При холестерол: Как комбинация от билки нормализира стойностите ми

С помощта на билки за холестерол успях да пречистя кръвта си и да вкарам в норматив показателите си, след като нищо друго не успя да направи това. Лесно е!

Всичко започна преди година, когато при профилактични изследвания ми откриха повишени стойности, свързани с черния дроб. За по-обстойни изследвания бях пратен в болница за няколко дни, където бе установено, че имам и завишен холестерол.

Хепатитните маркери бяха отрицателни и така и не бе установена причината за повишените стойности. Бях пуснат с препоръката да преосмисля диетата си. Сторих го, за половин година дори смъкнах няколко килограма, но холестеролът вместо да намалява, се покачваше. Беше вече достигнал нива над седем.

И така си продължавах, докато един ден не споделих с моя майстор – ауспухаджия, който подменяше износеното гърне на колата ми, историята си. Каза ми само две думи – Демир Бозан, билки за холестерол. Прочиствал кръвта. Разказа ми, че неговият проблем е бил аналогичен и че само за месец, след като синът му го бил поръчал, е нормализирал холестерола си, който е бил далеч по-висок от моя.

Владислав билки за холестерол

Владислав Минков

Ако не познавах този човек толкова добре и му нямах такова доверие, едва ли бих му се доверил. При мен ефектът бе дори по-бърз.

Много скоро почувствах прилив на енергия у себе си. Още на двадесетия ден си направих изследване и колкото и да не ми се вярваше, резултатът бе налице. Нивата бяха спаднали драстично – до 5,6.

Сега възнамерявам регулярно да си го поръчвам за профилактика.

Владислав Минков, Банкя

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

При холестерол: Как комбинация от билки нормализира стойностите ми
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *