Билки са незаменими при световъртеж. Виене на свят и хомеопатия

Две мнения за лечение на световъртеж и главозамайване с билки и хомеопатия. Как се действа, когато имаме виене на свят от високо кръвно? А от нерви? Лекарства и причини.

Имала съм виене на свят от 10-15 години насам и съм се специализирала в неговото лечение с хомеопатия и билки.

Най-ефикасно от хомеопатичните лекарства при виене на свят, това е Фосфорус 9 (Phosphorus) и от него взимаш пет гранулки на всеки 60 минути от началото на световъртежа. Щом се успокоиш те се намаляват на по три преди обед и преди вечерята.

Може да се добавят и Бриония 9 СН (Bryonia 9 СН), които също се взимат на всеки кръгъл час.

Ако виенето на свят е съпътствано от гадене, взимаш Кокулус индикус (Cocculus indicus), а ако се получаав в резултат на много шум и не ви понася ходенето по молове и концерти, тогава гълташ Теридон курасавикум (Theridion curassavicum). При виене на свят по време на събуждане предписват Кокулус Алумина (Cocculus Alumina), то е идеално за такива случаи. Но точната дозировка на последните 3 е различна в зависимост от тежестта на случая и трябва да ви я определи професионален хомеопат.

в което става дума за хомеопатия при виене на свят.

Писмото на Валерия Нешева

Другото нещо е, че не може да се ядат тези гранулки като бонбони. Това е хомеопатия, не е „сен-сен“ или оризови ядки, за да си ги хапваме. Ако не се взимат правилно и за точно определено време, те престават да бъдат реална хомеопатия и се превръщат в нещо безвредно, но и безполезно.

От билките за по-трайно лечение на виене на свят съм най-много доволна от Демир бозан. Обаче говорим за истински Демир бозан, който е на 43 лева. Всякакви други неща с това име не дават ефект при световъртеж и може да предизвикат вреди.

световъртеж виене на свят вертиго главозамайване - 012

Валерия Нешева

Демир бозанът не действа на секундата, нито още на първия ден. Трябва почти цял месец да го пиете трикратно всеки ден, за да имате ефект. Но за сметка на това ефектът се задържа най-дълго време. Може после и цяла година да нямате пристъпи на виене на свят. Билките помагат не само при световъртеж от кръвно, но и когато се предизвиква от нерви.

Всъщност те са еднакво ефикасни и при нерви, и при кръвно. Стават и за тежки случаи на главозамайване. Също и когато то се дължи на физически причини, примерно прищипан нерв на шията, схванат врат.

Валерия Нешева, Ямбол

Имаме и второ писмо за лечението на виене на свят с билки:

Билки спират световъртежа и когато е от кръвно!

Моето виене на свят (световъртеж) така и остана с неизяснен причинител, но вероятно беше високото кръвно или пък менопаузата. Обаче състоянието е много мъчително.

Прави те нетрудоспособен и несигурен при ходене. Особено сутрин се чувствах ужасно, защото никога не знаех дали няма да получа силен световъртеж и да се наложи да отсъствам от работа.

Билковото средство против световъртеж.

световъртеж виене на свят вертиго главозамайване - 013

Фани Моллова

Най-много от всичко, което пих, ядох и дори си баях, ми помогна моето самолечение с натуралната смеска от билките на анадолските ходжи, наречена Демир Бозан.

Вече няма главозамайване и стягане във врата, повръщане и несигурност. Светна ми още след изчерпване на първата доза. Поръчах я още два пъти и се стабилизирах окончателно. Хвала на този чуден лек.

Фани Моллова, Шабла, 40г.

Според лекарите, световъртежът много често може да се дължи на високо кръвно налягане.

А то от своя страна най-добре бива излекувано от билки. Защото лекарствата за кръвно, както е известно вече на повечето хора, дават разнообразни странични ефекти и в крайна сметка не се справят с истинските причини за появата на високото кръвно налягане.

Докато билките веднага щурмуват самите причини за кръвното и ги премахват. Медицински лица твърдят, че в основата си високото кръвно се дължи на замърсяване на кръвта под една или друга форма. Затова, ако искаме да се справим с него, трябва да намерим начин да я пречистим. Именно тук идва ролята на билките Демир бозан, които премахват замърсяванията като плаки, холестерол и тъй нататък и отстраняват въпросните причини за кръвното.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки са незаменими при световъртеж. Виене на свят и хомеопатия
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Билки са незаменими при световъртеж. Виене на свят и хомеопатия

  1. Уважаема госпожо, аз се казвам Снежана и имам световъртеж и много силен схванат врат – мажа се с какво ли не и нищо не помага, мога ли да ви повярвам, че на вас е помогнал Демир бозан, та и аз да се отърва от проблема. Благодаря ви предварително.

    • При прищипани нерви и проблеми с врата може да свърши работа също този Демир бозан. Имам една позната, която го ползва именно с такава цел. На мен ми подейства чудесно, на нея – също

  2. и аз сам заинтересована от тази билка но нямам високо кравно по скоро ми казаха че е нерви дали щеми помогне и на мен за тоя лек но не приатно главозамаиване моля пишете ми ако е вазможно pepigogo2@MAIL.BG

    • Здравейте, Цецка! Да смятам, че и при нерви ще ви помогне (вижте отзива ми по-горе). Даже е идеален за нерви и дори оправя още неща, които са свързани с нервната система.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *