Вдигане на високо кръвно: Причини и лечение с билки

Тук ще опишем причините за вдигане на високо кръвно налягане и начините то да се нормализира. Отзив от първо лице на дама, която е успяла да се оправи с билки.

Хората, страдащи от високо кръвно, познато още и като хипертония, знаят, че то се дължи на куп различни фактори. Същите тези фактори се използват от хипотоници, които искат да постигнат бързо вдигане на кръвно, но предупреждаваме, че това е доста опасен начин да постигнете такава една цел. Има си специални лекарства за вдигане на кръвно, които се пият под лекарски надзор.

Такива са широко разпространеният Ефедрин, не толкова популярният Норепинефрин (или норадреналин), известният на заинтересованите Кортинеф (съдържащ Флудрокортизон), Ефортилът, а също и за ниско кръвно лекарите изписват Гутрон.

Възможно е да вдигнем кръвното дори от леко нервно напрежение, свързано с предстоящо интервю за работа, шофьорски изпит или друга стресова ситуация.

В днешната ни статия сме обобщили най-честите фактори, провокиращи високото кръвно налягане при хората. Хипертонията е опасна и трябва да ѝ обърнете сериозно внимание, за да се предпазите от инфаркт или инсулт. Ето на какво може да се дължи вашето високо кръвно:

  1. Недостиг на физическа дейност – ако водите застоял начин на живот това може да се отрази върху вашето общо здравословно състояние. Повечето лекари препоръчват ходене пеша, работа, тренировки или други вид физическа активност.
  2. Надебеляване – консумацията на мазни и пържени храни стои в основата на високото кръвно налягане. Тлъстините пораждат куп болести и са опасни за вас. При хипертоници с наднормено тегло се използват различни видове хранителни режими и фитнес програми.
  3. Негативен стрес – депресията и като цяло негативният стрес са един от най-основните фактори за високото кръвно. Притесненията също са една от причините за вдигане на кръвно. За да бъде установено наличието на проблема е нужна консултация с компетентно медицинско лице, което ще назначи съответното лечение.
  4. Наличие на болест – света познава различни видове заболявания, които могат да се окажат фактор за вашето високо кръвно. Именно заради това ние трябва да правим профилактични прегледи и да сме наясно с всичко, което се случва с нас.
  5. Злоупотреба с алкохол и тютюнопушене–алкохолът и цигарите могат да бъдат ваш враг при проблеми с кръвното налягане.

Всеки един от изброените фактори може да се окаже решаващ при появата на високо кръвно. Но поне четири от тях могат да бъдат потиснати и омаловажени, ако човек приема билки за пречистване на кръвта. Реално само липсата на физическа дейност и движението не могат да бъдат заместени. Надебеляването и стресът, както и болестите биват повлияни от билките. Вредните последствия от алкохола и цигарите също могат да бъдат редуцирани, но като цяло не е добра идея да си правим експерименти с тях и е препоръчително да бъдем разумни, когато ги приемаме.

И ето едно писмо, в което Милена Тодорова разказва за успешното си сваляне на високо кръвно с помощта на ефективни билки:

Свалям високото си кръвно с билки

За мен най-доброто средство при високо кръвно налягане са билките от комбинацията Демир бозан.

високо кръвно налягане Милена, причини за вдигане

Милена Тодорова

Те пречистват кръвната течност и кръвоносните съдове, правейки ги по-проходими. Знаем, че високото кръвно се получава, когато кръвта не може безпрепятствено да тече по вените и артериите, а се намира нещо, което ѝ пречи. Билките премахват препятствията по пътя на течността и така намаляват кръвното.

Принципно още в рамките на първия месец аз усещам ефекта от тях, но за всеки случай си правя по един тримесечен курс в началото на всяка година, когато отминат празниците. Точно по това време на годината ние полагаме доста старания, за да замърсим кръвта си и да вдигнем кръвно.

Милена Тодорова, 32 г.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Вдигане на високо кръвно: Причини и лечение с билки
3 (60%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Вдигане на високо кръвно: Причини и лечение с билки

    • Ако Демир бозан се взема стриктно и редовно трикратно в деня, всеки ден, в продължение на първия месец още ще имате забележително подобрение.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *