Лечение на акне с билки изчисти пъпките на сина ми

Лечение на акне с билки помогна на сина ми да си възвърне мъжкото самочувствие на 16 г. Ходенето по доктори не помогна.

От години ходим по доктори, тъй като синът ми страда от акне и нощно напикаване. Толкова лекарства изпи и – нищо! Детето ни бе в голям стрес от неловките ситуации, в които изпадаше заради този проблем. А не е малък вече – на 16 години. За толкова години нито веднъж не посмях да го пусна на лагер със своите връстници. Бе станал затворен, избягваше да контактува, нямаше почти никакви приятели, тъй като всички деца му се подиграваха.

Сестра ми бе прочела в някакъв вестник за тайната билка на анадолските ходжи Демир Бозан, която пречиства кръвта и душата, и ме посъветва да опитам с нея. Не приех особено радушно идеята, тъй като съвременната медицина не можеше да се справи успешно с проблема, пък какво остава за някаква билка. Но нали надеждата крепи човека – реших да я поръчам, поне да знам, че съм опитала.

Решението: Лечение на акне с билки.

Оказа се, че съвременната медицина не е компетентна не само в този случай, но и в много други, че всичко е бизнес и всеки гледа да спечели от здравето на хората.

Елена за лечение на акне

Елена Караиванова

Единствено билките са способни да решат проблема, наречен лечение на акне, чрез пречистване на кръвта и отстраняването на причината за появата на пъпки по лицето и кожата.

Останах възхитена от билковата комбинация – освен, че реши проблема с нощното напикаване, успя да се справи и с акнето. Кожата му се изчисти, тенът се избистри, видимо се разхубави. Започна да излиза и да се забавлява с връстниците си, а тази година за пръв път отиде на лагер със своите съученици.

Елена Караиванова, 41 г, Горна Оряховица

Такова е действието на билките:

Те успяват да ликвидират причината за появата на пъпките, която най-често се свежда до замърсяване на кръвта с различни токсини, холестерол, мастни натрупвания и тъй нататък. След лечението на акне обаче ще се наложи да се замислим и за самия начин на живот, който поражда замърсяването на кръвта.

Ако той е заседнал, ако се храним неправилно, ако малко се движим, не се разхождаме и прочие, то може да имаме проблеми отново. Или както е казано, „Бог помага, но в кошара не вкарва“. Ако искате да нямате грижи, живейте правилно. А ако не живеете правилно, билките ще бъдат вашият първи приятел.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Лечение на акне с билки изчисти пъпките на сина ми
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Лечение на акне с билки изчисти пъпките на сина ми

  1. Здрaвейте! Искaм дa ви попотaм някои нещa, нa вaш e-mail , които ме интересувaт относно билките

    • Здравейте, Камелия! За билките при акне, всякакви пъпки и за останалите неща можете спокойно да питате тук в коментарите или пък на мейла office@demirbozan.com, като ще ви бъде отговорено максимално бързо в рамките на 24 часа, ако е работен ден, или в първите часове на новия работен ден. Също можете да звъните и по телефона!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *