След студова алергия на лицето и кожни проблеми сияйната си кожа дължа на билки

Студова алергия на лицето и кожни проблеми изчезнаха, след като ги атакувах с билки за целта. Вижте как се случи това!

Преди 5-6 години, след козметична процедура си докарах някакви червеникави петна, които впоследствие нерядко обхващаха цялото ми лице и шия, дори добиваха синьо-лилав оттенък.

Започнах да пръскам пари по дерматолози, изписваха ми кремове, чието действие беше краткотрайно. При опит за повторната им употреба се възпалявах още повече. Оказа се, че от всеки употребяван препарат кожата ми се пренасищаше и трябваше да ми се изписват нови. Също така проблемът се увеличи и се превърна в студова алергия на лицето, която ми напомняше за себе си всеки път когато леко застудее времето.

Историята се повтаряше. Повечето мехлеми съдържаха кортизон, който увреждаше и сърцето ми. Алергизирах се към обикновената и медицинската козметика. Дори и да не се възпалявах, кожата ми беше загрубяла, потъмняла и петниста. Чувствах я суха, опъната, адски некрасива и дразнеща.

росица алергия кожни проблеми

Росица Неделчева

Препоръчаха ми билковия препарат (смес) Демир Бозан, но ме предупредиха, че трябва да проявя известно търпение и да го пия най-малкото месец до пълното ми възстановяване. Иначе препатила моя близка, с хроничен кожен проблем ми гарантираше за крайния резултат. Нямаше какво да губя е се снабдих с билковата смеска.

При мен отварата оказа неочаквано бърз ефект. Кожата на лицето ми омекна, избистри се, придоби здрав и красив тен. След още малко време лицето ми засия, както никога досега. Вече ходя и по студено, и по жега, без да се притеснявам изобщо!

Росица Неделчева, Златоград

студова алергия на лицето снимки

Ето две снимки да видите как изглежда студова алергия на лицето и на шията.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

След студова алергия на лицето и кожни проблеми сияйната си кожа дължа на билки
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *