Как победих атеросклероза с билки за пречистване на кръвта

И най-тежката атеросклероза може да бъде победена с билки за пречистване на кръвта, ще ви кажа как го направих лично аз.

Преди около година започнах да усещам една стягаща болка в областта на гръдния кош. Тази болка започна да се изнася към лявата ръка. Много се притесних и отидох на лекар.

Неприятната диагноза атеросклероза.

Направиха ми доста изследвания, консултираха ме с кардиолог. Установи се, че имам атеросклероза. Изписаха ми лечение за намаляване на нивото на HDL холестерола и за регулиране на кръвното налягане. От лекаря разбрах, че това е причинило стеснение на артериите.

Започнах да пия доста лекарства. Сутрин – няколко вида, вечер – други два вида, и така няколко месеца. На контролното изследване се оказа, че нивото на холестерола е съвсем леко понижено. Лекарят ми добави още един вид илачи и ме изпрати да си ходя. Стана ми ясно, че само с лекарства няма да се оправя, трябваше и аз да предприема някакви мерки.

Първо намалих свинското месо. Започнах да се движа повече. Зарязах колата и започнах да ходя пеш, разбира се, когато това беше възможно.

Пречистването на кръвта.

И третата най-важна стъпка, която предприех, бе Демир Бозан – за него научих от съседката, приказлива старица, която ме хвана за слушател един ден. Сред глупостите, които чух, имаше и нещо важно. Тя ми сподели как нейният син се излекувал с Демир Бозан от атеросклероза. Чрез пречистване на кръвта.

Не ѝ вярвах много, но въпреки това реших да опитам. Поръчах и започнах да го пия. След две седмици болката в гърдите започна да отслабва. След месец нямаше и следа от нея. Пих Демир Бозан три месеца заедно с предписаните от лекаря лекарства, не взех от аптеката само последните.

На поредното изследване резултатите шашнаха всички, почти бях стигнал нормите, освен това и кръвното се беше нормализирало благодарение на Демир Бозан.

Никола Чилев, на 51 години

Как точно става лечението на атеросклероза с билки

Според доктор Дюлгерски от видеото по-долу атеросклерозата може да бъде ликвидирана чрез билки за пречистване на кръвта. Премахвайки „замърсяванията“ на кръвта, ние унищожаваме и плаките и натрупванията, които запушват кръвоносните съдове. Така се възстановява еластичността и проходимостта на артериите и вените, което постепенно отстранява симптомите и причините на атеросклерозата. Това е начинът да се излекуваме от нея, а не чрез лекарствата, категоричен е доктор Дюлгерски. Защото химическите вещества от илачите само могат да задръстят допълнително пътищата на кръвта.

Споделете този материал с близките си!

Най-страшното е, че няма статистика колко души у нас страдат от атеросклероза. Но от интернет научаваме, че на една от многото научни конференции за атеросклерозата в София неотдавна са измерили нивото на холестерина на всеки един присъстващите, ей така – за експеримент. Какво било учудването на всички, когато 50 процента от всички лекари, дошли на събитието, се оказали с повишено ниво на холестерин в кръвта! На всичкото отгоре 66 процента от присъстващите са били млади хора.

никола лечение на атеросклероза

Никола Чилев

Затова споделете този материал с бутоните за споделяне горе вляво на страницата. Хората, които имат проблем с атеросклерозата, са много повече, отколкото можем да си представим.

Те са УЖАСНО много!

Интернет и социалните мрежи са един от начините те да бъдат предпазени от ужасните последствия на атеросклерозата. Но първо до тях трябва да достигне информацията за възможността те да се лекуват без странични ефекти.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как победих атеросклероза с билки за пречистване на кръвта
4.58 (91.67%) 12 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Как победих атеросклероза с билки за пречистване на кръвта

 1. здравейте никола ще се радвам да се свържете с мене на моят имеил да ви попитам за този чай имейлът ми е elizabeth_62@mail.bg ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ЧУЯ НОВИНИ ОТ ВАС

 2. Здравейте, Мими! Препратихме вашия коментар на г-н Чилев. Очаквайте скоро да ви пише на мейла, който сте предоставила. Той потвърди, че е съгласен да отговори на въпросите ви, свързани с лечението на атеросклероза с помощта на билки. Желаем ви успех!

 3. здравейте Никола много бих искала и с мен да се свържите на моя имейл за да ми помогнете,да ми дадете съвети за лечение на атеросклероза.Благодаря ви предварително имейлът ми е didi_petkova18@abv.bg .МОЛЯ ВИ ОТГОВОРЕТЕ МИ

 4. Понеже паралелна Вселена не съществува никога няма да разберем ако авторът не беше пил ‘Сутрин – няколко вида (лекарства), вечер – други два вида, и така няколко месеца.’, а направо Демир бозан какъв щеше да е рузултатът.
  Има и други начини да се борим с атеросклероза – бавно, славно и полека.
  Атеросклерозата започва с нарушение на ендотелиума на кръвоносните съдове … и причините едва ли са високото кръвно и холестерола, защото високото кръвно е по-скоро следствие и опит на организма да ‘задържа положението’.
  Сред главните заподозрени от ‘сцената на местопрестъплението’ са напопластмасите от пържене на скорбяла – метиламин, етиламин и алилстанол (които между другото са и канцерогени, особено етиламина).
  Освен тези нанопластмаси може да има допълнителни фактори: метан-живак (суперневротоксин от естерефициране на метилов алркохол с живак от пломбите), тежки метали – хром 2, Pb, Cd (от замърсяване на въздуха от автомобили), карбоксихемоглобин (COHb) – блокиране на хемоглобина с въглероден окис (от серния двуокис и въглеродния окис от ‘чистите въглища’ на тецовете), падане на захарта (без диабет) и др.
  Как да се предпазим от пържената скорбяла например, която ни се пробутва навсякъде – при запръжки на боб, грах и леща за готвене, пържене на моркови, пържени картофи, пържен ориз, понички, палачинки и бухти, царевично олио за пържене на независимо какво, пържени моркови … и дори пържени банани.
  Нанопластмасата може да се появи на най-неверотни места – като напр. в олиото за салата, което може да е втора употреба от пържене на картофи, бухти и понички.
  И как точно Демир бозан ще се оправи с всички тези фактори?

  • Здравейте, Гост! Благодарим ви за изчерпателната статия, която сте пуснали в коментарите. Определено всичко написано в нея е ужасно интересно и полезно за онези, които искат да знаят как точно възниква артеросклерозата и евентуално да разберат какви са пътищата на нейното лечение.

   Ролята на Демир бозан в цялата тази картина се състои в пречистването на кръвта. Вие сте абсолютно прав, че артеросклерозата не се дължи само на плаки, холестерол, кръвно и така нататък, а в нейното възникване тял може да имат и нанопластмасите, и пържените банани и пр.

   Ние също ще имаме предвид всички тези подробности и с ваше позволение ще ги използваме по-нататък в някой следващ материал за лечението на артеросклероза с билки.

   Ролята на билките е именно в това, да даде на кръвта едно прочистване от всички изброени по-горе фактори. Още веднъж приемете благодарностите ни за подробното и хубаво експозе по темата!

 5. Здравейте.
  Казвам се Бойка Георгиева. На 55 години съм. Страдам от атеросклероза, диабет, полиневропатия, ХОББ, тежка сънна апнея, а наскоро направих тромбофлебит на десния крак. Имам нужда от съвети. Ако можете да ми помогнете, моля свържете се с мен на имейл bostgeor@abv.bg .

 6. Днеска, при посещение при един професор в Испания за първи път чух тази диагноза която много ме изплаши защото живея сама единствено с двете си деца без никакви роднини.Казвам се Марияна и ви моля от цялото си сърце да ми помогнете не за друго а затова че дащеричката ми е само на 6 год.а синът ми е вече на почти 20 но ти много тежко преживяват всичко случващото се с мен.Много искам да ги видя големи женени и ако Госпд е решил да видя и внуци.аз съм на 42 год. Благодаря ви.

 7. Здравейте,съпругът ми е с 4 байпаса ,поставени преди 5 г,оказа се ,че единия байпас се е запушил,получава замрежване на погледа и един път получи стягане в гърдите.Може ли да приема билките и ще му помогнат ли.

  • Може. Само не бива да спира лекарствата и не бива да ги смесва с други билки, независимо дали са за атеросклероза, пречистване на кръвта или други. Ако изпълни тези условия и приема Демир бозан редовно, ще му бъде от голяма полза!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *