Билки за висок холестерол направиха хапчетата излишни

Билки за сваляне на висок холестерол свършиха такава добра работа, каквато никакви хапчета не успяха да свършат.

Имам семейна обремененост – висок холестерол и триглицериди. Това доведе до стеснение на артериите. Понеже съм в критична възрастова група, на 53 години съм, лекарите доста ме изплашиха, че има голяма опасност от инсулт. Изписаха ми една шепа лекарства, препоръчаха ми диета, богата на фибри и бедна на любимите ми мазнини – животинските.

Честно казано, се постарах да водя здравословен начин на живот, но не ми се удаде. Не пия и не пуша, така че това не беше проблем, по-скоро проблемите ми бяха с храненето. Всички ми казваха да приемам повече плодове и зеленчуци. За зеленчуците – добре, ама за плодовете, не ги обичам, защото повишават кръвната захар.

След тримесечен курс на лекарства, трябваше да си направя изследвания за холестерол. За съжаление, резултатите не бяха това, което аз и лекарят ми очаквахме.

Лечение с билки при висок холестерол.

Реших сам да се заема с лечението си. Бях чул за Демир Бозан от един колега. Поръчах, след няколко дни пратката пристигна и започнах да го пия според указанията. Разбира се, продължавах да приемам и лекарствата.

Билки за холестерол

Вълко Янков

За три месеца ефектът беше смайващ, хапчетата за същото това време не успяха да ми помогнат. Резултатите от изследването бяха почти в нормите, а и аз се чувствах страхотно, здрав и енергичен.

Вълко Янков от Карнобат, на 53.

Билките за сваляне на високия холестерол са помогнали на не един или двама души.

холестерол кръвна захар демир бозан

Отзив за холестерол, кръвна захар и триглицериди (за пълен размер на отзива кликнете върху изображението).

Техните отзиви можете да разгледате на този сайт.

Един от тях пускаме като факсимиле (скрийншот) в тази публикация. Петър Георгиев от Стара Загора ни писа, че е много доволен от комбинацията и че я ползва редовно. Направил е пълния курс от прием на билките в продължение на три месеца и е останал наистина впечатлен от резултата. Впечатляват се и самите лекари, когато видят изследванията и цифрите.

В случая с Петър Георгиев са сензационни

показателите за нивото на холестерола и триглицеридите, стойностите на кръвната захар, и на пикочната киселина.

Той пита как да продължи от тук нататък. Ето и самото писмо:

„Здравейте и за много години!
Направих един курс от три месеца с билките на ДБ.

Резултатите са наистина впечатляващи. Никога не съм имал такива стойности на кръвната захар, холестерола, триглециридите и пикочната киселина в кръвта. Сега правя един месец почивка.

Въпросът ми е по нататък в каква периодичност да продължа?

Т.е. колко време да пия чая. колко време да почивам и т.н?

Поздрави и бъдете здрави!

П. Г.“

Отговорът за периодичността на приема на Демир бозан е следният:

Повечето хора приемат билките в продължение на три месеца и след това правят почивка за един месец. И това не е защото иначе ще им се случи нещо лошо, а просто за три месеца организмът привиква с действието на лечебните растения и в резултат тяхното действие сравнително се отслабва. Затова е добре да се направи тази почивка от месец, за да може тялото да кара известно време „на собствен ход“.

През този период вие ще прецените дали изобщо ви трябват повече билки. Ако състоянието ви трайно се е стабилизирало, тогава естествено нямате нужда от продължаване. Ако искате, можете след няколко месеца да си направите отново един профилактичен курс. Или пък ако симптомите, не дай, Боже, отново се обадят…

Но при всички положения билките няма да ви навредят, дори и непрекъснато да ги приемате. Единствено биха отслабили действието си върху холестерола и то ще започне отново да се движи по собствена логика.

Затова препоръчваме да се спазва режимът с три месеца прием и поне един месец почивка.

А най-добре е успоредно с всичко това да се замислите и да си зададете въпроса кои са причините за възникването на някое отклонение от нормата и да се погрижите самите причини да изчезнат. Така билките ще ви помогнат за нормализирането и за по-малко от три месеца. Но това е вече, както се казва, „висша акробатика“. Нищо. Важното е, че оправия има! Постепенно човек се научава как правилно да съчетава билките със здравословния живот и двете неща да не си пречат едно на друго.

Също така ви препоръчваме да изслушате и видеото по-долу,

както и да споделите този материал в социалните мрежи. Нека на хората им стане ясен механизмът за пречистване на кръвта от холестерола и вредните плаки. Защото тази работа с лекарства все не се получава. Желаем ви успех!

Ако имате и вие какво да кажете по темата, молим, използвайте възможността за писане на коментари по-долу. Ще ви бъдем благодарни за всеки отзив или опит по въпроса за билките при висок холестерол.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за висок холестерол направиха хапчетата излишни
4.75 (95%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Билки за висок холестерол направиха хапчетата излишни

 1. Аз също имах проблем с високия холестерол. Консултирах се с няколко доктори, опитах доста видове лечения и се наложи да спазвам много стриктна хранителна диета. Въпреки всички опити и страдания резултатът не беше това, което исках.
  Мой стар приятел от Англия имаше същия проблем и ме посъветва да си поръчам този нов продукт изцяло произведен на билкова основа. След употребата му се изумих от ефекта.
  Лекарството е скъпичко, но парите си струват.

  Поръчах си го от

  Ако има други, които решат да го пробват, нека споделят мнението си.
  Ако имате нужда от повече информация може да ми пишете на e-mail penchevi78@mail.com

 2. ЗДРАВЕЙТЕ!
  Имам завишени стойности на триглицериди -2.14
  пикочна киселина -539
  холестерол 7.6
  Наднормено тегло: 62 г.-височина 160 см- тегло 95 кг
  Как да си помогна ?
  Благодаря!
  imail- tdantcheva@abv.bg Temenujka Molq za otgovor

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *