За лечение на хемороиди ми помогна чай от билки и витамини

Билки за лечение на хемороиди ме освободиха от досадния проблем, след като нищо друго не успя да ги премахне.

Хемороиди могат да се излекуват само с билки, както се оказа. От една година насам работя от вкъщи и прекарвам много часове пред компютъра. Може би това предизвика проблема с хемороидите, а може би друго, но в крайна сметка се озовах при лекаря.

Той ми изписа мазила и мехлеми, които започнах да ползвам с умерен успех. Тоест успехът им беше временен. Наистина, вършеха някаква работа.

Успокояваха хемороидите, но само за няколко дни, след което отново трябваше да се използват.

Стигна се и до кървене, защото хемороидите бяха вътрешни, но не ми се изпада в повече подробности. Който го е преживял, знае и няма нужда от детайлни описания.

Споделих какъв проблем имам с друга лекарка и тя директно ме попита защо не пия чай Демир Бозан. Обясни ми, че това е билкова комбинация, която укрепва кръвоносните съдове, връща съпротивителните им сили и нормализира кръвното налягане, което в крайна сметка било истинският причинител на проблема ми. „Билковата смес помага при най-различни болестни състояния. След време няма да има спомен от това и отново ще си изпълнена с енергия“, убеди ме тя.

Заедно с това ме насочи към нещо паралелно, което помага, но само в началния етап, после вече си трябва и по-трайно решение. Става дума за ударен прием на витамин А и витамин Е, които спират кървенето и прибират, ако нещо се е оказало навън. Но ако ще се лекуваме само с тях, ефектът ще е кратък и временен. Затова трябват и билките, трябва си чай.

 • От А витамина се купуват топчета от 10 хиляди IU (това значат някакви техни аптекарски единици, не им ги разбирам. Ако няма от 10 хиляди, вземете 2 по 5 хиляди, ще свършат същата работа.
 • От Е витамина купувате също перлички с 400 IU.
витамини и чай при хемороиди

Витамин А от 10 000 единици действа бързо при хемороиди, но за трайност трябват и билки.

Тези двете се пият така: от А-то вземате 2 топчета по 10000 или 4 топчета по 5000, а от Е-то по едно топче. Взимат се като станете още на гладно. Това се повтаря всяка сутрин, докато свърши едната от двете кутийки с витамините. Няма нужда да взимате нова. Новата се взима след 6 месеца, ако не сте ползвали чая междувременно. Но с билките става по-здраво и прибирането, и спирането на кървенето. Да не забравя – спира се абсолютно всякакъв алкохол, много често той е причината за хемороидите, а ако не е той причината, тогава увеличава хемороидите и пречи да се приберат или зараснат.

Поръчах си чай Демир Бозан по телефона, след като попаднах на този сайт. Започнах да пия по 3 чаши на ден. Тайната билкова невероятна комбинация на анадолските ходжи почна да ми действа и към третия ден кървенето престана. В края на първия месец кръвното ми вече се беше нормализирало и хемороидите изчезнаха напълно. Продължих с чая и втори месец, но, честно казано, просто нямаше нужда.

лечение на хемороиди христина чай

Христина Джурова

Самите билки, както прочетох по-късно, помагали най-вече за пречистване на кръвта. Замърсяванията с токсини, холестерол и тъй нататък запушват кръвоносните съдове, втвърдяват ги и ги правят нееластични. Което от своя страна повишава кръвното и създава опасност от разширени вени, хемороиди, инсулти, инфарктни и прочие.

Христина Джурова, София.

Лекарите са категорични, че при лечение на хемороиди най-напред трябва да се погрижим за нормализиране на кръвното си налягане, а също така да направим нещо и за заздравяване на кръвоносните си съдове.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

За лечение на хемороиди ми помогна чай от билки и витамини
4.75 (95%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “За лечение на хемороиди ми помогна чай от билки и витамини

  • Здравейте, Велика! Демир бозан е съчетание от различни билки, а не една-единствена билка. Някои от аптеките на нашите дистрибутори можете да намерите, проследявайки този линк: http://www.demirbozan.com/kupete-demir-bozan-na-myasto/

   Ако нямате път към тези дистрибутори, ще ви изпратим билките с куриер на фирмата Еконт до адрес, на който се намира някой в работно време, или до офис на доставчика Еконт, ако не се намира никой на адреса ви през деня. Поръчка се прави от тази форма: http://www.demirbozan.com/porachai-demir-bozan/

   Цената, която плащате, не се различава от тази в магазините.

   До 1-2 работни дни билките за хемороиди ще пристигнат на указаното от вас място.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *