Билки за диабет ми регулираха кръвната захар

Билки за диабет успяха да свалят нивото на кръвната ми захар до нормалните нива. Всичко друго, което бях опитал, имаше само временен ефект. ВИЖТЕ КАК!

От 5 години имам диабет. Според лекарите е на нервна почва, защото точно тогава преживях една семейна драма – съпругата ми почина в страшни мъки от рак. Оттогава съм на непрестанно лечение. Започнах да лекувам диабета с лекарства, след време преминах на инсулин, но въпреки това често нивото на кръвната ми захар се покачваше. С всяка една година пиех все повече и повече лекарства.

Час по час приемам някакво хапче, едно – преди ядене, друго – по време на хранене и т.н.

Непрестанно ходех по лекари, бях започнал да забравям как съм живял преди.

Как попаднах на билковото решение за кръвна захар.

Подобрението дължа на дъщеря си. Тя прочела някъде за Демир Бозан, билки за диабет, които регулират нивото на кръвната захар. Без да се допита до мен, поръчала и направо ми донесе една кутия с 90 пакетчета чай вътре. Да си призная, изобщо не  съм вярвал, че билки могат да помогнат при лечение на диабет. Толкова много лекарства пиех и пак не можех да се оправя, та с някакви си билки ли?

Но Лили, дъщеря ми, беше много настойчива да опитам. Не исках да се караме, започнах да си правя отварата от Демир Бозан.

Изумих се много, когато здравословното ми състояние се подобри, въпреки моето недоверие. В момента кръвната ми захар е в норма. Аз съм бодър и енергичен за годините си.

Йордан Тотев, билки за диабет

Йордан Тотев

Понамалих и лекарствата, разбира се след консултация с лекар.

Как действат билките за кръвна захар по-подробно.

По-късно научих какво е всъщност действието на тези билки за диабет. Те пречистват кръвта от всякакви „замърсявания“, едно от които е високата кръвна захар. Също така понижават холестерола, изчистват плаките и наслояванията по стените на кръвопреносните съдове. Помагат при възстановяване от инсулт, оправят високото кръвно.

Йордан Тотев, на 60 години от Хасково

Даже лекарите препоръчват при диабет да се пият билки, както става ясно от видеото по-долу.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за диабет ми регулираха кръвната захар
4.5 (90%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билки за диабет ми регулираха кръвната захар

  1. И аз търсех определено доста време начини за сваляне веднага на кръвна захар с билки, като съм пил всякакви истории. Единствените билки реално за понижаване, това е, което помогна, са тези от комб. Демир бозан. Имаме реален отговор на питането как се сваля тази кръвна захар. При това даже без лекарства, но може и със, ако си ги пиете, не е нужно да ги спирате. Това са сериозно идеалните билки за диабет, нека да се знае от абс. всеки човек, защото съм го проверил и е така!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *