Билки за лечение на хемороиди спасяват завинаги от проблема. Вижте как!

Използвали ли сте билки за лечение на хемороиди? Ако не сте, вижте защо да го направите. Но първо вижте какво представляват хемороидите и какво провокира появата им.

И, разбира се, какви са рисковите фактори.

Знаете ли, че всеки има хемороиди?

билки за хемороиди Валентин

Валентин Ангелов по-долу разказва как е успял да реши проблема с хемороидите с помощта на билки!

Всъщност хемороидите представляват тъканна маса (възглавнички), намираща се в областта на аналния канал (последните 4 см от дебелото черво, завършващи с ануса). Всички хора притежават хемороидални възглавнички, но проблемът се появява, когато те се уголемят. Около 5% от хората получават този проблем в един или друг момент от живота си.

Наблюдават се външни и вътрешни хемороиди. Външните се образуват в долния край на аналния канал, в по-голяма близост до ануса, а вътрешните – в близост до ректумната част на аналния канал.

Една от основните мистерии, свързани с хемороидите,

е причината за появата им или по-скоро причината за уголемяването им.

Някои от теориите включват продължителен запек, неадекватен прием на фибри и заседнал начин на живот. Все още обаче медицината няма категоричен отговор.

Чуйте и разказа на Петя Иванова за използването на билки при хемороиди:

Появата на хемороиди е особено често срещана при бременност, поради хормоналните промени и притискането на кръвоносните съдове.

Смята се, че хората, заети в професии, свързани с постоянно седене, също влизат в рисковата група, както и хората, работещи тежка физическа работа или спорт.

Освен това генетичното предразположение, хроничните заболявания на черния дроб и напредването на възрастта се смятат за рискови фактори.

Има ли лек за хемороидите?

Хемороидите са един от най-неприятните здравословни проблеми и хората често пъти се притесняват да говорят за този проблем, както и да потърсят адекватно лечение. А с течение на времето проблемът се задълбочава. Когато все пак човек няма друг избор освен да посети лекаря, му се предлагат различни варианти, някои от които биха обяснили защо хората се страхуват да се подложат на лечение.

Единият вариант е поставянето на еластичен пръстен в основата на хемороида (т.нар. банд лигиране) с цел прекратяване на кръвотока към тъканта. Прилага се при вътрешни хемороиди, като процедурата може да се приложи за отстраняване на един или два хемороида и през не по-малко от три седмици.

билки за хемороиди лечение

Науката за целебните растения отдавна е посочила кои билки са добри в лечението на хемороиди.

Друг вариант на лечение е склеротерапията,

която представлява инжектиране на субстанция, водеща до намаляване на кръвоносните съдове и формирането на съединителна тъкан.

Инфрачервената коагулация е друг начин за лечение на хемороиди. Хемороидите се обработват с инфрачервена светлина.

Замразяването или криотерапия е доста стар метод, който не се приема много добре тези дни и се прилага изключително рядко, поради неприятната миризма излъчваща се при некрозата на лигавицата.

Класическата оперативна намеса също е вариант за борба с хемороидите. Отстранява се хемороидалната тъкан, за да се намали кръвотокът. Резултатът са чести рецидиви, усложнения и дълго и трудно възстановяване.

Вероятно косите ви вече са се изправили! Толкова много варианти за лечение, а толкова малко хора наистина се спасяват от хемороидите. Не бързайте да се отказвате, спасение има и то не е нито в болницата, нито в аптеката! Не ви се налага и да харчите безумно много пари за скъпи процедури!

Най-хитрият и стабилен начин е да си приготвяте билки за хемороиди

билки при хемороиди

Петя Иванова разказва във видеото аналогичния си случай.

Няма нужда да се подлагате на сложни и скъпи процедури, когато можете с помощта на силата на билковата комбинация Демир Бозан да се спасите от хемороидите.

Билките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по естествен начин. Тъй като хемороидите се уголемяват, поради сериозен натиск върху кръвоносните съдове на ректума, то с помощта на билките този процес се забавя напълно естествено и безболезнено.

Как точно действат тези билки при хемороиди?

Елементарно! Тъй като хемороидите много сериозно се влияят от състоянието на кръвоносната система, близо е до ума, че ако тя е наред, вероятността те да се появят е много по-малка.

От там нататък всяко нормализиране на артериалното кръвно налягане и пречистване на кръвта от нежеланите й съставки от своя страна води до облекчаване на проблема с хемороидите. И тук идва ролята на билките. Те имат за задача да изчистят кръвта и да оправят кръвното.

Билките Демир бозан премахват нежелания холестерол и отлаганията, които са дълбоката причина за появата на хемороиди, както и на един куп други заболявания.

Разбира се, пиенето на билки е добре и то със сигурност ще ви се отрази благоприятно, но има още неща, които може да се направят, за да бъде състоянието ви стабилно и непоклатимо. И да няма опасност при първия запек или прекаляване с храни хемороидите да се завърнат.

Затова препоръчваме и няколко допълнителни мерки, които не са задължителни (защото и без тях билките ще свършат своята работа), но са препоръчителни за ваше спокойствие.

Диета при хемороиди.

Болният от хемороиди е нужно да приема богата на растителни фибри храна. Хлябът задължително да е пълнозърнест или чер, а оризът – кафяв.

В храната трябва да се наблегне на пресните зеленчуци и плодове. Да се спазва старата бабина рецепта за супичка и салата всеки ден, а десерта да е плод от сезона.

Благоприятно действие имат ферментиралите млечни изделия като сметана и нейните производни, кисело мляко, кашкавал, ацидофилни млека и др. Задължително трябва да се изпиват дневно 1.5 литра – два вода.

Препоръчват се алкалните минерални води, газираните питиета, плодовите сокове. Хора, които нямат голяма склонност към затлъстяване, могат да включат в дневната си дажба повече мазнини, мед, сладка, тестени сладкиши.

Изяждайте 3-4 сушени сухи сливи и кисела ябълка дневно. Не бива да се пие алкохол. Да не яде люто, различни каши, хрян, кафе, кока-кола, бира, шоколад, стар фасул, зеле, лук, чесън, оцет.

Без пикантните храни и по-малко сол. Да се ограничи приема на месо, колбаси и яйца. Забранява се сухоежбината и преяждането. Храната се приема в определени часове. Лечебната гимнастика е за препоръчване.

Ако сте от хората, които са станали жертва на хемороидите, то знаете колко е важна ценната информация. Затова споделете тази статия и в социалните мрежи, за да могат и други, страдащи от хемороиди да разберат, че могат да се излекуват по естествен начин.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за лечение на хемороиди спасяват завинаги от проблема. Вижте как!
4.15 (83.08%) 13 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Билки за лечение на хемороиди спасяват завинаги от проблема. Вижте как!

 1. ЗДРАВЕЙТЕ.СЪПРУГЪТ МИ Е С ОБИЛНО КЪРВЕНЕ ОТ ХЕМОРОИДИТЕ ВЕЧЕ ДОСТА ВРЕМЕ.ЖИВЕЕМ В ИСПАНИЯ!МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!КАКВО ДА ПРАВИМ?

 2. Здравейте! Имам вътрешни хемороиди, съпроводени с обилно кървене. Каква билка ще ми препоръчате? Благодаря предварително.

 3. откъде се купуват билките за хемороиди?

  незнам дали са точно вътрешни или външни, но усещам неприятно дразнене от вътрешната страна на ануса и се напипват издутини от лявата страна на червото

  ако е възможно, моля помогнете

  • Можете да ги поръчате от горе вдясно в сайдбара, където има телефони и имейл, а също така и от формата за контакти. Там са изброени и аптеките, от които може да се купи Демир бозан при хемороиди и при всичко останало.

 4. Здравейте ! Дъщеря ми е на 14 години и е с външни хемороиди от скоро,няма кървене но е с леки болки.Дали ще има проблем, ако и тя пие тези билки ( дали има проблем ,заради възрастта и )?

  • Не препоръчваме толкова млади хора да приемат билки. Ако все пак решите да й дадете от тях, давайте по-малко количество в съчетание с витамин А и Витамин Д.

 5. Привет. Могат ли бременни жени да пият билки? В този период хемороидите се изострят.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *