Чай за бъбреци: Евтини и скъпи варианти, които съм изпробвала и знам

Ще ви дам най-ценните билки за бъбреци от своята практика като пациент с камъни, песъчинки и какво ли не.

Тези билки съм ползвала досега и знам със сигурност, че действат. Вие можете да си ги вземете отвсякъде, например от най-близката билкова аптека, и да си ги пиете една по една.

Но ако се вземат в комбинация, те взаимно ще усилят действието и качествата си и ще имате по-скоро желания резултат.

Евтиният вариант

Така ще започна с описанието им една по една, ако искате да ви излезе по-евтино или по-трудоемко, в случай че си събирате билките сами.

А след това ще обясня как действат съвместно в по-скъпия но по-сигурен и по-бърз вариант. Този вариант и в крайна сметка ме излекува, надявам се окончателно. Но за него имайте търпение или директно превъртете статията надолу.

Котешка стъпка

Котешка стъпка – повлиява и лекува всевъзможни гинекологични и мъжки заболявания, свързани с половата система, помага при миома на матката, маха мастопатия на женските гърди, ликвидира ядовете с простата при мъжете, но най-силна е при бъбречнокаменна болест.

Тя се грижи добре за кръвоносната система, но изчиства не само артериалните плаки и замърсяванията в кръвоносната система, но и чисти самите бъбреци. Пие се стандартно като запарка, без да се прекалява.

Освен че е добра при високо кръвно налягане, тя прави чудеса при стимулирането възстановителните процеси на организма, тоест помага ви сами да се излекувате по един ненатрапчив начин не само от всевъзможните проблеми на бъбреците, но и при ракови образувания, също при ерозивен гастрит, при външните кожни заболявания (които се дължат задължително на някакви вътрешни или душевни проблеми и понижен имунитет), и др.

Глог

Глог (лист и цвят са еднакво добри, а в комбинация стават двойно по-добри) – Той главно е насочен към нервните заболявания, но е добър и за сърцето. Всякакви леки форми на високо кръвно се оправят. Даже в случаи на сърдечна невроза има ефект от глога. При атеросклерозата е добър, при трайното безсъние и превъзбуденост.

Регулира хиперфункцията на самата щитовидна жлеза, от която често пъти тръгват големите ядове и с бъбреците. Функцията на глога по отношение на бъбреците е в засилването на способността за регенерация на тъканите, тоест отново имаме самолечение на организма отвътре, начело с черния дроб и бъбреците. Също се тушират и душевните процеси, които са станали неявна причина за увреждането на бъбреците.

Нормализирането на кръвообращението и качеството на кръвта води до по-слабото отлагане на соли и предпазва от по-нататъшно образуване на нови бъбречни камъни. Глогът може да се пие като чай, като тинктура в спирт или водка (но внимавайте да не стане като в Русия!), а може и да се взима на таблетки. При бъбречни болки глогът действа успокояващо.

Спирея или блатен тъжник

Спиреа (стрък) – Невероятна билка! Някои казват, че успешно замества успокоителните вредни лекарства. Облекчава всякакви болки, включително главоболието, разбира се, болките в бъбреците и корема, невралгията, нервните и мускулните крампи спазми, помага мощно за пълноценен сън, а както знаем, сънят лекува всичко.

Действа при ревматоиден артрит, бъбречни и други инфекции, всякакъв сорт ревматизъм, дори при подути стави, като ликвидира излишното отлагане на соли и пикочна киселина в тях; премахва неприятните обриви, възстановява кожата и тъканите на вътрешните органи, начело с бъбреците, когато са нарушени.

Полският хвощ

Полският хвощ, или по-точно стръкове от него са идеални за бъбречнокаменна и дори за жлъчнокаменна болест, но работят и при още над 100 болести: при всевъзможни форми на ревматизъм и подагра, против леки и тежки заболявания на всички дихателните органи, но засягат в добрия смисъл на думата и сърцето при хипертонична болест и съдовете при атеросклероза.

Регенеративното им действие се ползва и външно, когато водни извлеци се правят на компреси. Също и за измиване с отварата при лечение на тежки хронични язви и рани. Това възстановяващо действие отново работи идеално при бъбреците, когато хвощът се приема вътрешно. Той усилва способността ни да изхвърлим камъните сами по сравнително безболезнен начин.

Билката великденче

Великденче (стрък) – Великденчето е прекрасна билка, ако страдате от заболявания на дихателните органи и на тези от отделителната система – улеснява откашлянето и действа секретолитично. Изхвърля всичко, което е чуждо на системата, включително песъчинки, камъни и прочие натрупвания в бъбреците и жлъчката.

Царевична коса

Царевична коса – билката е за нормализиране на теглото (тоест ако сте слаби, ще напълнеете, и обратното), но като цяло е идеална при проблеми с бъбреците. Изчиства безотказно от пясък и камъни в бъбреците, защото е една от най-добрите като диуретично средство. Чисти всичко, което е излишно. Няма ограничения за използване, не можете да се отровите от нея, освен ако наистина не се постараете.

Действие в комбинация

Хората от отзивите, които съм чела, и тези, които познавам и са ги пробвали, са впечатлени от бързия ефект на тези билки в съчетание. 6-те лекарствени растения правят магическата формула на оригиналния Демир Бозан, който струва 43 лева: невероятната котешка стъпка, листата от глог и цветът от него, блатният тъжник, известен още като спиреа, изключителният полски хвощ, скромното, но наистина чудотворно великденче и простата, но ефективна царевична коса.

Тези 6 магически билки влизат в състава на природния цяр Демир Бозан. Всяка една билка в съчетанието е подбрана от най-чистите планински кътчета на България. Ароматен чай, прекрасен на вкус, лесен за употреба. Трябва да знаете, че Демир Бозан се понася от всеки човек, и няма никакви странични ефекти.

Комбинацията им може да предотврати голяма част от заболяванията, типични за забързания и напрегнат начин на живот, но особено добра е, когато става дума за проблеми в бъбреците.

чай за бъбреци демир бозан билки

Милена Палешникова

В моя случай при редовно правене на чая и пиене някъде в края на първия месец имах сериозно усещане за подобрение. Изследванията потвърдиха подобрението. След още няма и два месеца камъните бяха изхвърлени и то почти без болки или с пренебрежимо слаби болки, които в никакъв случай не могат да се сравнят с обичайните бъбречни кризи.

Не се колебайте, а изпробвайте този еликсир, но не правете грешката да вземете някое менте! Само Демир бозан на „Фарма Витал“ е гарантиран, че ще ви свърши работа и ще премахне камъните в бъбреците ви почти без болка! Подарете си здравето, от което се нуждаете, а не безкрайни главоболия! Аз изпробвах и евтиното, и скъпото, и мога да ви кажа, че в случая „скъпото“ излиза най на сметка!

Милена Палешникова, Русе

И още един ценен отзив:

С кои билки се прави лечение на цистит и камъни в бъбреците

Редовно ползвам билки за камъни в бъбреците, за понижаване на кръвна захар, а жена ми – за цистит. Аз не за първи път пия билковата отвара по рецептата на анадолските ходжи. Преди време се преборих с нея с кръвната захар. Тя помогна и на жена ми за лекуване на цистита.

стефан камъни в бъбреците

Стефан Панайотов

Когато закъсах с камъни в бъбреците, пак допрях до моята панацея. Този път се мъчих по-дълго, защото трябваше да съм редовен в трикратното пиене на ден.

Нещата продължиха около 60-70 дни. Спасих се от режещата болка и разбих всичките камъни. Нови не се появиха.

Продължавам един път дневно и сега съм добре. Благодарение на Демир Бозан и моята упоритост. И късмет, разбира се, че навремето научих за билковия еликсир.

Стефан Панайотов, Симитли, 47 г.

Вижте и това:

Болките в бъбреците изчезнаха след терапия с билки

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Чай за бъбреци: Евтини и скъпи варианти, които съм изпробвала и знам
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *