Билки ме отърваха от болки в стомаха, подут корем и киселини

Как захвърлих ранитидина и излекувах болки в стомаха, подут корем и киселини с помощта на билки, които пия от няма и два месеца.

Имах язва като момче на 18 години, заради многото пиене. По тая причина и не ме пуснаха в казармата, което за мен беше добре дошло. Междувременно язвата се излекува, но остана хроничен гастрит, който не е толкова неприятен, но не е и приятен. От язвата остана и безразборното гълтане на ранитидин, който ми бяха изписали тогава в болницата.

Вече съм над 40-годишен и осъзнавам, че редовното пиене на хапчета против киселини в стомаха и подут корем може да ми докара някое друго увреждане, затова търсих варианти как да го спра. Така се натъкнах в интернет на комбинация от билки, която върши чудна работа. Първоначално я пиех успоредно на ранитидина. Един ранитидин вечер преди лягане, да не ми скърцат червата, и три чая през деня, като последния го взимах 2-3 часа преди лягане, за да не трябва да отивам по малка нужда в три през нощта.

Постепенно нуждата от болкоуспокояващи отшумя и спрях хапчетата някъде на петата седмица.

Пия Демир Бозан вече почти 2 месеца и искам да ви благодаря за билковата комбинация, която сте създали.

Чаят буквално ме спаси от болките в стомаха, които ме измъчваха. Международен шофьор съм и през повечето време съм на път. Домашно приготвена храна ям само вкъщи, а от нередовно хранене си спечелих доста проблеми, допълнителни към онези, които имах още на 18. Добре че се сетих да си взема Демир Бозан, за да се преборя с тях. Все по-често ми се случваше по време на път да се свивам от болки, или да се чувствам подут и отпуснат. Хапчетата вече не помагаха.

Откакто пия Демир Бозан обаче се чувствам нов човек – здрав и без проблеми. Нося билковата комбинация навсякъде с мен и без нея не тръгвам никъде на път. Пия по две-три чаши от него на ден, дори и при големи преходи. Промяната е просто очевидна. Вече нямам абсолютно никакви проблеми със стомаха, не закъсвам както преди, дори спя спокойно нощем. Усещането за подутост в корема и тежест в стомаха също изчезна и спрях да се тъпча с хапчета.

подут корем, болки и киселини в стомаха - 01

Веселин Стайков

Приятелите ми дори се шегуват, че благодарение на билковата комбинация съм се подмладил – вече нищо не ме измъчва, както преди. Препоръчвам Демир Бозан на всичките си приятели и който ме е послушал, ходи здрав като мен.

Веселин Стайков от Враца

Благодарение на билки останах жива след апандиситна криза

Постъпих в болница а апандиситна криза, приеха ме, но не ми обърнаха достатъчно внимание – решиха, че случаят не е спешен и ме оставиха за следващия ден.

През нощта получих силни болки, търсих някого от отделението, но нямаше никого и навсякъде беше заключено. Сутринта се оказах с перитонит. Направиха ми спешно операция, но кръвта ми беше отровена и се чувствах много зле месеци наред. Пих какво ли не без особен резултат.

Съвсем случайно попаднах в нета на сайта за билки при апандисит Демир Бозан и веднага ги поръчах.

Доставката дойде бързо и с имейл получих инструкция как да го пия. Първите няколко дни не усетих промяна, но след седмица вече се почувствах по добре – не ми се виеше свят сутрин, не залитах, като ходя, не ме боляха краката.

апандисит евелина

Евелина Величкова

С висше образование съм и работата ми е отговорна, даваха ми болнични дълго време, а ме беше и страх да се върна на работа – нямаше да се справям (не можех да се концентрирам и забравях, току що казани неща).

С Демир Бозан полека лека се възстановявам – вече направих два курса на лечение и съм много добре. Ще продължавам да го пия и занапред. Благодаря на хората издирили и съхранили тази вълшебна билкова комбинация.

Евелина Величкова, Перник.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки ме отърваха от болки в стомаха, подут корем и киселини
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билки ме отърваха от болки в стомаха, подут корем и киселини

  1. Аз можах да ликвидирам тежък хроничен гастрит с този Демир бозан. Всякакви болки в стомаха, редовният подут корем, привичните киселини заминаха постепенно. Но е хубаво да се взема както е по предписание първите два месеца. После вече може и да нямате и следа от нужда от него, а също и от постоянните хапчета. Успех!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *