Билки с витамини за коса спряха косопада

Специални билки с витамини за коса ми помогнаха да спра косопада. Ето как точно стана това.

Прекарах тежко инфекциозно заболяване с много усложнения. Неочаквано и за мен оргазнизмът успя да се пребори и след дълго лечение вече съм здрава. Тъкмо се зарадвах, че всичко е отшумяло, когато се появи отново проблем – косата ми започна да капе.

В началото тръгнах по интернетските съвети и се насочих към конските витамини тривитаминол. Не мога да отрека, помагат и то доста бързо и доста буйно. Хубави са. Но ефектът им е кратък. Пробвала съм също геритамин, герикапс и ревалид. Лоша дума за тях не мога да произнеса никога. Но отново краткотрайно въздействие.

Крехкото ми психическо равновесие беше разклатено. Бях готова да се предам, защото вярвах, че едно след друго нещастията ще ме застигат, когато в интернет форум прочетох за билковата комбинация Демир Бозан. Ако кажа, че веднага ми просветна пред очите, ще излъжа, но реших да пробвам. Обещаваха намаляване на косопада и сгъстяване на косата. Имаше много положителни мнения на сериозни хора, инфлуенсъри.

Поръчах билковата комбинация. Пих от нея известно време.

За мое огромно удивление не само че косата ми престана да капе, но сякаш цялото ми тяло се оживи.

Имах желание за живот и най-важното – чувствах се здрава, нещо, което не ми се беше случвало от дълго време.

витамини за коса косопад

Пенка Пепова

Да, белезите от заболяването все още личаха по тялото ми, но Демир Бозан изчисти съзнанието ми. Постепенно косопадът престана, а косата ми възвърна предишния си хубав облик.

По-късно разбрах, че тези билки съдържат витамини за коса, които спират косопада, а също така пречистват кръвта и по този начин ликвидират окончателно причините за окапването на косата. Така цялостно се стабилизира състоянието на организма.

В тях се намира в прилични количества витамин Д, който здраво подхранва косъма. Витамин Б и неговите разновидности и индекси също може да се намерят вътре в самите билки. Витамин Е и витамин А са от най-ценните. Принципно хората напоследък гледат да си ги набавят тези неща от хапчета, но това е противоестествено. Мястото на витамините не е в хаповете, а в плодовете, природните билки и зеленчуците. Всеки витамин, който претърпи химическа преработка, губи солидна част от полезните си свойства.

Препоръчвам!

Пенка Пепова, Силистра

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки с витамини за коса спряха косопада
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *