Билки и лекарства за простата. Как да се избавите! (личен опит)

Използването на билки за простата не е мода у нас, но точно природните лекарства ще ви избавят. Отзив от първо лице на човек, решил проблема успешно.

Фармацевтичната индустрия предлага все повече и повече медикаменти за облекчаване на проблемите с простатата, но дали пръскането на пари по аптеките е най-добрият вариант? (По-долу ще споменем и по-важните лекарства за простата, които вършат хубава работа).

Много мъже не търсят помощ при проблеми с простатата, защото се чувстват неудобно и не искат да приемат, че имат нужда от лечение. Така времето минава и проблемът се задълбочава. Понякога се стига до необратими увреждания, които биха мигли да се избегнат при навременно и адекватно лечение.

Не всеки проблем с простата е рак!

Простатата е жлеза с големината на орех, която преминава около тръбите, пренасящи урината до пикочния мехур, и е част от мъжката репродуктивна система. С възрастта простатата увеличава размера си и ако стане прекалено голяма, може да предизвика здравословни проблеми.

По-голямата част от мъжете смятат, че щом имат симптоми на проблеми с простатата, това задължително означава,че страдат от рак и още повече се страхуват да посетят лекар. Това е погрешно схващане.

Кои са

Основните проблеми с простатата?

1. Доброкачествена хиперплазия на простатата

Това означава, че простатата е уголемена, което е типично за по-възрастните мъже. Уголемената простата води до проблеми с уринирането или непълно изпразване на пикочния мехур. Появява се усещането за постоянно желание за уриниране, най-често през нощта.

Важно е да посетите лекар при появата на подобни симптоми, за да се прецени тежестта на състоянието и дали е необходимо лечение. Има медикаменти, които успокояват мускулатурата около простатата, за да облекчат позивите за уриниране.

Винаги обсъждайте с лекаря си страничните ефекти на медикаментите. Съществува и вариант за оперативно подобряване на състоянието, както и редица алтернативни методи за лечение, като използването на радио вълни, микровълни, лазер и други.

2. Остър бактериален простатит

Състояние, причинено от бактериална инфекция на простатата. Симптомите може да включват повишена температура и болка по време на уриниране, както и кръв в урината. Посетете лекаря си веднага, за да ви предпише адекватно лечение.

Съществува и хроничен бактериален простатит, което означава, че инфекцията се появява и изчезва периодично, като състоянието е рядко и се диагностицира трудно.

Повечето пъти лекарите изписват антибиотици за овладяване на проблема.

3. Хроничен простатит

билки за простата е нещо прекрасно!Това е един от най-често срещаните проблеми, свързани с простатата. Възпалението и уголемяването на простатата водят до появата на болки в кръста и болезнена еякулация.

Появява се нуждата от често уриниране с наличието на много малко урина. Лечението на това състояние изисква комплексното използване на различни методи като медикаменти, хирургична намеса и промени в начина на живот.

Как лекарствата пробиват

безнаказано в живота ни.

В днешно време лекарствата се приемат като бонбони – заболи ни глава – хапче; не можем да спим – хапче; стрес – хапче; умора – хапче… Фармацевтичната индустрия е една от най-печелившите в целия свят. Мощна реклама в комбинация със страха на хората за здравето – собственото и на близките ни е рецептата за този успех на хапчетата в опита на фармацевтите да проникнат в нашия живот безнаказано.

Когато чуем за проблеми с простатата, лекарствата отново изглеждат най-доброто решение. Но дали има такива лекарства, които помагат за проблема, без да увреждат друг орган в тялото ни? Сега ще излекувате простатата си, но утре ще започнат проблемите с бъбреците, отново ще пиете лекарства и така до кога?

Билките са това, което може да ви помогне

– без странични ефекти!

Когато проблемът с простатата е установен навреме, Демир Бозан – напълно естествената билкова комбинация, ще ви помогне да го решите бързо и безболезнено. Вместо месеци наред да се страхувате да посетите лекаря си, по-добре го направете, за да разберете, че проблемът ви е в начален стадий и може да се разреши с билки – без медикаменти, без операции, без скъпоструващи алтернативни начини за лечение – само чисти билки от родната ни земя.

Как действат билките за простата?
билки за простата и простатит

Ако обмяната на веществата се подобри, организмът намира сили сам да нормализира простатната жлеза.

Много просто! Пречистват кръвта! Както при повечето заболявания, свързани с възрастта, проблемът се свежда до натрупване на нежелани вещества: токсини, плаки, холестерол в кръвта. Те запушват вените и артериите и затрудняват свободната обмяна на веществата в целия организъм.

Тези неприятни замърсявания обикновено са в резултат на нездравословния ни живот през годините, на хилядите малки „прегрешения“ в храненето, които всекидневно допускаме, на липсата на достатъчно движение през деня и тъй нататък. Постепенно органите се изтощават от безкрайното преработване на плодовете от нашите нездравословни навици и започват да се предават.

В резултат кръвта от един момент нататък се оказва замърсена от какво ли не. В такива случаи на помощ идват билките, народните методи за пречистване на организма, клизмите и др. Факт е също така, че лекарствата не пречистват тялото и кръвта, а само допълнително ги замърсяват. Защото те са предназначени да лекуват симптомите на заболяването, вкарвайки в организма невъобразима химия.

Работата на билките за простата

и различните видове простатит е точно обратната.

Те трябва да изведат химията, плаките, холестерола и другите замърсявания от кръвта и да помогнат за възстановяването на правилния метаболизъм. Тогава самото човешко тяло получава възможността да се лекува. Както е впрочем при младите хора.

Младите имат тази способност сами да се пречистват и сами да се лекуват. Техните болести минават по-бързо (а при децата всичко минава най-бързо). Защо се получава така? Именно заради тяхната подобрена обмяна на веществата, за това, че те се движат много, техните организми още не са уморени или запушени с всевъзможни токсини.

Покрай нормализирането на естествените функции и способности на организма, по един природен и добър начин се оправят и заболяванията, свързани с дейността на простатната жлеза. Естествено, освен да приемате билки, е добре да повишите физическата си активност, да внимавате с какво се храните и тъй нататък – все неща, които знаете и по-добре от нас.

Но специално комбинацията от билки Демир бозан ще ви бъде от изключителна полза, защото е доказала във времето, че най-успешно изчиства кръвта и от там се отразява благоприятно при над 500 заболявания, свързани с нейното замърсяване – като се започне от високото кръвно и диабета, мине се през различните състояния, отличаващи се с безпокойство на душата и се стигне до простатитите и другите болести на простатната жлеза.

Това, което бихте могли с други билки да постигнете в продължение на години, с Демир бозан се постига за един-два месеца. Защото комбинацията така е съставена, че да атакува именно тези проблеми. Тя е известна още от древността и бива препоръчвана от посветените ходжи при всякакви заболявания.

Затова и хората от Мала Азия са били известни със своето дълголетие. Те са ползвали лечебните билки на самия Авицена и на Амирдовлад Амасиаци. По-късно това знание пробива и по нашите земи и се предава от поколение на поколение и до ден-днешен. Защото нищо не лекува по-добре различните заболявания от самата Природа. Ако още не сте сигурни в това, опитайте и после споделете с ефекта! Сигурни сме, че ще останете доволни.

Но нека преминем и към по-важните и интересни

Лекарства за простата:

Отзив/Мнение за лечение с билки!

Страхът е лош съветник, билките – добър приятел на простатата!

Бях на 45 години, когато започнах да изпитвам дискомфорт по време на уриниране, но не обърнах внимание на проблема. Скоро започнах да ставам по 3-4 пъти нощем, за да ходя до тоалетната, но отново се правех, че това не е проблем. Времето минаваше, а аз усещах, че има проблем, но от страх си траех и не посещавах лекар.

Не смеех да споделя с никого, нито с приятелите, нито със съпругата си. Тя обаче ме познава много добре и виждаше, че нещо ме тревожи. А аз от страх и гордост се правех на мъж и си мълчах.

Вкъщи много обичаме да пием чай и забелязах, че жена ми беше купила някакъв нов вид, беше хубав и не обърнах особено внимание. Чак след време направих връзката. Оказа се, че съпругата ми е научила за Демир Бозан и че той помага за проблеми с простатата и го е купила.

Решила да не ми казва за какво е, но да ми го предлага като обикновен чай. Когато постепенно усетих, че има подобрение с моя проблем и й споделих, тя ми разкри, че „тайно“ ме е лекувала.

михаил билки за простата

Михаил Чавдаров

Бях й много благодарен. И до днес си пия Демир Бозан и съм много доволен. Ходих и на лекар, който ме увери, че всичко с простатата ми е наред!

Михаил Чавдаров, Варна

Използват се главно така наречените пет-алфа редуктазни лекарства-инхибитори, специалните „антиандрогенни хормони“, ароматните инхибитори, лекарствата известни като агонисти на коварния гонадотропния рилизинг хормон, такива на основата на растителни вещества (често извличани от суровите тиквени семки и кокичето) и др.

 • По-сериозни от тях са таблетките Аводарт, които представляват меки капсули съдържащи половин милиграм от веществото дутастерид (dutasteride). То спада към редуктазните лекарства и намалява увеличената простата. Не се приема, ако сте чувствителни към соя, фъстъци и растителните вещества, извлечени от тях.
 • Таблетките Спимен на „Хималая“ освен при уголемена простата действат и върху олигоспермията, безплодието и др.п. проблеми на мъжете. Увеличава естествената подвижност на самите сперматозоиди, но има и добър ефект като лекарство при простата. Може да се взимат по 2-3 табл. в деня, не са опасни.
 • Таблетките Зоксон лекуват хиперплазията на простатата, но също така и свалят кръвното, препоръчват се само на зрели и възрастни пациенти. Много са добри и при лечение на симптома често уриниране, а също и на нощно напикаване сред по-възрастните.
 • Хапчетата Омник Токас свалят напрегнатостта в гладките мускули, свързани с простатната жлеза, пропускайки урината по-лесно да протича през уретрата. Сваля честите позиви за уриниране, атакувайки съответния център в мозъка. Справя се с „тънката струя“ при уринирането, решавайки главно проблеми на пикочоотделянето и пикочните пътища.
 • Капсулите „Фокусин“ имат подобно действие като на омник-токаса, те смъкват напрежението в пикочните пътища и улесняват уринирането, като го правят не така често. В същото време то и не е така трудно вече, но се нормализира и през деня, а през нощта се редуцира. Това се постига по естествен път, аналогичен на действието на билките.
 • Капсулите тамсудил въздействат от своя страна върху мускулатурата на пикочния мехур и онази част от пикочния канал, която е във взаимодействие с простатната жлеза. Те лекуват най-долните и засегнати от хиперплазията пикочни пътища.
 • Таблетките „Сау Палмето“ за мъже подобряват работата на самата простатна жлеза и свързаната с нея урогенитална систематика. Два пъти на ден от тези хапчета са напълно достатъчни, това е добавка, която не вреди изобщо, ако не се предозира значително.
 • Сиропът „Мейл актив комплекс“ подобрява качеството на уринаторния процес, влияе и върху възстановяването на нормалните размери и функционалности на простатната жлеза. Дава и по-добро представяне на мъжете в интимната част. Той е на основата на споменатото вече семе от тиква, комбинирано с куп други билки, палмови екстракти, гинко билоба и тъй нататък. Върши чудесна работа и действието му се усеща веднага.

Всички тези лекарства за простата са супер добри. В съчетание с комбинацията Демир бозан засилват и подобряват още повече действието си, така че не е нужно да бъдат спирани, ако предприемете лечение с настоящите билки.

И ето още един страхотен отзив, който получихме тези дни по мейла:

Моето лечение на простата с билки и чай от тях

Това се оказа най-добрият природен лек, след като доста време имах възможността да опитам всякакви лекарства за простата, включително и един силен антибиотик. Най-добре от тях ми действаха няколко вида екстракт от тиквени семки и самите тиквени семки, които се ядат сурови.

Но истинското облекчение дойде, когато заедно с лекарствата и семето от тиква започнах да пия и билките за простата (и не само) Демир бозан. Това е комбинация, която, ако е от хубавата, от 43 лева, и ако се пие трикратно през деня, заедно с лекарствата, дава трайно и качествено облекчение.

хиперплазия уголемена простата билки лекарства природен лек

Васил Панчовски

Имах хиперплазия на простатата, която след два месеца и половина третиране с горните средства, значително намаля. Може да се каже, че почти изчезна, но аз продължавам да работя по темата и взимам още от билките, семките и лекарствата. Те работят като потискат и неутрализират всяко възпаление на простатата и така се получава най-доброто лекарство. Стават при всякакви форми на простатит и уголемена простата.

Нормализират уринирането, ако имате често уриниране (не само при мъжете) и действат по-добре от всякакви билкови хапчета. Но те са добри и при трудно уриниране, затова се казва, че го нормализират, защото помагат и при често, и при трудно уриниране. Ходенето по малка нужда отива в нормата, независимо дали е малко или много. Самите процеси в организма се оправят и нещата отиват в норма.

Васил Панчовски, Сливен

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки и лекарства за простата. Как да се избавите! (личен опит)
3.81 (76.25%) 16 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Билки и лекарства за простата. Как да се избавите! (личен опит)

 1. Здравейте, Мустафа! Да, ето в тези аптеки и дрогерии: http://goo.gl/2AT9dh можете да намерите Демир бозан. Тези билки за простата се доставят също така и с куриер, където кажете, в работно време, на същата цена.

 2. AKO OBICHASH KAZH MI KOIA A BILKATA ZA PROSTATATA I OD KADE MOGA DA IA KUPIA. OBADIMISE NA TOZI TELEFON 00359878931838.

 3. Здравейте, Живко! Тук става дума за комбинация от билки, които вършат идеална работа при простатит и други проблеми с простатната жлеза. Ако проследите този линк http://www.demirbozan.com/category/prostata/ ще намерите два отзива на хора, на които тези билки са помогнали. Горе вдясно на сайта има и телефони, от които можете да получите допълнителна информация!

 4. На 76 години съм. Проблемът ми е сложен. След три урологични операции за последните шест месеца, получих парене в перинеума при и без уриниране. Нощно време ставам по няколко пъти. Казаха ми, че имам ленив пикочен мехур, пих лекарства за това. Последният път ми оперираха склеротизиралата шийка на мехур. След сваляне на катетъра получих инфекция. Три различни изследвания на урина в три различни лаборатории, показаха различни причинители. Перорално приеманите антибиотици не ми помогнаха. От болницата ми изписаха, за си го купя сам, антибиотик за интервенозно приложение. Дадох над 300 лв, за 20 ампули. До сега, след 11 апликации, резултат няма. Как можете да ми помогнете с вашата билка? Моля, пишете ми имейла!

 5. Баща ми не обича да ходи на доктор но днес ходихме до спешен кабинет да му поставят катетър.Докторът каза че има проблем със простата и че трябва да отиде на уролог.Той е чешит и не иска да ходи по болници.Видях статията и затова ви пиша. iliana.s.n@abv.bg.

 6. Не обичам предложенията от анонимни хора! От какво се страхувате,та не излезете с името си и образа си-от последствията ли?

  • Михаил Чавдаров е излязъл с името и снимката си, разгледайте по-внимателно!

 7. Здравейте, казвам се Христо на 47 години сьм, но проблема сьс трудното уриниране ми е от както се помня.Според снимките на ехографа простата ми е 4-5 см.( нормална) но вьпреки това се оперирах.Ефекта от операцията обаче не е дьлготраен, вярно че сьс 30 процента подобрение , но това не е ефекта който тьрся. Проблема ми е че нощем ставам 4-5 пьти до тоалетната и това ме сьсипва. Лекувах се сьс всички видове лекарства и хранителни добавки но ефекта им е мальк и изчезва при спиране на приема им. Можете ли да ми помогнете?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *