Билки ме отърваха от артрит и ставни болки. Лечение на артроза

Всички видове артрози и артрит, остеопороза и тям подобни ме връхлетяха сякаш изневиделица. Добре че се намериха билките за тяхното лечение, които да ги успокоят!

Не можех да ползвам стълби, без да ми блокират коленете и да пищя от болка.

Не можех да си повдигам ръцете по-високо от раменете. Не можех да вървя дълго, без да ме заболят коленете и целите крака. Дори и в покой имах въртящи и непоносими болки в ставите. Изпих голямо количество химия, но проблемът ми рецидивираше. Неприятният артрит ставаше все по-сериозен.

Сравнително пълно отърваване от всичко това ми осигури една много ефективна билкова комбинация, на която заложих и не сгреших.

Става дума за Демир бозан, билки против артрит и куп други работи.

кети артрит артроза

Кети Артинян

След един месец пиене на билките, болките и дискомфортът, причинявани от артрита и остеопорозата, започнаха да се успокояват. Не знам до каква степен това се е дължало на пречистването на кръвта или на нещо друго, но е факт, че симптомите започнаха да изчезват. Сега съм доста по-добре и продължавам да пия чая за артрит, но вече съм убедена, че ми се отразява идеално!

Кети Артинян, Пловдив, 50 г.

Все повече лекари напоследък застъпват тезата за артрита, че това заболяване се получава след срив на нервите и замърсяване на кръвта. Ето защо най-добре е то да се лекува с билки, а не с лекарства на химическа основа, които допълнително биха напълнили кръвта с всякакви нежелани вещества.

По-долу публикуваме и една изрезка от вестник „Уикенд“, в една част от текста става дума за лечение на заболявания, свързани с костите. Билките Демир бозан са подходящи както за лечение на артрит и артроза, така и повлияват идеално на още над 500 заболявания. За пълен размер кликнете върху изображението!

билки за лечение на артрит и артроза

 

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки ме отърваха от артрит и ставни болки. Лечение на артроза
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Билки ме отърваха от артрит и ставни болки. Лечение на артроза

 1. Здравейте ,
  Имам остеопороза и артрит.
  От 1 месец ме боли коляно , като че ли е разместено и изщраква при свиване на коляното и изправяне . Трудно ми е да стъпя понякога. На рентгенова снимка показва остеопороза , не изглеждало лошо , но имам възпаление.
  Моля ви пишете ми какви билки да използвам !
  Много благодаря ,
  Мариана
  e-mail : tea_marian@yahoo.com

  • Здравейте, Мариана! Демир бозан са билки, подходящи за лечение на артрит и артроза, но действието им е бавно и може би при възпалението ще се нуждаете и от някакви медикаменти. Попитайте личния си лекар, за да си нямате неприятности!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *