Как да се справим с депресията без лекарства. Препоръчано от лекар!

Към лечение на депресия с билки ме ориентира д-р Валери Михайлов, когото имам щастието да познавам първо от интернет, а после се запознахме и на живо.

Бях почнала работа в един хотел и имаше голям стрес. От там получих депресия и страхова невроза, които бяха свързани със световъртеж, сърцебиене, страх да оставам сама или да излизам сред много хора. Просто ужас!

Ходех по лекари, тъпкаха ме с най-различни силни лекарства, но нищо не се получаваше. Лежах по болници, накрая се принудих и отидох при психиатър, но от тези хапчета напълнях и постоянно ми се спеше.

По някое време попаднах на интервю на д-р Валери Михайлов за лечение на депресия, което намерих в нета. По-късно се свързах с него и на личния му сайт. Покани ме в кабинета си и говорихме повече от два часа. Между другите съвети той ми препоръча да опитам и Демир бозан, но заедно с лекарствата, които ми предписа.

Каза, че лекарствата са само за всеки случай, защото билките си действат бавничко. Трябваше някакъв преходен период, за да имам ефект веднага, а с билките повече ще се работи за някаква трайност на резултатите.

Мая Тодорова

Мая Тодорова

Реших и си поръчах един пакет билки и останах много доволна и приятно изненадана от действието им.

Определено се усещаше, че положителното действие идваше повече от билките, отколкото от лекарствата. Затова постепенно (в рамките на месец-два) взех да ограничавам лекарствата и минах само на тези хубави билки.

Като страничен ефект отслабнах и махнах излишните килца, а и всички други симптоми на депресията изчезнаха. Просто страхотно! Радвам се, че ги пробвах и ги препоръчвам на всички, които имат проблеми!

Мая Тодорова, 26, Каварна

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как да се справим с депресията без лекарства. Препоръчано от лекар!
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *