Поставиха ми диагноза алопеция ареата. Как излекувах оголване на брадата

Алопеция ареата, лечение с билки: Аз съм млад и доста суетен мъж и затова много болезнено преживях перпективата да ходя с гнезденца оголени места в косата,

по тялото, ръцете и дори в брадата си. Всъщност първото оголване забелязах именно в брадата си, с която много се гордея и ми отива чудесно. След това се появи проблем и с косата ми и т.н. и т,н., та до застрашителното ми прошарване.

Дерматолозите ми обясниха, че това е алопеция ареата и е от стреса или инфекциите.

Или и от двете заедно, допуснаха, че ще се излекувам от косопада, тъй като заболяването се поддавало на лечение.

Лекувахме стреса, изследвах се за неизлекувани или лошо лекувани инфекции, мазах се с лосиони и кремове, пих витамини, но резултатът не идваше.

Не се примирих с перспективата да олисея oще по-видимо и в търсене на изход, се натъкнах на билковия еликсир, познат като еликсира на анадолските ходжи и предотвратих срива на имиджа си.

Демир Бозан пребори кожния ми проблем окончателно на третия месец, но залесяването ми пролича в края на първия. Междувременно търках засегнатите области и с чесън, докато се зачервят и започнат да наболяват.

алопеция ареата, оголване на брадата,

Ангел Ангелов

Това се прави всяка вечер преди лягане в продължение на 2-3 вечери.

Ако кожата започне да се бели, спирате за няколко дни, докато спре да се бели, после почвате отначало. Съчетано с Демир бозан, два-три цикъла по 2-3 вечери вадят първите руси косъмчета на мястото на оголването на брадата.

Асен Ангелов, Пловдив,39 г.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Поставиха ми диагноза алопеция ареата. Как излекувах оголване на брадата
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Поставиха ми диагноза алопеция ареата. Как излекувах оголване на брадата

    • Комбинацията не е подходяща за толкова малки деца. То алопеция ареата ли има?

  1. Здравейте!Внукът ми има алопеция ареата /кръгов косопад/ от две години и въпреки старанието и усилията ,резултатът не е задоволителен.При лечението едни петна се окосмяваха,но след време се появяваха нови ,на друго място по главата.Сега започнаха и веждите.Моля ,помогнете! Не сме опитвали само с Ваши продукти.
    Поздрави:М.Недева

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *