *