Оправих си храносмилателните проблеми чрез пречистване на черния дроб

Никакви хапчета и отвари не са ми помагали досега да се отърва от стомашните си неблагополучия. По-късно разбрах, че имам нужда от пречистване на черния дроб.

Винаги бях в лошо настроение и пиех какво ли не, за да си осигуря малко комфорт и спокойствие. Постоянно имах киселини сутрин, особено след препиване и се тъпчех цели години с ранитидин. Сутрин едно хапче, за да потуша киселините и вечер, когато сядахме да ядем и да пием, също взимах едно ранитидинче.

Мислех, че имам гастрит, затова бях решил, че се лекувам от него и не намирах за нужно да ходя на лекар, защото вече веднъж ми бяха сложили диагнозата гастрит и нямаше уж нужда за нова диагноза.

Обаче „киселините“ започнаха да се увеличават, вместо да се лекуват от хапчетата. Постепенно от киселини се превърнаха в боцкане. Това ме притесни, защото бях чел, че цирозата в последния си стадий започва да боли и да „боцка“. Принципно черният дроб няма нерви и чувствителни рецептори, но когато цирозата напредне, вече започва да се усеща.

Ходих веднага при лекаря и той каза, че имам увеличен и омазнен черен дроб и на секундата да взема да прекратя всякакво пиене, ако не искам за година-година и половина да се вкарам с голям успех в гроба. Предписа ми трансметил и каза, че имам нужда от сериозно пречистване на черния дроб, да пробвам билките Демир бозан от 43 лева, защото ги е препоръчвал със сериозен успех при много свои пациенти.

Малко се изненадах, че доктор препоръчва билки, но този мой лекар е така да се каже „доверен“, повечето рода се лекуваме при него и му вярваме.

пречистване на черният дроб билки хомеопатия - 02

Боян Стоянов

Веднага си поръчах тези билки, да ги опитам, да видим какво толкова има да ми чистят на дроба.

Нищо не може да се сравни с действието на Демир Бозан против стомашните неблагополучия и за въпросното пречистване. Пия го редовно от един месец и се чувствам като нов човек. Ходих при доктора и той също каза, че вече съм окей.

Билките са полезни и за кръвното ми, както и за моя холестерол, както се оказа.

Боян Стоянов, Симитли, 40 г.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Оправих си храносмилателните проблеми чрез пречистване на черния дроб
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *